Nusipirkau visgi TBS tą pagrindą, tai žinokit labai fainas, patinka. Lengvas, pamaskuoja, bet turbūt kitą pirksiu pabaigusi, mažu dar tobulesnę rasiu. Aš čia vėl su savo durnais klausimais. https://www.youtube....h?v=kdemFfbS5H0 kaip manote, kokia pudra suteiktų kaip tos panelės rudais plaukais efektą? Aišku, matosi, kad ir kompaktinės užvaryta ant viršaus, bet man taaaip tobulai jos veidas atrodo...
QUOTE(Victorious @ 2014 03 29, 15:19)
O kaip jums "Bourjois Healthy Mix", "Bourjois Healthy Mix serum"? Žinau, kad daug kas bandė, naudojo. Ar kartotumėte? Norėčiau lengvos gaivios kreminės pudros šiltajam sezonui.
Esu bandžius abi, man jos dengiasi tobuliausiai ir atspalviai labai gerai tinka, bet mano T zona sausa, tai labai išryškina pasausėjimus. Laikosi visą dieną.
QUOTE(abiga @ 2014 03 11, 10:48)
Del pudros atsplavio, ne karta girdejau, kad abejojant geriau imti sviesesne Pati naudoju Bourjois 123 nr 52, tai man labai gerai tinka.
o kaip ji maskuoja? Labiau tinka sausai ar misriai odai?
QUOTE(pilkoji28 @ 2014 03 30, 08:29)
Esu bandžius abi, man jos dengiasi tobuliausiai ir atspalviai labai gerai tinka, bet mano T zona sausa, tai labai išryškina pasausėjimus. Laikosi visą dieną.
O kuo jos skiriasi tarpusavyje?
QUOTE(pomidorusultys @ 2014 03 14, 01:35)
As naudoju sia pudra. mano oda sausa, linkusi serpetoti, tai ji man idealiai tinka, suteikia labia naturalu maskavima, padengus pudra, jos visiskai nesimato, tik veidas svyti. Vakarui ji nelabai tinka, jei norisi ryskesnio makiazo, nes maskuoja labia naturaliai.
QUOTE(-Chloe- @ 2014 03 30, 18:20)
o kaip ji maskuoja? Labiau tinka sausai ar misriai odai?
Pas mane nera labai daug ka maskuot, kartais islenda pavieniai spuogeliai, tai uztenka. graziai sulygina veido oda. Kaip butu kitokiu atveju, negaliu pasakyt. Mano oda misri, siaip nezinau, kokiai skirta, reiktu gal konsultanciu kokiu paklaust arba testeri parduotuvej isbandyt
Kokia alternatyva būtų pūdrai- Guerlain tenue de perfection? Šiuo metu ją naudoju, esu patenkinta, greitu metu del spalvos teks ieskot kitos. i ka rekomenduotumet atkreipti demesio,kad suteiktu panasu efekta?
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 11, 12:10)
Apie Revlon Colorstay riebiai-misriai odai.[/url]
Man ji labai patiko, bet siaubingai kimso poras
QUOTE(iener @ 2014 04 11, 02:28)
Man ji labai patiko, bet siaubingai kimso poras
Och Na kadangi naudoju krempudra koki karta per savaite tik, tai gal neprikims.
Jo..apskritai kai nustoji tas pudras betkokias tept- oda zyymiai pagrazeja. Bent jau taip atsitiko man.
QUOTE(Victorious @ 2014 03 29, 15:19)
O kaip jums "Bourjois Healthy Mix", "Bourjois Healthy Mix serum"? Žinau, kad daug kas bandė, naudojo. Ar kartotumėte? Norėčiau lengvos gaivios kreminės pudros šiltajam sezonui.
Kartočiau ir kartoju. Tikriausiai geriausios kreminės pudros, kurias tik galima rasti pigesnės kosmetikos lentynose:) Jei norisi platesnės apžvalgos, turiu apie šias Bourjois pudras įrašų tinklaraštyje:)