Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(zomša @ 2015 07 02, 07:56)
Turėjau abi.<...>

Labai ačiū, patvirtinot tą. ką moterys internete kalba apie šias dvi pudras 4u.gif

O spalvą būtent Siberia būčiau ėmus, nors ji jau labai labai balta net man biggrin.gif
Atsakyti
Paaanos ! Rekomenduokite DIOR pudrytę mišriai odai, kad ir pamaskuotų. AČIŪ ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arogantiška @ 2015 07 04, 11:04)
Paaanos ! Rekomenduokite DIOR pudrytę mišriai odai, kad ir pamaskuotų. AČIŪ !  4u.gif

Dior Forever mišriai odai, maskuoja stipriai. Man labai patiko, bet labiau vakarinė ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arogantiška @ 2015 07 04, 11:04)
Paaanos ! Rekomenduokite DIOR pudrytę mišriai odai, kad ir pamaskuotų. AČIŪ !  4u.gif

Jei nereikia didelio maskavimo, tuomet Dior Nude Air labai gera ir kaip tik tinkanti mišriai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 07 09, 17:06)
Jei nereikia didelio maskavimo, tuomet Dior Nude Air labai gera ir kaip tik tinkanti mišriai odai smile.gif

siaip si pudra-serumas skirta sausai, normaliai, misriai, brandziai odai. aprasyme raso, kad isgaunamas naturalus rezulatas, tad dengimas bus mazesnis nei vidutinis. misriai, jeigu dar i riebuma odai, nelabai tiks, nes sudetyje esantys aliejai dar ir zvilges ant odos. o zmogus aiskiai nori, kad pamaskuotu, as bent supratau, kad tikrai nori ne pacio lengviausio maskavimo.
Atsakyti
QUOTE(Arogantiška @ 2015 07 04, 08:04)

mano pirmas ispudis apie Dior Nude Skin-Glowing buvo labai klaidingas..Nusipirkau ja vietoj Guerlain Lingerie De Peu. Db Nude tapo beveik kasdieniu mano palydovu. Maskuoja vidutiniskai, bet sakyciau i didesne puse, graziai gula ir atrodo ant veido,nekemsa poru , perejus lengvai su meteorais, man laikosi 6 -7 val.nepriekaistingai ..veliau ima dingti nuo veido. Mano oda misri, inoringa, pagrazinta nestuminiu nestuke.gif dermatitu... doh.gif Tinkuot savo veido vasaros metu nenoriu, todel sitoji man aukso viduriukas.

P.s Dior Forever man visai nepatiko, veidas atrode sausai matinis ir negyvas, maskavo ir laikesi isties gerai.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 06 05, 20:48)
Nuo Velykų, t.y. balandžio pradžios, naudoju Rimmel Lasting Finish Nude krempudra.
user posted image

Aš irgi jau keletą mėnesių naudoju šią pudrą, tai pritariu, kad labai faina. Mano oda gana riebi, linkusi spuoguotis, tai ir pamaskuoja gerai, ir išlieka visą dieną (aišku naudoju ant viršaus kompaktinę pudrą). Tačiau esu šviesiaodė, ir ivory atspalvis darosi per tamsus, o porcelain per šviesus doh.gif
Vitulka, kokias kitas pudras mėgstate? g.gif
Galvoju, jei ši patiko abiems, tai gal ir kitos atitiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2015 08 26, 16:31)
Aš irgi jau keletą mėnesių naudoju šią pudrą, tai pritariu, kad labai faina. Mano oda gana riebi, linkusi spuoguotis, tai ir pamaskuoja gerai, ir išlieka visą dieną (aišku naudoju ant viršaus kompaktinę pudrą). Tačiau esu šviesiaodė, ir ivory atspalvis darosi per tamsus, o porcelain per šviesus  doh.gif
Vitulka, kokias kitas pudras mėgstate?  g.gif
Galvoju, jei ši patiko abiems, tai gal ir kitos atitiktų  biggrin.gif

nusipirkit du atspalvius ir maišykit smile.gif
Dabar pamėgau atiduotą MAC Studio sculpt biggrin.gif Seniau patiko Lancome Photogenic, Nars Sheer glow (nors nebekartočiau), Bourjois Healthy mix.
O šiaip iki Rimmel ilgai ieškojau savo pudros. Dabar noriu išbandyt L'oreal Infallible.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 08 28, 16:42)
nusipirkit du atspalvius ir maišykit  smile.gif
Dabar pamėgau atiduotą MAC Studio sculpt biggrin.gif Seniau patiko Lancome Photogenic, Nars Sheer glow (nors nebekartočiau), Bourjois Healthy mix.
O šiaip iki Rimmel ilgai ieškojau savo pudros. Dabar noriu išbandyt L'oreal Infallible.

user posted image

Kaip tik šiandien nusipirkau šviesesnį atspalvį biggrin.gif
Ačiū už idėjas naujiems pudrų mėginimams mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiskaičius geriausių komentarų, įsigijau jau kurį laiką norėtą Isadora Nude Sensation kreminę pudrą.

user posted image

Kaip ir tikėjausi iš tokio pavadinimo pagrindo, ji atrodo labai natūraliai, susilieja su oda, maskavimas vidutinis, manau daugiau tepant galima būtų išgauti link pilno.. Primena Dior Nude, net labai.
Deja deja, nors ir švedų šiauriečių kosmetika, tačiau atspalviais baltaodėms nepasirūpino... Pirkau aklai internetu šviesiausią spalvą 010 Nude porcelain, tačiau ji gerokai per gelsva baltai odai...
Turbūt tiktų daugumai lietuvaičių, bet ne tokioms išbalusioms kaip aš doh.gif

Ką darysi... širdį skauda, kad taip gražiai atrodo ir natūraliai, o naudoti negaliu... verysad.gif
Tačiau rekomenduoju visoms norinčioms satininio efekto (labiau į matinę pusę) ir natūralios, dienos šviesoje nepastebimos pudros. 4u.gif

Atsakyti
Gal yra bandžiusių Clinique Beyond Perfecting Foundation+Concealer? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2015 09 07, 22:54)
Gal yra bandžiusių Clinique Beyond Perfecting Foundation+Concealer? Kokie būtų atsiliepimai?

Taip. Subega i rauksles, isryskina pasausejimus, oksiduojasi. Gero nieko negaliu pasakyt 4u.gif
Atsakyti