Coccaina, o kas nuo designer lift buvo? Kodėl nebegalit naudot?
QUOTE(Malena @ 2017 02 03, 17:19)
Coccaina, o kas nuo designer lift buvo? Kodėl nebegalit naudot?
Ne man nuo jos,o siaip oda pasikeite,ir nebeguli ji taip,kaip gulejo... Gydau veiduka,tikiuosi kazkada vel grysiu prie jos,nes nebeatrandu po jos tinkamos sau bet su problemine oda kaip dabar. Tikiuosi,kad power'is pakeis man designer lift'a,nes reikia didesnio maskavimo priemones
Aciu, Cocainna, uz atsakyma,uz skirta tam laika.
QUOTE(sadjola @ 2017 02 04, 08:57)
Aciu, Cocainna, uz atsakyma,uz skirta tam laika.
KAd tik padetu apsispresti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2017 02 11, 22:12)
Sveikos,
rekomenduokit pudra sviesiaodei (PALE SKIN) odos tipas misri.
renkuosi tarp NARS Siberia All Day Luminous Weightless Foundation
ir tarp Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place 1C0 Shell
o gal Clinique turi ka?
o gal Clinique turi ka?
man double wear tik sventems, nes sunki kaip velnias ir kemsa poras siaubingai. bet as tik fotosesiju metu su ja esu buvus. niekam nerekomenduociau, nebent reikia/megztat dideli maskavima.
NARS 'sheer glow' mano mylima kazkada buvo labai, apie kitas nelabai pasakyt ka turiu. ju creamy concealer man savo sloves pvz irgi nevertas.
QUOTE(instaliacijaaa @ 2017 02 11, 22:12)
Sveikos,
o gal Clinique turi ka?
o gal Clinique turi ka?
Clarins Everlasting Foundation rekomenduočiau. 103 šviesiausias pas mus, bet tikrai tinka šviesiaodėms. Maskuoja labai gerai, nekemša kaip Estee Lauder Double Wear, puikiai laikosi.
Vos lengvesne maskavavimo požiūriu būtų Dior Forever. Tik su spalvų pasirinkimu Pale Skin odai būtų sudėtinga.
QUOTE(JuodaJuoda @ 2017 02 03, 11:35)
Mane irgi domina Armani, skaiciau neblogu atsiliepimu apie Armani Luminous silk, tik atspalvio neissirenku. Mano oda sausoka, tai paskutiniu metu naudojau Dior nudeair, tai kazkaip norisi pabadyti kazka kito
Gal kuri turi ir galetu pasidalint atsiliepimais?
Gal kuri turi ir galetu pasidalint atsiliepimais?
Armani Luminous Silk foundation esu sunaudojusi du buteliukus. Norėčiau dar, bet labai sunku šviesią spalvą išsirinkti. Mano oda mišri, yra pleiskanojančių vietų. Ši pudra, sakyčiau, lengvai matizavo odą, išsausėjimus išryškindavo minimaliai, dengimas vidutinis, porų nekimšo. Kartočiau, bet Kauno Kristianoje šviesiausias atspalvis 4, jo tonas daugiau geltonas (nors oficialiam psl rašo, kad tai neutrali spalva), o mano tonas daugiau į rožinį-neutralų. Visumoje įspūdžiai neblogi.
QUOTE(dewofsoul @ 2017 03 06, 14:25)
Armani Luminous Silk foundation esu sunaudojusi du buteliukus. Norėčiau dar, bet labai sunku šviesią spalvą išsirinkti. Mano oda mišri, yra pleiskanojančių vietų. Ši pudra, sakyčiau, lengvai matizavo odą, išsausėjimus išryškindavo minimaliai, dengimas vidutinis, porų nekimšo. Kartočiau, bet Kauno Kristianoje šviesiausias atspalvis 4, jo tonas daugiau geltonas (nors oficialiam psl rašo, kad tai neutrali spalva), o mano tonas daugiau į rožinį-neutralų. Visumoje įspūdžiai neblogi.
O kokia spalva Jums labiausiai tinka? Nes aš ir 4 turėjau, tai man ji per gelsva buvo... Galvoju kokį kitą atspalvį bandyt reiktų... Ačiū!
praejusi savaitgali baigesi mano geriausia kada nors bandyta pudra - guerlan parure extreme,taupydavau ja progoms nes tokio grazaus veido dar su nei viena nepavyko isgaut
Gal kas rekomenduos koki atitikmeni?
Nusipirkau dabar kasdieniam naudojimui clinique stay matte tai kazkaip nelabai suzaveta kolkas, bandau ir tesuoju savaite bet kazkaip nezavi, negyvas toks veidas atrodo
Gal kas rekomenduos koki atitikmeni?
Nusipirkau dabar kasdieniam naudojimui clinique stay matte tai kazkaip nelabai suzaveta kolkas, bandau ir tesuoju savaite bet kazkaip nezavi, negyvas toks veidas atrodo
QUOTE(mimi88 @ 2017 03 17, 12:38)
Man tas pats, metosi nepabaigta, net nžn kuo, bet nepatiko ir vsio.
O gal kas bandėte naująją Clinique SUPERBALANCED SILK?
Sveikos merginos, gal galite rekomenduoti kreminę pudrą kuri būtų panaši savo savybėmis ir lengvumu į Bobbi Brown? Ačiū.