QUOTE(Estela_ @ 2015 07 02, 00:46)
Sveikos, nors jau turbūt daug kalbėta, gal atsirastų naudojusių
NARS Sheer Glow ir
Dior Diorskin Nude pudras bei galėtų palyginti esminius dalykus.
Turėjau abi. Dior Nude visai pirkčiau ir dar kartą, bet nepatiko tai, kad ją naudojant link pabaigos ji susigumuluoja, nors buteliuką reguliariai plakdavau. Gal dabar ką pakeitė, bet anksčiau taip atsitiko ne su vienu buteliuku.
O Nars Sheer Glow buvo labai blogas pasirinkimas, man atrodo, kad net nei viena bandyta pigesnė kreminė pudra nebuvo tokia prasta. Tikrai rašiau kažkur čia atsiliepimą. Tai sunku net lyginti jas abi.
Dior Nude maskavimas vidutinis, bet maskuoja ji žymiai geriau, nei Nars Sheer Glow, kuri man nemaskavo visiškai nieko (ir nars ofic. puslapis rašo, kad tai labai lengvo maskavimo pudra).
Per visą turėjimo ir bandymo laikotarpį taip ir nesupratau, kaip Nars sheer glow tepti ant veido. Gerai ji atrodo tik užtepta labai plonu sluoksniu, bet tada maskuoja turbūt net mažiau, nei kremas su spalva. O bandant išgauti didesnį maskavimą veliasi, išryškina visas įmanomas poras (pas mane jos nėra didelės), niekaip negula ant odos (nesulimpa), atrodo kaip papildomas sluoksnis. Tepiau su visais įmanomais drėk. kremais, be kremo, su primeriu etc., visais turimais šepetėliais, rankomis ir kempinėle. Rezultatas toks pat blogas. Gal dabar, įdegus, ir turint tamsesnį atspalvį įspūdžiai būtų visai kitokie. Bet Siberia spalva ir mano balta oda buvo prastas derinys.
Bet internete krūva teigiamų atsiliepimų, dėl kurių aklai ir pirkau. Tai turbūt geriausia būtų bandyti iš kur nors gauti mėginį, gal tik man taip nepasisekė.