Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(wer @ 2015 09 20, 21:11)
Gal yra išbandžiusių naująją Bourjois Air Mat ? Kokie atsiliepimai?

siandien kaip tik nusipirkau, emiau sviesiausia spalva kokia tik yra, na nezinau.., man atrodo ji kiek geltonesne uz healty mix 51 numeriuka (naudoju ir ja), pliusas tas, kad matiskuma islaiko geriau uz healty mix, veidas neblizga, bet 24 val tikrai neislaiko, pasirode kad sunkiai sklaidosi, geriau itrint reikia, galima lengvai perduozuot... antra kart nepirkciau..
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 07 02, 01:46)
Sveikos, nors jau turbūt daug kalbėta, gal atsirastų naudojusių NARS Sheer Glow ir Dior Diorskin Nude pudras bei galėtų palyginti esminius dalykus.

Svarstau dėl NARS, nes noriu geros pudros rudeniui, o štai Dior mano favoritė, bet norisi ir kažką kito panašių kainų kategorijoje išbandyti..
4u.gif

Aš irgi svarsčiau, kuo pakeisti ne kartą pirktą "Dior Nude" arba "Guerlain Parure Extreme" (jos jau nebegamina...), išbandžiau ne vieną pudrą, bet visgi likau prie "Dior Nude" - ji mano poreikius šaltuoju metų laiku geriausiai atitinka ir nėra sunki bei galima nepastebimai sluoksniuoti, esant reikalui. smile.gif
QUOTE(Biancca @ 2015 07 09, 19:06)
Jei nereikia didelio maskavimo, tuomet Dior Nude Air labai gera ir kaip tik tinkanti mišriai odai smile.gif

Na, bandžiau, bet pasirodė vasarinis makiažo pagrindas ir nemanau, kad man žiemai būtų tinkama..
QUOTE(...Dune... @ 2015 07 21, 16:58)
P.s Dior Forever man visai nepatiko, veidas atrode sausai matinis ir negyvas, maskavo ir laikesi  isties gerai.

"Forever" man irgi per sunki kasdienai. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 spalio 2015 - 18:01
Sveikos, gal esat naudojusios No7 pudra, gal galit su kazkuo palyginti?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 10 30, 17:59)
Aš irgi svarsčiau, kuo pakeisti ne kartą pirktą "Dior Nude" arba "Guerlain Parure Extreme" (jos jau nebegamina...), išbandžiau ne vieną pudrą, bet visgi likau prie "Dior Nude" - ji mano poreikius šaltuoju metų laiku geriausiai atitinka

O kur įsigijat jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 11 01, 17:10)
O kur įsigijat jei ne paslaptis?  smile.gif

Užvakar - "Kristianoj". Anksčiau esu siuntusis iš JAV ir pirkusi SM išparduotuvėje . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 10 30, 17:59)
..., bet visgi likau prie "Dior Nude" - ji mano poreikius šaltuoju metų laiku geriausiai atitinka ir nėra sunki bei galima nepastebimai sluoksniuoti, esant reikalui. smile.gif

šita irgi man pati geriausia. Naudoju 030 numeriuką smile.gif
Atsakyti
Atsiliepsiu apie mano naują pirkinį

bareSkin Pure Brightening Serum Foundation Broad Spectrum SPF 20

user posted image

Tai pudra, kuri išskirtinai tinka tik sausiaodėms arba dar gal tiks ir mišriaodėms.. Net nesitikėjau tiek švytėjiimo biggrin.gif Veidas super gaivus po jos, nesimato kad kas tepta, bet maskuoja gerai. Pudra gerai pigmentuota, reikia visai nedaug. Gamintojas sako, jog 4 lašų pakanka vidutiniam maskavimui ir galima varijuoti tarp lengvo - vidutinio pagal tai, kiek produkto sunaudosiu.
Su tuo sutinku, tikrai galima reguliuoti maskavimą ir vistiek pudra neatrodo "košė".
Pasirinkau šviesiausią atspalvį Bare Porcelain, nes esu visiška baltaodė, ypač žiemos mėnesiais, tačiau turiu pasakyti, spalva pažiūrėjus ant rankos šokiravo, - ji atrodo tikrai RUDA, o ne tokia, kokias aš pratus naudoti... Jau buvau planuose pudrą kažkam perleisti, tačiau visgi išbandžiau ant veido, ir turiu pasakyti, - ant veido ji pašviesėja ir visgi kažkaip prisiderino prie kaklo biggrin.gif Tiesa, turi tokį persikinį atspalvį, nėra visai balta, kaip dramblio kaulo ar pan.. Tad baltaodės, būkit atsargios su šviesiausia spalva smile.gif

Konsistencija- visiškas 'skystymėlis' Tačiau maskavimo prasme nenuvylė, kaip jau minėjau - gerai pigmentuota. Neįsivaizduoju tokios švytinčios pudros ant odos vasarą, per karščius, tad manau šį seruminė pudra turėtų gerai saugoti odą nuo šalčio, kol kas kiek naudojau, oda jautėsi komfortiškai, lyg su antru kremu biggrin.gif

Minusas- nepatogi pakuotė, - man nepatinka kad reikia plakti prieš naudojimą (taip rekomenduoja gamintojas) ir pipetės tipo dozatorius.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 11 01, 17:16)
Užvakar - "Kristianoj". Anksčiau esu siuntusis iš JAV ir pirkusi SM išparduotuvėje  . 4u.gif

Koki numeri naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 11 10, 19:12)
Minusas- nepatogi pakuotė, - man nepatinka kad reikia plakti prieš naudojimą (taip rekomenduoja gamintojas) ir pipetės tipo dozatorius.

nesu turėjus pudros, kurios nereiktų plakti prieš naudojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 11 11, 21:16)
nesu turėjus pudros, kurios nereiktų plakti prieš naudojant  g.gif

Niekada neplaku kitų, o ši pudra , jei nesuplaku, bėga kaip vanduo su atsiskyrusiu kitu sluoksniu .. nekaip atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 11 11, 22:42)
Niekada neplaku kitų, o ši pudra ,  jei nesuplaku, bėga kaip vanduo su atsiskyrusiu kitu sluoksniu .. nekaip atrodo  unsure.gif

na, visas skystas pudras reikia suplakti prieš naudojant. pudra išliks ilgaamžisškesnė, o ir šiaip kaikurių formulių ingridientai negali ilgai 'sukibę' gulėt (vienos dalelės sunkesnės, kitos lengvesnės ir tt), o ir pigmentas dažnai nusistovi dugne, kas gali pasireiškti nelygiu pasidengimu smile.gif
Atsakyti
Labas merginos. Reikia patarimo. Noriu pirkti Bourjois 123 pudryte,bet neapsisprendziu del spalvos. Gyvai pabandyti negaliu, nes DE Jos nera. esu turejus Bourjois mix tai turejau 53 Nr ir man ji tiko. Girdejau kad mix ir 123 spalvytes neatitinka... GAL kas patarsite kokia svalvyte imti? Aciu
Atsakyti