Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2016 08 12, 14:43)
Tikrai ne.

Ačiū labai
Atsakyti
4u.png
sveikos žinovės,
gal galite patarti kur galima pigiau įsigyti Givenchy Eclat Matissime krempudros. Pabandžiau, labai patiko, bet dabar noriu iš anksto pasirūpinti, nes kažkaip visada krempudra labai netikėtai baigiasi ax.png

4u.png
Atsakyti
Sveikos, ar yra kokia alternatyva Chanel Mat Lumiere pudrai ? Kiek girdėjau jos nebegamina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 08 04, 18:17)
Atsižvelgiant į Jūsų reikalavimus, siūlyčiau atkreipti dėmesį į Burberry Cashmere soft matte pudrą. Turėjau mėginėlį, man ji vos pernelyg matizuojanti buvo, bet tik todėl, kad mėgstu pastebimą glow efektą. Maskavimas jos buvo puikus, rimtas vidutinis, bet ant odos atrodė itin natūraliai ir jokio kaukės efekto :)

Gal žinote, ar jos yra LT?
Atsakyti
aš ieškau pudros be alkoholio sudėtyje, tačiau susidūriau su problema - visos konsultantės kaip susitarę gieda 'beeeee alkoholio, tikrai', nes ant testerių dažniausiai sudėties nėra, bet, aišku, kai pažiūriu sudėtį - visur yra
žodžiu, jei kas turit be alkoholio - būsiu dėkinga, jei parašysite :)
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 09 06, 18:06)
aš ieškau pudros be alkoholio sudėtyje, tačiau susidūriau su problema - visos konsultantės kaip susitarę gieda 'beeeee alkoholio, tikrai', nes ant testerių dažniausiai sudėties nėra, bet, aišku, kai pažiūriu sudėtį - visur yra
žodžiu, jei kas turit be alkoholio - būsiu dėkinga, jei parašysite smile.gif

Dauguma Clinique pudru be alkoholio tai tikrai. Siaip puse visu parduodamu pudru be alkoholio, galite jus dominanciu pudru ingredientu sarasus susitikrinti internetu smile.gif
Atsakyti
Merginos, kas siunčiatės internetu, kaip pataikote spalvas ?
2 kartus pirkau ne parduotuvėje, o iš USA internetu per tarpininkes. Nepataikiau spalvų ax.gif O parduodant visada patiri nuostoli. Kaina siunčiantis geresnė, bet.,.....
Ne viskas yra Lt, kad pirma čia pabandyti spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 09 17, 14:29)
Merginos, kas siunčiatės internetu, kaip pataikote spalvas ?
2 kartus pirkau ne parduotuvėje, o iš USA internetu per tarpininkes. Nepataikiau spalvų  ax.gif O parduodant visada patiri nuostoli. Kaina siunčiantis geresnė, bet.,.....
Ne viskas yra Lt, kad pirma čia pabandyti spalvas.

Keičiamės indukais mažais su SM senbuvėm ir draugėm. Kitaip būna prašauni. Ekranas google vaizdus vis tiek savaip rodo. Per tarpininkes kosmetikai maximali nuolaida dažniausiai siekia 20proc., didesnių bent aš nemačius, kad viskam galiotų.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 09 17, 20:32)
Keičiamės indukais mažais su SM senbuvėm ir draugėm. Kitaip būna prašauni. Ekranas google vaizdus vis tiek savaip rodo. Per tarpininkes kosmetikai maximali nuolaida dažniausiai siekia 20proc., didesnių bent aš nemačius, kad viskam galiotų.

aciu 4u.gif
Pagal kompo vaizdus visad prasaunu.
Pardavinejau ne karta jau.
Ypac kai isgiria temoj kazka, ko Lt nera parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 09 18, 13:31)
aciu  4u.gif
Pagal kompo vaizdus visad prasaunu.
Pardavinejau ne karta jau.
Ypac kai isgiria temoj kazka, ko Lt nera parduotuvese.

Pagal Mac pudru atitikmeni lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei rasite tinkantį atspalvį, tai MAC Pro Longwear suteikia vidutinį/norint pilną maskavimą, nėra švytinti (sakyčiau duoda natūralų, satininį dengimą).

QUOTE(Estela_ @ 2016 08 01, 12:20)
Sveikos smile.gif Gal kas gali parekomenduoti pusiau matinę, natūraliai atrodančią pudrą kuri būtų vidutinio pilno - maskavimo?

Ieškausi rudeniui rimtesnės pudros jau , nes su MUFE Face and Body neišsiversiu, per lengva bus...  biggrin.gif
Mano oda labai šviesi beveik balta, tad žiūrinėju tik tarp tokių ženklų kaip Dior, UD, Givenchy, Clarins..

Esu ištikima Dior Nude, bet mąstau kad gal yra kas nors geresnio naujo?  4u.gif  Svarbu kad nebūtų per daug švytinti, tokia semi matte  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2016 09 24, 12:06)
Jei rasite tinkantį atspalvį, tai MAC Pro Longwear suteikia vidutinį/norint pilną maskavimą, nėra švytinti (sakyčiau duoda natūralų, satininį dengimą).

Mac prolongwear sakyciau labiau iseiginė pudra,ilgiau panaudojus kemsa poras,gan matoma ant veido,sunkoka.
Atsakyti