Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Nepasimetusi @ 2015 03 27, 19:38)
.... spalva sunkiai pataikydavau (nesu labai balta, bet is sviesesniu),.....

Kurį numeriuką perkate? Manau mūsų vienoda odos spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju spalva rose 200, kai idegu, imaisau rose 300.
Mano oda misri.
Atsakyti
Pradejau pudros paieskas, esu nevilty, tad gal ka patarsit.

Oda sviesi, nei i rozine, nei i geltona, normali ir tiek. Gal kiek i misria, bet nieko man ten sausint nereik. Didziausia beda - labai greitai kemsasi poros. Maskavimo kaip ir nereikia.

Naudoju ir labai tinka bei patinka Givenchy teint couture Nr1. Bet jis man darosi per sviesus, o antras ar trecias visiskai netinka atspalviai.
Dar naudoju by Terry, 4 nr, bet ji be spf ir sugebejau sruostus pasvilt lauke - tad irgi nebelabai
Shiseido perfect and sheer pati pudra nieko, bet IOO kaip ir gelsvokas, o spf tik 15

Clarins visu kiek ziurejau spf iki 15, man mazai
Guerlain pora nuziurejau - atspalviai klaikuma mano odai per roziniai visi
Chanelr bandziau turbut viska kas sukurta - kemsa poras kaip susitarusios; estee lauder tas pats, tik dar labiau
YSL touch ecalt kaip ir tiktu, atspalvis gal dar dar, bet paciai odai ne, blogai dengiasi, riebaluojasi lygioj vietoj
Armani silk ir ten kazkaip lyg tiktu, bet ar blogai paziurejau spf nedidelis lyg 12 ar 15. Spalvu neapziurejau, bet is interneto ziurint ne kazka g.gif

Taigi siam momentui esu apsistojau ties Dior ta naujaja su serumu. 020 tamsuma, 010 lyg sviesokoka bet gal pritiktu, jei netycia patamseciau bronzatas yra.

Gal kuri dar minciu kokiu turetumet?

Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2015 04 02, 18:45)
Taigi siam momentui esu apsistojau ties Dior ta naujaja su serumu. 020 tamsuma, 010 lyg sviesokoka bet gal pritiktu, jei netycia patamseciau bronzatas yra.

Aš dabar kaip tik naudoju Dior Nude Air, mano spalva - 020. Nėra ji tamsi, nors labai šviesiai odai veikiausiai gali būti ir šiek tiek per tamsi. O pati pudra man labai patinka. Porų nekemša, nors mano linkusios kimštis, maskavimas vidutinis (bet kaip tokiai lengvai tai tikrai neblogas), laikosi visą dieną. Vienintelis minusas - ji gana skysta, tai neskalsiai naudojasi. Bet atleidžiu ir tai smile.gif
Atsakyti

Kodėl nenaudojat veido kremo su SPF? Būtų didesnis kreminių pudrų pasirinkimas. Gal tiktų BB, CC kremai, dauguma jų turi nemažą apsaugą.
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2015 04 02, 21:04)

Kodėl nenaudojat veido kremo su SPF? Būtų didesnis kreminių pudrų pasirinkimas. Gal tiktų BB, CC kremai, dauguma jų turi nemažą apsaugą.

Na, as nesakiau juk kad nenaudoju. Ir krema paprasta, ir cc esu atsirinkusi. Bet reikia man ir pudros, o mano odai maziau 15 yra mazai. Idealu apie 20,.
Papildyta:
QUOTE(Biancca @ 2015 04 02, 21:03)
Aš dabar kaip tik naudoju Dior Nude Air, mano spalva - 020.

Aciu! Veikiausiai ja ir imsiu. Isbandziau abi spalvas ne po karta. Net kristes konsultantes sake, kad dvidesimtukas ne ne ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 04 02, 22:03)
Aš dabar kaip tik naudoju Dior Nude Air, mano spalva - 020. Nėra ji tamsi, nors labai šviesiai odai veikiausiai gali būti ir šiek tiek per tamsi. O pati pudra man labai patinka. Porų nekemša, nors mano linkusios kimštis, maskavimas vidutinis (bet kaip tokiai lengvai tai tikrai neblogas), laikosi visą dieną. Vienintelis minusas - ji gana skysta, tai neskalsiai naudojasi. Bet atleidžiu ir tai smile.gif

O sakykit,neisryskina poru?☺
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2015 04 14, 22:06)
O sakykit,neisryskina poru?☺

Aš pudrą naudoju kartu su makiažo baze (Bobbi Brown), kuri labai puikiai poras užpildo, tai su pudra jų nesimato ir niekas neišsiryškina mirksiukas.gif
Atsakyti
Rimmel Wake me up
http://s5.ifotos.pl/...wak_wprsrrx.jpg

Sita man panaisiai kaip healthy mix superine. Labai lengvute, pakankamai maskuoja. Spalvos atitinka, oda graziai svyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 balandžio 2015 - 14:48
QUOTE(Biancca @ 2015 04 02, 22:03)
Aš dabar kaip tik naudoju Dior Nude Air, mano spalva - 020. Nėra ji tamsi, nors labai šviesiai odai veikiausiai gali būti ir šiek tiek per tamsi.

Man tai šiaip pudra patiko, ir spalva prisiderina prie odos, ir pasidengia gražiai,
bet be bazės, pasakysiu, kad po kelių valandų subėga į poras, ir šiaip nuplaukia,
kad ir su sausa padengus, vazdelis nelabai...
Mano oda kombinuota, su baze nepasakysiu kaip būtu... g.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Skaičiau skaičiau, ir vis tiek pasimetusi esu... ax.gif Jei kam nesunku, patarkit.

Mano oda mišri, T zona riebi, blizga, skruostai truputį pasausėję. Nemažai įvairių rūšių spuogelių, tiek baltų pūlingų, tiek aknės.
Galvoju pabandyti Make Up For Ever Invisible Cover Foundation, ar nesuklysiu? 4u.gif
Atsakyti
Pradejau pudros paieskas, esu nevilty, tad gal ka patarsit.

aš šitą klausimą sprendžiu kitaip - neieškau pudros su didesniu spf, o pavasariop pradedu naudoti veido kremą su didesniu spf. O pudra su spf 15 man yra gerai.

Tiesą sakant, aš nežinau, ar krempudra su dideliu spf būtų labai tinkamos tekstūros, dengimo ir kaip laikytųsi g.gif
Atsakyti