Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(pal_mė @ 2016 03 23, 11:14)
Gal kas žinote tokią krempudrą, kuri būtų su šviesą atspindinčiom dalelėm, Illuminating Satin, gali būti Fluid, reikia labai sausai odai (ne matinės).
ačiuks 4u.gif

Jei yra galimybė, rekomenduoju išbandyti Burberry Sheer Foundation smile.gif
Atsakyti
man labiausiai tinka Sante kremine pudra, rekomenduoju toms, kuriu jautri oda. yra ekologisku prekiu parduotuveje
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2016 03 29, 13:01)
Jei yra galimybė, rekomenduoju išbandyti Burberry Sheer Foundation  smile.gif

šios?kiek daug spalvų bigsmile.gif
https://lt.burberry....heer Foundation
Atsakyti
as tai atejau pagirt nors ir ne kremine pudra, o BB kremukas Guerlain lingerie, man daug geriau dengia, maskuoja ir issilaiko negu pvz gerlain aqua parure pudra. Naudoju dar neilgai, bet tikrai kolkas tik geriausi atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2016 04 04, 16:00)
as tai atejau pagirt nors ir ne kremine pudra, o BB kremukas Guerlain lingerie, man daug geriau  dengia, maskuoja ir issilaiko negu pvz gerlain aqua parure pudra. Naudoju dar neilgai, bet tikrai kolkas tik geriausi atsiliepimai.

Kokia Jūsų oda? 4u.gif
Atsakyti
Paskaičius forumą nusprendžiau išmėginti rimmel lasting finish, tai galiu pasakyti viena geriausių turėtų krempudrų, turima dior star tyliai verkia kamputyje. Oda mano rieboka, tai pusdienį esu visiškai rami, jokio blizgesio, gerai atrodo iki pat vakaro.
Tikrai nuostabus atradimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2016 04 14, 08:52)
Paskaičius forumą nusprendžiau išmėginti rimmel lasting finish, tai galiu pasakyti viena geriausių turėtų krempudrų, turima dior star tyliai verkia kamputyje. Oda mano rieboka, tai pusdienį esu visiškai rami, jokio blizgesio, gerai atrodo iki pat vakaro.

Ar nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 14, 11:16)
Ar nekemsa poru?

šiek tiek, bet nušveičiu su šveitikliu ir gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2016 04 14, 13:38)
šiek tiek, bet nušveičiu su šveitikliu ir gerai  blush2.gif

Yra rimmel lasting finish nude ir lasting finish with comfort serum.
Kurią rekomenduojate?Gal kas žino skirtumus tarp jų?
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2016 04 14, 08:52)

O kuo Star prastesne?
Atsakyti
Aš čia truputį ne į temą, bet niekaip nerandu aktualios temos apie kompaktines pudrytes doh.gif Pamenu anksčiau tokia būdavo, ar aš apakau ar tokios dabar nebėra? blush2.gif
Atsakyti
Kompaktinės pudros
Atsakyti