Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(-Chloe- @ 2015 09 08, 06:52)
Taip. Subega i rauksles, isryskina pasausejimus, oksiduojasi. Gero nieko negaliu pasakyt 4u.gif

Ačiū už nuomonę. O aprašymas jos toks patrauklus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 09 05, 20:27)
Prisiskaičius geriausių komentarų, įsigijau jau kurį laiką norėtą Isadora Nude Sensation kreminę pudrą.

user posted image

Kaip ir tikėjausi iš tokio pavadinimo pagrindo, ji atrodo labai natūraliai, susilieja su oda, maskavimas vidutinis, manau daugiau tepant galima būtų išgauti link pilno..  Primena Dior Nude, net labai.
Deja deja, nors ir švedų šiauriečių kosmetika, tačiau atspalviais baltaodėms nepasirūpino... Pirkau aklai internetu šviesiausią spalvą 010 Nude porcelain, tačiau ji gerokai per gelsva baltai odai...
Turbūt tiktų daugumai lietuvaičių, bet ne tokioms išbalusioms kaip aš  doh.gif

Ką darysi... širdį skauda, kad taip gražiai atrodo ir natūraliai, o naudoti negaliu...  verysad.gif 
Tačiau rekomenduoju visoms norinčioms satininio efekto (labiau į matinę pusę) ir natūralios, dienos šviesoje nepastebimos pudros.  4u.gif

Ar Lt yra pirkti tokia pudra? Kokia jos kaina mazdaug
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2015 09 13, 20:30)
Ar Lt yra pirkti tokia pudra?

Douglas, Droge ir Kosmadoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kas naudojate EL DW pudra.Ar niekas nebastebejote ,kad nuo jos bertu giluminiais spuogais? Naudoju savaite laiko, ir savaite laiko kai nezmoniskai kakta isbere... IR dabar nesugalvoju nuo KO...
Atsakyti
myglle, pažiūrėkite į sudėtį. Gal dėl silikonų gausos? g.gif http://www.kosmetiko...ra-double-wear/
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 09 16, 07:53)
myglle, pažiūrėkite į sudėtį. Gal dėl silikonų gausos?  g.gif http://www.kosmetiko...ra-double-wear/

Gali buti! sad.gif taip gaila. Dabar bandysiu nenaudoti ir ziuresiu kaip oda tvarkysis... Bet taip gaila....man ji taip patinka
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2015 09 16, 00:27)
Sveikos. Kas naudojate EL DW pudra.Ar niekas nebastebejote ,kad nuo jos bertu giluminiais spuogais? Naudoju savaite laiko, ir savaite laiko kai nezmoniskai kakta isbere... IR dabar nesugalvoju nuo KO...

Esu keletą buteliukų sunaudojusi, neturėjau giluminių, nors mano oda nuo daug ko kemšasi doh.gif

ir pati pastebėjau, ir visažistė viena yra minėjusi, jog ši pudra viena iš tų kuri reikalauja itin kruopštaus veido valymo, nes stipriai "prikimba" prie veido smile.gif gal prausiklis švelnus? naudojat dar po to ką nors valymui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 09 16, 10:25)
Esu keletą buteliukų sunaudojusi, neturėjau giluminių, nors mano oda nuo daug ko kemšasi  doh.gif

ir pati pastebėjau, ir visažistė viena yra minėjusi, jog ši pudra viena iš tų kuri reikalauja itin kruopštaus veido valymo, nes stipriai "prikimba" prie veido  smile.gif gal prausiklis švelnus? naudojat dar po to ką nors valymui?  g.gif

Matyt mano odai netinka, ji labai linkusi i kimsimasi. AS oda valau kiekviena diena su mia2 aparaciuku, la Roche posay prausukliu (problemiskai odai), kas trecia diena molio kaukes ir nosies pleistriukai... Bet oda vis tiek problemiska... AS seip buvau susitvarkius oda ir spuogu neturejau , bet VA po savaites naudojimo EL DW kakta baisi verysad.gif ir AS galvoju kad CIA tik nuo Jos, nes nieko kito naujo nenaudojau
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2015 09 16, 00:27)

Galiu tik pritarti, kad ši pudra kemša verysad.gif . Jeigu oda su ja gražiai atrodo, tai pasilikite ne kasdienai, bet kaip proginę. Dienai gal atrasite kažką lengvesnio, bet pakankamai gerai maskuojančią ir išsilaikančią pvz.: MaxFactor All Day Flawless 3in1 (primer, concealer, foundation in one).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 16 rugsėjo 2015 - 22:12
QUOTE(zomša @ 2015 07 02, 08:56)
Turėjau abi. Dior Nude visai pirkčiau ir dar kartą, bet nepatiko tai, kad ją naudojant link pabaigos ji susigumuluoja, nors buteliuką reguliariai plakdavau. Gal dabar ką pakeitė, bet anksčiau taip atsitiko ne su vienu buteliuku.
O Nars Sheer Glow buvo labai blogas pasirinkimas, man atrodo, kad net nei viena bandyta pigesnė kreminė pudra nebuvo tokia prasta.
Bet internete krūva teigiamų atsiliepimų, dėl kurių aklai ir pirkau. Tai turbūt geriausia būtų bandyti iš kur nors gauti mėginį, gal tik man taip nepasisekė.smile.gif

gerai sakot, tikriausiai reikėtų bandyti prieš perkant..

nes man Nars Sheer Glow viena iš geriausių.. Pirkau irgi aklai, nes nėr kur pabandyti. Gulė puikiai, tekstūra tiko, laikėsi visą dieną ant veido, į raukšles nesubėgdavo. Tik kiek pamenu, kad atspalvio buvau gal kiek nepataikius, bet čia tai jau mano, o ne krempudros bėda doh.gif Mano oda mišri, linkusi į riebumą.

Pirkčiau ir kt. NARS krempudras, jei galėčiau spalvą išbandyt, nes čia man didžiausiai bėda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 17 rugsėjo 2015 - 08:59
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2015 09 16, 23:11)
Galiu tik pritarti, kad ši pudra kemša verysad.gif . Jeigu oda su ja gražiai atrodo, tai pasilikite ne kasdienai, bet kaip proginę

drinks_cheers.gif Man Lauder DW labai labai stipriai kimšo poras, tai teko su ja atsisveikint. O gaila, nes pati pudra patiko.

Jau gyriausi ir pirkiniuose (bet gal pagyrimų niekad nebus per daug biggrin.gif) nauju atradimu - YSL Encre de Peau pudra. Nuostabi wub.gif Tobulai gula, tobulai laikosi, o porų, svarbiausia, nekemša. Regis, idealiosios pudros paieškos man jau baigtos biggrin.gif
Atsakyti
Mane nuo EL DWLight labai berdavo. Čia ne tas atvejis kai poros kemšasi ir juodų taškiukų atsiranda, kurie vėliau kartais išauga į spuogus. O taip konkrečiai kas dieną po vieną didelį skaudantį spuogą.
Atsakyti