Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Malena @ 2015 06 06, 18:40)
Jei oda nelinkus blizgėti, gal ir tiks. Man su ja oda gražiai atrodo, tik blizgesys išlenda ir poras šiek tiek kemša. Dažnai nenaudoju. Labiaus patinka nei Dior Star.

Linkus, ypac vasara. Reikia progines, tai poru kimsimo klausimas nebutu aktualus. Gal gali palyginti su EL DW ar DWL?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 06 07, 18:35)
Linkus, ypac vasara. Reikia progines, tai poru kimsimo klausimas nebutu aktualus. Gal gali palyginti su EL DW ar DWL?

Galiu smile.gif

EL DW mano odai netiko- padaro odą negyvą, atrodo negražiai.

EL DWL panašesnė į MUFE HD, oda gražiai atrodo, tik DWL smarkiai kemša poras, labiau švyti, maskavimas panašus. DWL turi SPF10, HD neturi.

Parašyk ką pasirinksi progai, smalsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 06 05, 16:37)
Patarkit pudra proginiam makiazui, svarstau MUFE HD, nemazai giriama ji  unsure.gif

Gal Mac Studio Sculpt?

QUOTE(evelinki @ 2015 06 06, 18:12)
Vitulka, su kokia pudra galėtum palyginti? nors apytiksliai.

nesugalvoju blush2.gif
Atsakyti
user posted image wub.gif pati paciausia.
Atsakyti
Aš niekada nemaišydavau pudrų (nežinau kodėl), bet Chanel Vitalumiere Aqua 010 beige patapo per šviesi, Kristianoj pasiūlė nusipirkti tokią pat pudrą 020 beige ir jas maišyti (džiaugiuosi, kad nepirkau biggrin.gif ). Grįžusi namo prisiminiau, kad turiu Nars Sheer Glow 05 Fiji ir ją ant rankos sumaišiau su turima Chanel. Tai man čia metų atradimas thumbup.gif Sulaukiau ne vieno komplimento apie tai, kaip gražiai atrodo veidas wub.gif
Mano oda mišri: yra išsausėjusių vietų, šiltuoju sezonu blizga T zona. Vien tik Nars pudra ant veido per daug blizgėjo (žodžiu, neprilipo) , o Chanel išryškindavo išsausėjusias vietas, bet jas naudojant kartu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2015 06 08, 10:18)
user posted image  wub.gif  pati paciausia.

Kaip laikosi ji jums? Neisryskina pasausejusiu veido vietu, ir kaip del maskavimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2015 06 08, 17:27)
Kaip laikosi ji jums? Neisryskina pasausejusiu veido vietu, ir kaip del maskavimo? smile.gif

ji tokia skysta labai, kai isspaudi ant rankos- lasiukas "bega". Maskuoja pakankamai gerai. ( nera kaukes efekto ) Yra lengva, neuzkemsa poru, laikosi labai gerai, veidas neblizga ( bet ir ne matinis ). Mano oda labai sausa ( ypac tarp antakiu, aplink lupas ir prie nosies. Nieko neisryskina, dengiasi tolygiai ir prisitaiko po kokiu 10 min prie veido tono. Man spalvyte parinko 100%. asmeniskai as labai patenkinta. man leido isbandyti parduotuveje. Pirkau douglas parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2015 06 09, 15:38)
ji tokia skysta labai, kai isspaudi ant rankos- lasiukas "bega". Maskuoja pakankamai gerai. ( nera kaukes efekto ) Yra lengva, neuzkemsa poru, laikosi labai gerai, veidas neblizga ( bet ir ne matinis ). Mano oda labai sausa ( ypac tarp antakiu, aplink lupas ir prie nosies. Nieko neisryskina, dengiasi tolygiai ir prisitaiko po kokiu 10 min prie veido tono. Man spalvyte parinko 100%. asmeniskai as labai patenkinta. man leido isbandyti parduotuveje. Pirkau douglas parduotuveje.

