Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Biancca @ 2016 03 20, 18:20)
Bandžiau tą Les Beiges tik kartą iš mėginėlio, bet įspūdis liko kuo geriausias: labai gražiai pasidengia, maskavimas vidutinis, bet ne silpnas, jokio kaukės efekto, sausų vietų (kurių turiu aplink nosį ir šiek tiek ant kaktos) neišryškino, žodžiu, vaizdas puikus. Mėgstančioms stipriai matizuojančias pudras šioji veikiausiai nepatiks, nes suteikia nežymų, bet vos matomą švytėjimo efektą, kurį aš įvardinčiau net ne švytėjimo, o veikiau tiesiog sveikos, spindinčios odos vaizdą. Užtvirtinus su kompaktine laikosi visą dieną. Kai pabaigsiu savo mylimą YSL, gal net susigundysiu šia, nes pagaliau tikrai verta dėmesio pudra iš Chanel smile.gif

Ar galit palyginti su Chanel vitalumiere aqua ar perfection lumiere velvet?
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 03 18, 10:07)
Aš dabar irgi krempudros paieškose.
Oda pas mane sausa.
Visada naudojau Guerlain Parure Aqua, ir labai patiko. kadangi jos nebegamina, tai nusipirkau Guerlain Super Aqua-Serum BB Hydra. Visai patenkinta, tik kad kaina kaip už tokį kiekį gan didelė. kasdienai  tinka, bet kartais reikia daugiau maskavimo. Tai norėtųsi kažko kitko.

bandžiau CHANEL Vitalumiere Aqua Ultra-Light, Guerlain Lingerie De Peau . Tai jos abi netiko.

jei norėtumėte biudžetinio varianto - pabandykite Bourjois Healthy Miix Serum - tikrai geras daiktas, jei brangesnės - sakyčiau, pabandykite By Terry Terribly Densiliss Foundation.. Nes man, su mišria oda jis pasirodė labai geras, bet skirtas sausai odai labiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 03 20, 19:50)
Ar galit palyginti su Chanel vitalumiere aqua ar perfection lumiere velvet?

Galiu palygint tik su Vitalumiere aqua, antrosios nesu bandžiusi. Esminis skirtumas yra maskavime, Les Beiges maskuoja tikrai geriau, be to, jos ir laikymasis daug geresnis - Vitalumiere aqua man niekaip neišsilaikydavo visą dieną net su kompaktine, be to dienos eigoje, nors ir nesu riebiaodė, T zona blizgėt imdavo. Vitalumiere aqua turėjau pakankamai seniai, tai dėl atminties spragų negaliu drąsiai lygint, kurios finišas matiškesnis, bet man rodos, kad Les Beiges kiek labiau švytėjimo suteikia.
Atsakyti
Chanel Les Beiges man irgi patiko. Ir maskuoja natūraliai, ir gražiai atrodo. Degti ją man pasirodė geriau pirštais, nes greitai prikimba prie veido. Iš karto pasirodė, kad mano normaliai-sausesniai odai nelabai tinka, bet po padengimo praėjus kiek laiko pudra tarsi nusėdo ant odos, sušilo, prisitaikė. Lauke atrodė puikiai.
Beje, Douglase parduoda pasimėginimui, tad vertėtų pirma bandyti.
Iš Chanel naudojau tik CC.

Atsakyti
QUOTE(jovita1972 @ 2016 03 20, 20:14)
Chanel Les Beiges man irgi patiko. Ir maskuoja natūraliai, ir gražiai atrodo. Degti ją man pasirodė geriau pirštais, nes greitai prikimba prie veido. Iš karto pasirodė, kad mano normaliai-sausesniai odai nelabai tinka, bet po padengimo  praėjus kiek laiko pudra tarsi nusėdo ant odos, sušilo, prisitaikė. Lauke atrodė puikiai.
Beje, Douglase parduoda pasimėginimui, tad vertėtų pirma bandyti.
Iš Chanel naudojau tik CC.

o as dar noreciau prideti, kad yra ir labai sviesi spalva - nr 01.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 03 20, 20:20)
Bandžiau tą Les Beiges tik kartą iš mėginėlio, bet įspūdis liko kuo geriausias: labai gražiai pasidengia, maskavimas vidutinis, bet ne silpnas, jokio kaukės efekto, sausų vietų (kurių turiu aplink nosį ir šiek tiek ant kaktos) neišryškino, žodžiu, vaizdas puikus. Mėgstančioms stipriai matizuojančias pudras šioji veikiausiai nepatiks, nes suteikia nežymų, bet vos matomą švytėjimo efektą, kurį aš įvardinčiau net ne švytėjimo, o veikiau tiesiog sveikos, spindinčios odos vaizdą. Užtvirtinus su kompaktine laikosi visą dieną. Kai pabaigsiu savo mylimą YSL, gal net susigundysiu šia, nes pagaliau tikrai verta dėmesio pudra iš Chanel smile.gif

O kokią dabar iš YSL naudojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 03 20, 22:52)

Le teint encre de peau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 03 20, 22:52)

QUOTE(Biancca @ 2016 03 21, 11:17)
Le teint encre de peau smile.gif

As irgi sita YSL naudoju, tai man pati paciausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 03 21, 11:54)
As irgi sita YSL naudoju, tai man pati paciausia  wub.gif

Norėčiau ir aš ją išbandyt.
Tik va problema gal būtų spalvą išsirinkt g.gif Nesu gabi tam smile.gif blush2.gif

Kiek žiūrinėjau internete, yra labai daug jos atspalvių, bet va LT Douglas , spėju, turbūt ne visi bus? Bent jau internetinėje jų pardėje rodo ne visus (ir tų, kurie mane domintų, gal net nėra g.gif )
Atsakyti
Sprendžiu rimtą dilemą, kurią pudrą pirkti Urban Decay Naked Skin ar Make Up For Ever Face and Body..

user posted imageuser posted image

Reikia KUO GERIAU išliekančios, ir natūraliai atrodančios pudros. Panašu, kad MUFE visa tai duoda, bet į UD jau seniai žvalgausi taip pat..

Gal bus patarimų? 4u.gif
Atsakyti
Aš rinksčiaus MUFE. Tiek daug teigiamų atsiliepimų apie ją girdėjus, kad nė nekiltų mintis rinktis UD wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2016 03 22, 14:19)
Aš rinksčiaus MUFE. Tiek daug teigiamų atsiliepimų apie ją girdėjus, kad nė nekiltų mintis rinktis UD wink.gif

Ačiū už patarimą, apsisprendžiau 4u.gif
Atsakyti