Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(myglle @ 2015 09 16, 00:27)
Sveikos. Kas naudojate EL DW pudra.Ar niekas nebastebejote ,kad nuo jos bertu giluminiais spuogais? Naudoju savaite laiko, ir savaite laiko kai nezmoniskai kakta isbere... IR dabar nesugalvoju nuo KO...

QUOTE(Malena @ 2015 09 17, 14:22)
Mane nuo EL DWLight labai berdavo. Čia ne tas atvejis kai poros kemšasi ir juodų taškiukų atsiranda, kurie vėliau kartais išauga į spuogus. O taip konkrečiai kas dieną po vieną didelį skaudantį spuogą.

Mane taip pat drinks_cheers.gif
Malena, gal kokia gera pudra atradus kad nekimstu poru? smile.gif As su mineraline jau keli metai, bet taip noris surasti gera skysta pudra..
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 09 17, 14:03)
Jau gyriausi ir pirkiniuose (bet gal pagyrimų niekad nebus per daug biggrin.gif) nauju atradimu - YSL  Encre de Peau pudra. Nuostabi wub.gif Tobulai gula, tobulai laikosi, o porų, svarbiausia, nekemša. Regis, idealiosios pudros paieškos man jau baigtos biggrin.gif

aha, taip ir patikėjau.. biggrin.gif
Atsakyti
Mano atradimai (tik galėtų būti ne tokie skaudūs piniginei) būtų: Giorgio Armani Lasting Silk Foundation UV kasdienai (vidutinio maskavimo, gerai išliekanti, nekemšanti, nesubeganti į raukšles ir neišryškinanti porų) ir Mac Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation ypatingoms progoms (gerai maskuojanti, bet ne kaukės tipo, labai gerai išliekanti; dėl kimšimo nieko pasakyti negaliu, nes tik kelis kartus esu naudojusi. Nors šiaip Mac pudros turi tokią tendenciją).
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 09 18, 08:54)
aha, taip ir patikėjau.. biggrin.gif

Ne, nu negriaukit iliuzijų biggrin.gif Gal dar tik Armani būtų įdomu pabandyti... Ir Burberry... O ne, nieko nesakiau ax.gif
Atsakyti
O sausai odai tiktų ta naujoji YSL?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 09 17, 09:57)
Pirkčiau ir kt. NARS krempudras, jei galėčiau spalvą išbandyt, nes čia man didžiausiai bėda  doh.gif

A priešingai - galbūt pirkčiau Nars All day luminous pudrą (dėl žadamo gero maskavimo) jei tik kur nors pasimaišytų galimybė normaliai išbandyti formulę. Spalvą išsiburti man žymiai lengviau. biggrin.gif

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2015 09 18, 09:20)
Mano atradimai (tik galėtų būti ne tokie skaudūs piniginei) būtų [...] Mac Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation

O Jūsų oda kokia?smile.gif
Ir ar yra ant Lietuvos Douglas'ų ši? Jei taip - kokia kaina ir ar, jei atkreipėte dėmesį, yra šviesiausi (NC/NW 15) atspalviai?
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 09 18, 10:12)
O sausai odai tiktų ta naujoji YSL?

Mano oda nors ir mišri, tačiau žandai sausoki ir dar plius turiu išsausėjusių vietų prie pat nosies, kurias kitos pudros negražiai išryškindavo. Su šia pudra to nėra, gula gerai ir nesausina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 09 18, 11:57)
O Jūsų oda kokia?smile.gif
Ir ar yra ant Lietuvos Douglas'ų ši? Jei taip - kokia kaina ir ar, jei atkreipėte dėmesį, yra šviesiausi (NC/NW 15) atspalviai?

Misri, besikemsanti vos ne nuo oro.
Panoramos "Douglas" ši pudra kainuoja 33 eurai. Šviesiai odai pirkau NC20.
Atsakyti
Gal yra išbandžiusių naująją Bourjois Air Mat ? Kokie atsiliepimai?

Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 09 18, 09:30)
Ne, nu negriaukit iliuzijų biggrin.gif Gal dar tik Armani būtų įdomu pabandyti... Ir Burberry... O ne, nieko nesakiau ax.gif

o aš tai šitą norėčiau išbandyti, ale tik kur? Pirkt aklai tai jau neee.. spalio pab. važiuosiu į Romą, bandysiu susirast ir išmėgint g.gif
http://shop.nordstro...ndation/3622575

ai, bet aš gal jau irgi patylėsiu.. doh.gif nes juk košės vis tiek iš jų nevirsiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 09 21, 20:46)
o aš tai šitą norėčiau išbandyti, ale tik kur? Pirkt aklai tai jau neee.. spalio pab. važiuosiu į Romą, bandysiu susirast ir išmėgint g.gif
http://shop.nordstro...ndation/3622575

Jei išbandysit, tai duokit žinot, labai smalsu, kaip gi tas Ford'as smile.gif Kol kas jis manęs nunuvylė, tiek skaistalai, tiek lūpdažiai verti kiekvieno euro. O ta pudra jau senokai gundė, bet kad atsiliepimai apie ją internete labai jau įvairūs, o neretai ir ne į gerąją pusę. Ei, o gal kas jau bandė Ford'o kreminę pudrą? Aūū, atsiliepkit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biancca: 21 rugsėjo 2015 - 20:40
QUOTE(Biancca @ 2015 09 21, 20:39)
Jei išbandysit, tai duokit žinot, labai smalsu, kaip gi tas Ford'as smile.gif Kol kas jis manęs nunuvylė, tiek skaistalai, tiek lūpdažiai verti kiekvieno euro. O ta pudra jau senokai gundė, bet kad atsiliepimai apie ją internete labai jau įvairūs, o neretai ir ne į gerąją pusę. Ei, o gal kas jau bandė Ford'o kreminę pudrą? Aūū, atsiliepkit biggrin.gif

4u.gif
Kreminės pudros nebandžiau blush2.gif
bet buvau atsisiuntusi Tom Ford lūpdažį - g.gif
Pasirodė, kad graži tik pakuotė ir kaina blush2.gif
Nelabai man patiko - vis tik geresnė kokybė Prancūziškos kosmetikos unsure.gif
Atsakyti