Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(fuchia @ 2016 01 08, 17:42)
Arba Lancome teint Miracle. Man labai faina wub.gif

Taisausi: Lancome teint Miracle sausina oda. Sudetyje alkoholis, tad nieko keisto. Gaila, nes atspalvis sviesiausias idealiai tiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 02 25, 16:28)
Parure extreme buvo viena megstamiausiu pudru tarp begales isbandytu verysad.gif  verysad.gif , o tai kas dabar vietoje jos pas guerlain'a?

"Parure De Lumiere" atsirado, bet man kažkuo netiko/nepatiko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 02 28, 14:33)
"Parure De Lumiere" atsirado, bet man kažkuo netiko/nepatiko. g.gif

bet tai kad ju visai skirtinga paskirtis, man parure de lumiere labiau nesa i parure aqua (drekinanti ir spindinti) nes extreme tai ilgai isliekanti ir labiau matine buvo verysad.gif
nu zodiu suds, reiks taupyt dabar savo ta likuti dar labiau doh.gif
Atsakyti
Gal aks naudojate Shiseido Sheer and Perfect, ar patinka? smile.gif
Atsakyti
Man irgi būtų aktualu smile.gif
Atsakyti
Sakykit prasom, ar pudra naudojate ant tonalinio kremo, ar aba pudra, arba tonalinis kremas ?
Atsakyti
QUOTE(iiilliana @ 2016 03 16, 09:07)
Sakykit prasom, ar pudra naudojate ant tonalinio kremo, ar aba pudra, arba tonalinis kremas ?

arba, arba, tonaliniai šiaip lengvesni, labiau odai sulygint, o kreminė maskuoja daugiau. Nors ir tas priklauso, nuo kreminės firmos, konsistencijos ir kt.
Atsakyti
Aš dabar irgi krempudros paieškose.
Oda pas mane sausa.
Visada naudojau Guerlain Parure Aqua, ir labai patiko. kadangi jos nebegamina, tai nusipirkau Guerlain Super Aqua-Serum BB Hydra. Visai patenkinta, tik kad kaina kaip už tokį kiekį gan didelė. kasdienai tinka, bet kartais reikia daugiau maskavimo. Tai norėtųsi kažko kitko.

bandžiau CHANEL Vitalumiere Aqua Ultra-Light, Guerlain Lingerie De Peau . Tai jos abi netiko.
Atsakyti
Ką rekomenduotumėt panašaus į Kanebo Sensai Fluid Finish, tik labiau maskuojančio? Oda normali.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 03 18, 11:07)
Aš dabar irgi krempudros paieškose.
Oda pas mane sausa.
Visada naudojau Guerlain Parure Aqua, ir labai patiko. kadangi jos nebegamina, tai nusipirkau Guerlain Super Aqua-Serum BB Hydra. Visai patenkinta, tik kad kaina kaip už tokį kiekį gan didelė. kasdienai  tinka, bet kartais reikia daugiau maskavimo. Tai norėtųsi kažko kitko.

bandžiau CHANEL Vitalumiere Aqua Ultra-Light, Guerlain Lingerie De Peau . Tai jos abi netiko.

O YSL Le Teint Touche Eclat nebandėte? Ji yra vidutinio maskavimo. Kaip tik dabar nusipirkau atnaujintą jos versiją smile.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti, gal kuri bandėte Shiseido Synchro (čia naujausia jų) arba Chanel - Les Beiges? Būtų įdomu bent ką nors sužinoti apie šias pudras.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 03 20, 14:24)
arba Chanel - Les Beiges? Būtų įdomu bent ką nors sužinoti apie šias pudras.

Bandžiau tą Les Beiges tik kartą iš mėginėlio, bet įspūdis liko kuo geriausias: labai gražiai pasidengia, maskavimas vidutinis, bet ne silpnas, jokio kaukės efekto, sausų vietų (kurių turiu aplink nosį ir šiek tiek ant kaktos) neišryškino, žodžiu, vaizdas puikus. Mėgstančioms stipriai matizuojančias pudras šioji veikiausiai nepatiks, nes suteikia nežymų, bet vos matomą švytėjimo efektą, kurį aš įvardinčiau net ne švytėjimo, o veikiau tiesiog sveikos, spindinčios odos vaizdą. Užtvirtinus su kompaktine laikosi visą dieną. Kai pabaigsiu savo mylimą YSL, gal net susigundysiu šia, nes pagaliau tikrai verta dėmesio pudra iš Chanel smile.gif
Atsakyti