Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(fuchia @ 2016 09 18, 14:49)
Pagal Mac pudru atitikmeni  lotuliukas.gif

g.gif Kaip suprast ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 09 27, 16:57)
g.gif Kaip suprast ?  ax.gif  blush2.gif

Žinai savo geriausia spalvą MAC'e ir googliniesi atitikmenis.
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 09 18, 14:49)
Pagal Mac pudru atitikmeni  lotuliukas.gif

Gal galit nuorodą įdėt?
Kažkada buvau nete aptikus tuos palyginimus
Atsakyti
mano mišriai, į sausumą linkusiai odai - ideali pudra Lancome Teint Miracle 4u.gif Veidas atrodo labai naturaliai, gaiviai, neišryškėja jokie pasausėjimai.
Turinčioms riebesnę odą, jinai nelabai tiktų.
Atsakyti
Nors paprastai naudoju mineraline pudras, kartais norisi ir kreminės. Kai noriu, jog makiažas labai gerai laikytų naudoju MAC ProLongwear. Kai kuriems žmonėms ji sukelia bėrimus, bet man puikiai tinka. Taip pat labai patiko Make Up Factory CC kremas. Užbaigiau vieną buteliuką, manau, imsiu antrą.
Atsakyti
Gal kuri patartumete kokia pudra tinkama sausai odai. Noreciau kad butu vidutinio maskavimo, vos vos blizgi, kad nebutu visai matine.. nes uzsitepu pudra praeina valanda ir visas veidas issauseja, susiserpetoja.. nebezinau nei kuria rinktis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2016 10 13, 13:08)
Gal kuri patartumete kokia pudra tinkama sausai odai. Noreciau kad butu vidutinio maskavimo, vos vos blizgi, kad nebutu visai matine.. nes uzsitepu pudra praeina valanda ir visas veidas issauseja, susiserpetoja.. nebezinau nei kuria rinktis..  smile.gif

jei nereikia didelio maskavimo tai siulyciau pabandyt lancome city miracle cc krema, tik su atspalviais skurdoka
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2016 10 13, 14:08)
Gal kuri patartumete kokia pudra tinkama sausai odai. Noreciau kad butu vidutinio maskavimo, vos vos blizgi, kad nebutu visai matine.. nes uzsitepu pudra praeina valanda ir visas veidas issauseja, susiserpetoja.. nebezinau nei kuria rinktis..  smile.gif

Clarins Skin Illusion smile.gif
Atsakyti
Gal atsiras naudojanciu Urban Decay Naked skin foundation? Labai gundausi ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 11 09, 22:06)
Gal atsiras naudojanciu Urban Decay Naked skin foundation? Labai gundausi ja ax.gif

Mano oda per sausa jai. Šiaip lengva tokia. Be spf ax.gif

Patarkit ką dar sausesnei odai bandyt iš vidutinio- sunkesnio dengimo. Ir kad porų nekimštų.
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2016 09 29, 10:13)
mano mišriai, į sausumą linkusiai odai - ideali pudra Lancome Teint Miracle  4u.gif Veidas atrodo labai naturaliai, gaiviai, neišryškėja jokie pasausėjimai.
Turinčioms riebesnę odą, jinai nelabai tiktų.

Mane domina Lancome Teint Miracle, renkuosi atspalvi, odos spalva vidutine, galvoju apie spalva 04 Beige Nature, gal kuri patartumet del spalvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 04 gruodžio 2016 - 17:03
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 12 04, 16:29)
Mane domina Lancome Teint Miracle, renkuosi atspalvi, odos spalva vidutine, galvoju apie spalva 04 Beige Nature, gal kuri patartumet del spalvos?

Jau gal 5 buteliuka sios pudros naudoju. 04 numeri vasara, kai gerai idegusi renkuosi, odos spalva vidutine. Dabar 035 irgi tamsokas, imciau 03 tikriausiai dabar...
Atsakyti