Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 29, 07:30)
aš šitą klausimą sprendžiu kitaip - neieškau pudros su didesniu spf, o pavasariop pradedu naudoti veido kremą su didesniu spf. O pudra su spf 15 man yra gerai.

Tiesą sakant, aš nežinau, ar krempudra su dideliu spf būtų labai tinkamos tekstūros, dengimo ir kaip laikytųsi g.gif

Deja, netinka man tas sprendimo budas, nes labai kemsasi poros, o dar jei sluoksnis to ir kito, tai is spuogu neislipu. Turiu tinkama cc su 35, siaip veido krema su 30, o pudra pakartojau su 20, kad ir sviesoka, bronzata panaudosiu. Buciau ir su 15 pudra pirkusi, tiek jau to rolleyes.gif bet su atspalviais prastai..
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2015 04 29, 16:44)
Deja, netinka man tas sprendimo budas, nes labai kemsasi poros, o dar jei sluoksnis to ir kito, tai is spuogu neislipu. Turiu tinkama cc su 35, siaip veido krema su 30, o pudra pakartojau su 20, kad ir sviesoka, bronzata panaudosiu. Buciau ir su 15 pudra pirkusi, tiek jau to  rolleyes.gif  bet su atspalviais prastai..

aha, tikrai, aš su porom neturiu problemų didelių, bet vat ko aš nemėgstu, tai bb ir cc kremų g.gif krempudra suprantu, o va šitų tai ne, ai į offtopą aš jau blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėte/naudojate La Mer kreminę pudrą kokie būtų atsiliepimai? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 11 gegužės 2015 - 09:14
Galbūt kas nors naudoja Dior Star kreminę ir norėtų pasipasakot? smile.gif Arba papasakotų, kaip patinka kuri nors iš Bobbi Brown?
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 05 30, 17:38)
Galbūt kas nors naudoja Dior Star kreminę ir norėtų pasipasakot? smile.gif Arba papasakotų, kaip patinka kuri nors iš Bobbi Brown?

Naudoju Dior Star. Labai labai wub.gif
Mano oda mišri, bet nemėgstu matinių, sunkių pudrų. Star maskuoja vidutiniškai, bet visiškai lengvutė ant veido, suteikia tokios satininės odos įspūdį. Išsilaiko gerai, po kelių val.pradeda blizgėti T zona, bet tą puikiai ištaiso matinį efektą suteikiantis kremas. Dienos eigoje nenubėga, porų nekemša, nealergizuoja, maloniai kvepia. Ir yra šviesių atspalvių! bigsmile.gif
Iš minusų: gali paryškinti odos išsausėjimus (bet tik didesnius), tad gali būti, jog netiks sausai odai. Galėtų lengviau dengtis, nes gana greit džiūsta, tad reikia dengti mažesniais plotais. g.gif

Labai rekomenduoju turinčioms normalią ar mišrią veido odą! 4u.gif Kaip minėjau, gali paryškinti sausą odą, o riebiaodėms gali pritrūkti matiškumo/išsilaikymo.
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2015 05 31, 00:20)
Naudoju Dior Star. Labai labai  wub.gif
Mano oda mišri, bet nemėgstu matinių, sunkių pudrų. Star maskuoja vidutiniškai, bet visiškai lengvutė ant veido, suteikia tokios satininės odos įspūdį. Išsilaiko gerai, po kelių val.pradeda blizgėti T zona, bet tą puikiai ištaiso matinį efektą suteikiantis kremas. Dienos eigoje nenubėga, porų nekemša, nealergizuoja, maloniai kvepia. Ir yra šviesių atspalvių!  bigsmile.gif
Iš minusų: gali paryškinti odos išsausėjimus (bet tik didesnius), tad gali būti, jog netiks sausai odai. Galėtų lengviau dengtis, nes gana greit džiūsta, tad reikia dengti mažesniais plotais.  g.gif

Labai rekomenduoju turinčioms normalią ar mišrią veido odą!  4u.gif Kaip minėjau, gali paryškinti sausą odą, o riebiaodėms gali pritrūkti matiškumo/išsilaikymo.

Labai geras ir taiklus apibūdinimas, mano oda mišri riebi, tai jis tikrai ilgai neišsilaiko, verysad.gif
o visumoje tikrai gražiai dengėsi (su beautyblender) thumbup.gif

Atsakyti
Pati geriausia kie išbandžiusi Make up forever foundation, labai lengva, neužkemša porų, tik kaina man didoka, apie 150 lt.
Atsakyti
Patarkit pudra proginiam makiazui, svarstau MUFE HD, nemazai giriama ji unsure.gif
Atsakyti
Nuo Velykų, t.y. balandžio pradžios, naudoju Rimmel Lasting Finish Nude krempudra. Atspalvis 100 Ivory. 010 Light Porcelain man per balta, nors laikau save tikrai išbalusia.
Kaip ir pradėjusi naudot, taip ir dabar esu visiškai ja patenkinta.
Lengva, lengvai, smagiai sklaidosi, maskuoja geriau nei vidutiniškai, gerai sulygina odą. Nuo kremo priklauso, kiek ji suteiks glow. Su vienu kremu, kuris padaro veidą blizgų, oda labiau glow, nei su kremu, kuris palieka odą tokią, kokia ji yra. Nekemša porų, įsitikinau per 2 mėn. Nes naudojau tik šią pudrą. Turi SPF20. Su nuolaida Droge mokėjau apie 8 Eur.

user posted image
Atsakyti
Vitulka, su kokia pudra galėtum palyginti? nors apytiksliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 06 birželio 2015 - 17:15
QUOTE(Caridian @ 2015 06 05, 16:37)
Patarkit pudra proginiam makiazui, svarstau MUFE HD, nemazai giriama ji  unsure.gif

Jei oda nelinkus blizgėti, gal ir tiks. Man su ja oda gražiai atrodo, tik blizgesys išlenda ir poras šiek tiek kemša. Dažnai nenaudoju. Labiaus patinka nei Dior Star.

QUOTE(Vitulka @ 2015 06 05, 20:48)
Nuo Velykų, t.y. balandžio pradžios, naudoju Rimmel Lasting Finish Nude krempudra. Atspalvis 100 Ivory. 010 Light Porcelain man per balta, nors laikau save tikrai išbalusia.
Kaip ir pradėjusi naudot, taip ir dabar esu visiškai ja patenkinta.
Lengva, lengvai, smagiai sklaidosi, maskuoja geriau nei vidutiniškai, gerai sulygina odą. Nuo kremo priklauso, kiek ji suteiks glow. Su vienu kremu, kuris padaro veidą blizgų, oda labiau glow, nei su kremu, kuris palieka odą tokią, kokia ji yra. Nekemša porų, įsitikinau per 2 mėn. Nes naudojau tik šią pudrą. Turi SPF20. Su nuolaida Droge mokėjau apie 8 Eur.

user posted image

Ech, jaučiu reik bandyt g.gif
Atsakyti
tikrai verta bandymo, jei oda padrekinta ir nenuserpetojus, issausejus smile.gif
Atsakyti