Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(wer @ 2016 04 15, 08:16)
Yra rimmel lasting finish nude ir lasting finish with comfort serum.
Kurią rekomenduojate?Gal kas žino skirtumus tarp jų?

as turiu 'lasting finish', tai man poru nekemsa. kiekvienai dienai plonu sluoksniu tepant + concealer man ji tobula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2016 04 19, 17:22)
as turiu 'lasting finish', tai man poru nekemsa. kiekvienai dienai plonu sluoksniu tepant + concealer man ji tobula  smile.gif

Kuria?? Nes yra nude ir serum smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 21 balandžio 2016 - 14:19
Gal kas galėtu palyginti make up forever face and body su mac face and body?
Ieškau lengvos, išsilaikančios ant veido per karščius pudrytės. Mano oda sausa, nors dabar gal labiau mirši. Ilga laika naudojau uoga uoga mineraline ir man ji labai patinka, bet per karščius nesilaiko ir maskavimas apie nosyte negražiai atrodo. Dažnai neturiu galimybės dienos eigoje pasitaisyti makiažo tai norėtusi gražiai išlikti visai dienai. Turit pasiūlymų, nes aš pasiklydau ieškojimuose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 14 birželio 2016 - 16:12
QUOTE(vienintelė @ 2016 06 14, 16:11)

Man MUFE Face and Body labai gerai išlieka, naudoju jau mėnesį. Tik linkusi pablizgėti oda su ja dienos eigoje, bet labai lengva ant veido, kaip tik vasarai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2016 06 14, 16:11)
Ieškau lengvos, išsilaikančios ant veido per karščius pudrytės. Mano oda sausa, nors dabar gal labiau mirši. Ilga laika naudojau uoga uoga mineraline ir man ji labai patinka, bet per karščius nesilaiko ir maskavimas apie nosyte negražiai atrodo. Dažnai neturiu galimybės dienos eigoje pasitaisyti makiažo tai norėtusi gražiai išlikti visai dienai. Turit pasiūlymų, nes aš pasiklydau ieškojimuose g.gif

Ant mano jautrios odos MAC netiko - sudirgino oda, o su MUFE dirbu jau ne pirmus metus. Dedant plona sluoksni po sluoksnio galima isgaut nuo skaidraus iki vidutinio maskavimo. Jei oda misri/riebesne, reiketu pafiksuot biria pudra arba deti matini efekta suteikiancia baze, nes siek tiek dienos begyje nublizga. Beja, MUFE Face and Body katik reformulavo (ji buvo vandens-silikono pagrindu, dabar vandens pagrindu), pervadino i Water Blend ir tos Face and Body, kuria visi mylejo, turetu tuoj nelikti. Naujos dar nemeginau. Labai tikiuosi, kad nesugadino...
http://www.reallyree...foundation.html
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kas gali parekomenduoti pusiau matinę, natūraliai atrodančią pudrą kuri būtų vidutinio pilno - maskavimo?

Ieškausi rudeniui rimtesnės pudros jau , nes su MUFE Face and Body neišsiversiu, per lengva bus... biggrin.gif
Mano oda labai šviesi beveik balta, tad žiūrinėju tik tarp tokių ženklų kaip Dior, UD, Givenchy, Clarins..

Esu ištikima Dior Nude, bet mąstau kad gal yra kas nors geresnio naujo? 4u.gif Svarbu kad nebūtų per daug švytinti, tokia semi matte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 08 01, 13:20)
Sveikos smile.gif Gal kas gali parekomenduoti pusiau matinę, natūraliai atrodančią pudrą kuri būtų vidutinio pilno - maskavimo?

Ieškausi rudeniui rimtesnės pudros jau , nes su MUFE Face and Body neišsiversiu, per lengva bus...  biggrin.gif
Mano oda labai šviesi beveik balta, tad žiūrinėju tik tarp tokių ženklų kaip Dior, UD, Givenchy, Clarins..

Esu ištikima Dior Nude, bet mąstau kad gal yra kas nors geresnio naujo?  4u.gif  Svarbu kad nebūtų per daug švytinti, tokia semi matte  smile.gif

O nebandet STAR is DIOR? Mn ji labiau matiska, nei NUDE. Pora kart pabandziau, labia patiko.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 08 01, 13:20)

Atsižvelgiant į Jūsų reikalavimus, siūlyčiau atkreipti dėmesį į Burberry Cashmere soft matte pudrą. Turėjau mėginėlį, man ji vos pernelyg matizuojanti buvo, bet tik todėl, kad mėgstu pastebimą glow efektą. Maskavimas jos buvo puikus, rimtas vidutinis, bet ant odos atrodė itin natūraliai ir jokio kaukės efekto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2016 08 04, 15:22)
O nebandet STAR is DIOR? Mn ji labiau matiska, nei NUDE. Pora kart pabandziau, labia patiko.

Labai noriu ją arba Nude Air išbandyt, bet pažiūrėjus video Youtube pasirodė, kad abi labai lengvos ir toks "vandenėlis" (ypač Nude Air) ir per daug švyti.. Bet jei sakot kad ji labiau matinė, gal reikia rizikuot g.gif Dėkui už patarimą 4u.gif

QUOTE(Biancca @ 2016 08 04, 18:17)
Atsižvelgiant į Jūsų reikalavimus, siūlyčiau atkreipti dėmesį į Burberry Cashmere soft matte pudrą. Turėjau mėginėlį, man ji vos pernelyg matizuojanti buvo, bet tik todėl, kad mėgstu pastebimą glow efektą. Maskavimas jos buvo puikus, rimtas vidutinis, bet ant odos atrodė itin natūraliai ir jokio kaukės efekto smile.gif

Ačiū, apie tokią nesidomėjau, turbūt tektų iš USA siųstis .. reikės paieškot iš kur ją gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 08 06, 20:30)
Labai noriu ją arba Nude Air išbandyt, bet pažiūrėjus video Youtube pasirodė, kad abi labai lengvos ir toks "vandenėlis" (ypač Nude Air)  ir per daug švyti.. Bet jei  sakot kad ji labiau matinė, gal reikia rizikuot  g.gif  Dėkui už patarimą  4u.gif
Ačiū, apie tokią nesidomėjau, turbūt tektų iš USA siųstis .. reikės paieškot iš kur ją gauti  smile.gif

Nude air maskavimas labai silpnas, tai Jums, norinčiai vidurinio, neverta net į ją žvalgytis smile.gif Star maskavimas geresnis tikrai, bet kad ji ir glow efektą tikrai turi g.gif
Atsakyti
My Webpage
Sveikos, gal ne į temą, bet ar ši pudra originali?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 08 06, 19:58)
Nude air maskavimas labai silpnas, tai Jums, norinčiai vidurinio, neverta net į ją žvalgytis smile30x30.png Star maskavimas geresnis tikrai, bet kad ji ir glow efektą tikrai turi :hm

Dėkui, bandysiu Star, tikiuosi patiks : )

QUOTE(tigrute @ 2016 08 12, 11:13)
My Webpage
Sveikos, gal ne į temą, bet ar ši pudra originali?
Ačiū

Tikrai ne.
Atsakyti