Atsiliepsiu apie mano naują pirkinį
bareSkin Pure Brightening Serum Foundation Broad Spectrum SPF 20Tai pudra, kuri išskirtinai tinka tik sausiaodėms arba dar gal tiks ir mišriaodėms.. Net nesitikėjau tiek švytėjiimo
Veidas super gaivus po jos, nesimato kad kas tepta, bet maskuoja gerai. Pudra gerai pigmentuota, reikia visai nedaug. Gamintojas sako, jog 4 lašų pakanka vidutiniam maskavimui ir galima varijuoti tarp lengvo - vidutinio pagal tai, kiek produkto sunaudosiu.
Su tuo sutinku, tikrai galima reguliuoti maskavimą ir vistiek pudra neatrodo "košė".
Pasirinkau šviesiausią atspalvį
Bare Porcelain, nes esu visiška baltaodė, ypač žiemos mėnesiais, tačiau turiu pasakyti, spalva pažiūrėjus ant rankos šokiravo, - ji atrodo tikrai RUDA, o ne tokia, kokias aš pratus naudoti... Jau buvau planuose pudrą kažkam perleisti, tačiau visgi išbandžiau ant veido, ir turiu pasakyti, - ant veido ji pašviesėja ir visgi kažkaip prisiderino prie kaklo
Tiesa, turi tokį persikinį atspalvį, nėra visai balta, kaip dramblio kaulo ar pan.. Tad baltaodės, būkit atsargios su šviesiausia spalva
Konsistencija- visiškas 'skystymėlis' Tačiau maskavimo prasme nenuvylė, kaip jau minėjau - gerai pigmentuota. Neįsivaizduoju tokios švytinčios pudros ant odos vasarą, per karščius, tad manau šį
seruminė pudra turėtų gerai saugoti odą nuo šalčio, kol kas kiek naudojau, oda jautėsi komfortiškai, lyg su antru kremu
Minusas- nepatogi pakuotė, - man nepatinka kad reikia plakti prieš naudojimą (taip rekomenduoja gamintojas) ir pipetės tipo dozatorius.