Sveikos kokia gera pudra naudojat žiema sausai,brandžiai odai ?
QUOTE(dijanule @ 2015 12 08, 20:45)
aš va šitą naudoju jau trečią buteliuką http://www.maybellin...kiazo-pagrindas, nes mano oda jautri, sausoka, yra smulkių raukšlelių, todėl mažai kas tinka. ir vat čia buvo atradimas, nes nedirgina visiškai, gerai maskuoja, ilgai laikosi
Mano favoritas - Sensai kanebo cellular performance cream foundation.
Tiesa, labai daug krempudros dengimas priklauso nuo kasdieninių priemonių: serumo, kremo, ypač brandžiai odai.
Patarkit prašau kreminę pūdrą mišriai odai,žiemos sezonui. Yra dėmelių rausvų,poros, na kad maskuotu gerai ir skaistinančia gal net. noris žiemai dabar tokios riebesnės gal. Manosios chanel matt lumiere, estee lauder dw šiuo metu per tamsios. Guerline parure extreme nebenoriu,turėjau. Pasitepiau šviesesne nenaudojama bourjois healthy mix,tai visai nieko būtų,bet kad nelabai laiko ji. Žodžiu su meteoritais šviesinuos, bet reikia kreminės pūdros komfortiškos Gal net nebūtinai iš tų brangiausių, gal yra kokių dar neatrastų tokiu kasdienių neblogų.
QUOTE(Heichera @ 2016 01 07, 09:49)
Patarkit prašau kreminę pūdrą mišriai odai,žiemos sezonui. Yra dėmelių rausvų,poros, na kad maskuotu gerai ir skaistinančia gal net. noris žiemai dabar tokios riebesnės gal. Manosios chanel matt lumiere, estee lauder dw šiuo metu per tamsios. Guerline parure extreme nebenoriu,turėjau. Pasitepiau šviesesne nenaudojama bourjois healthy mix,tai visai nieko būtų,bet kad nelabai laiko ji. Žodžiu su meteoritais šviesinuos, bet reikia kreminės pūdros komfortiškos Gal net nebūtinai iš tų brangiausių, gal yra kokių dar neatrastų tokiu kasdienių neblogų.
Lancome Teint Idole Ultra turi labai šviesų (skaičiaus nepasakysiu, bet veikiausiai pats šviesiausias) atspalvį, turėjau mėginėlį, tai oda labai skaisčiai atrodydavo, maskavimas ir laikymasis buvo irgi geras, bet ji tokia labiau mišriai į riebumą odai tinkanti. Sausesniai odai, norint gero maskavimo ir laikymosi, geras pasirinkimas yra Dior Star - aš neseniai ją išbandžiau, nustebino maloniai Turi man atrodo ir labai šviesių spalvų.
Gal kas galėtų palyginti Dior Star su Dior Nude? Kaip maskavimas, laikymasis, ar Star "riebesnė" už Nude?
As tik uz Bobbi Brown balzamą su spalva... Net šalčiai nebaisūs. Jokio šerpetojimo. Vienas mažas minusiukas-mažas maskavimas ir kaina...
https://www.douglas....sturizing-balm/
QUOTE(Biancca @ 2016 01 07, 10:37)
Lancome Teint Idole Ultra turi labai šviesų
Dėkoju, pasidomėsiu
QUOTE(Heichera @ 2016 01 08, 09:51)
Dėkoju, pasidomėsiu
Arba Lancome teint Miracle. Man labai faina
Įsigijau MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation ir man ji labai nepatinka. Visaip bandžiau pamėgti ir išmokti ja naudotis, tepiau įv. priemonėmis, kremus po apačia visokiausius bandžiau, bet galutinis variantas vis tiek iš serijos tepiausi špaklių ir tai matosi. Nelimpa prie odos, labai negražiai atrodo ant smakro ir aplink nosį (oda sausa, bet be jokių pašerpetojimų ar išsausėjimų), po poros valandų dar ir atsiskiria atskiru sluoksniu. Vakare prie dirbtinio apšvietimo išvis siaubingai atrodo, net EL Double Wear tepimą esu žymiai geriau įvaldžiusi, nors šita pudra man irgi iš sunkiosios artilerijos serijos...
MAC waterproof maskuoja neblogai (vidutinis-pilnas), bet tikrai yra taip pat maskuojančių ir žymiai geriau besidengiančių pudrų. Va kad atspari vandeniui, tai taip.
MAC waterproof maskuoja neblogai (vidutinis-pilnas), bet tikrai yra taip pat maskuojančių ir žymiai geriau besidengiančių pudrų. Va kad atspari vandeniui, tai taip.
QUOTE(Estela_ @ 2016 01 07, 13:15)
Gal kas galėtų palyginti Dior Star su Dior Nude? Kaip maskavimas, laikymasis, ar Star "riebesnė" už Nude?
Kaip tik dabar po Dior "Nude" nusipirkau Dior "Star". Man asmeniškai Dior "Nude" labiau patiko, geriau maskavo, Dior "Star" tokia šiek tiek man skystesnė pasirodė, ryte pasitepus ant darbo pabaigos pradeda nosis blizgėti. Aš už Dior "Nude"
QUOTE(Victorious @ 2015 10 30, 16:59)
Aš irgi svarsčiau, kuo pakeisti ne kartą pirktą "Dior Nude" arba "Guerlain Parure Extreme" (jos jau nebegamina...),
Parure extreme buvo viena megstamiausiu pudru tarp begales isbandytu , o tai kas dabar vietoje jos pas guerlain'a?