Aciu labai;) Jus Kaune douglas pirkot? Nes as lyg nemaciau bb douglas kaune...
Atsakyti
Kokios pudros is Rimmel yra skirtos misriai/riebiai odai? Man reikia lengvo maskavimo ,ne sunkios. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 06 05, 16:37)
Patarkit pudra proginiam makiazui, svarstau MUFE HD, nemazai giriama ji  unsure.gif

O revlon color stay? man ji tokia grynai proginė, viską užmaskuoja, bet dar ir gyvumo išlieka, laikosi labai gerai, reik net nugramdyt po visko smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2015 06 05, 20:48)
Nuo Velykų, t.y. balandžio pradžios, naudoju Rimmel Lasting Finish Nude krempudra. Atspalvis 100 Ivory. 010 Light Porcelain man per balta, nors laikau save tikrai išbalusia.
Kaip ir pradėjusi naudot, taip ir dabar esu visiškai ja patenkinta.
Lengva, lengvai, smagiai sklaidosi, maskuoja geriau nei vidutiniškai, gerai sulygina odą. Nuo kremo priklauso, kiek ji suteiks glow. Su vienu kremu, kuris padaro veidą blizgų, oda labiau glow, nei su kremu, kuris palieka odą tokią, kokia ji yra. Nekemša porų, įsitikinau per 2 mėn. Nes naudojau tik šią pudrą. Turi SPF20. Su nuolaida Droge mokėjau apie 8 Eur.

turėjau šios mėginuką, tai tikrai pasirodė verta dėmesio kaip už tokią kainą. Bet man ji tokia labiau žieminė, t.y. kai norisi didesnio maskavimo, šiek tiek matosi ant veido.
Atsakyti
Sveikos, nors jau turbūt daug kalbėta, gal atsirastų naudojusių NARS Sheer Glow ir Dior Diorskin Nude pudras bei galėtų palyginti esminius dalykus.

Svarstau dėl NARS, nes noriu geros pudros rudeniui, o štai Dior mano favoritė, bet norisi ir kažką kito panašių kainų kategorijoje išbandyti..

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 07 02, 00:46)
Sveikos, nors jau turbūt daug kalbėta, gal atsirastų naudojusių NARS Sheer Glow ir Dior Diorskin Nude pudras bei galėtų palyginti esminius dalykus.

Turėjau abi. Dior Nude visai pirkčiau ir dar kartą, bet nepatiko tai, kad ją naudojant link pabaigos ji susigumuluoja, nors buteliuką reguliariai plakdavau. Gal dabar ką pakeitė, bet anksčiau taip atsitiko ne su vienu buteliuku.
O Nars Sheer Glow buvo labai blogas pasirinkimas, man atrodo, kad net nei viena bandyta pigesnė kreminė pudra nebuvo tokia prasta. Tikrai rašiau kažkur čia atsiliepimą. Tai sunku net lyginti jas abi.smile.gif
Dior Nude maskavimas vidutinis, bet maskuoja ji žymiai geriau, nei Nars Sheer Glow, kuri man nemaskavo visiškai nieko (ir nars ofic. puslapis rašo, kad tai labai lengvo maskavimo pudra).
Per visą turėjimo ir bandymo laikotarpį taip ir nesupratau, kaip Nars sheer glow tepti ant veido. Gerai ji atrodo tik užtepta labai plonu sluoksniu, bet tada maskuoja turbūt net mažiau, nei kremas su spalva. O bandant išgauti didesnį maskavimą veliasi, išryškina visas įmanomas poras (pas mane jos nėra didelės), niekaip negula ant odos („nesulimpa“), atrodo kaip papildomas sluoksnis. Tepiau su visais įmanomais drėk. kremais, be kremo, su primeriu etc., visais turimais šepetėliais, rankomis ir kempinėle. Rezultatas toks pat blogas. Gal dabar, įdegus, ir turint tamsesnį atspalvį įspūdžiai būtų visai kitokie. Bet Siberia spalva ir mano balta oda buvo prastas derinys.
Bet internete krūva teigiamų atsiliepimų, dėl kurių aklai ir pirkau. Tai turbūt geriausia būtų bandyti iš kur nors gauti mėginį, gal tik man taip nepasisekė.smile.gif
Atsakyti