Pradejau pudros paieskas, esu nevilty, tad gal ka patarsit.
Oda sviesi, nei i rozine, nei i geltona, normali ir tiek. Gal kiek i misria, bet nieko man ten sausint nereik. Didziausia beda - labai greitai kemsasi poros. Maskavimo kaip ir nereikia.
Naudoju ir labai tinka bei patinka Givenchy teint couture Nr1. Bet jis man darosi per sviesus, o antras ar trecias visiskai netinka atspalviai.
Dar naudoju by Terry, 4 nr, bet ji be spf ir sugebejau sruostus pasvilt lauke - tad irgi nebelabai
Shiseido perfect and sheer pati pudra nieko, bet IOO kaip ir gelsvokas, o spf tik 15
Clarins visu kiek ziurejau spf iki 15, man mazai
Guerlain pora nuziurejau - atspalviai klaikuma mano odai per roziniai visi
Chanelr bandziau turbut viska kas sukurta - kemsa poras kaip susitarusios; estee lauder tas pats, tik dar labiau
YSL touch ecalt kaip ir tiktu, atspalvis gal dar dar, bet paciai odai ne, blogai dengiasi, riebaluojasi lygioj vietoj
Armani silk ir ten kazkaip lyg tiktu, bet ar blogai paziurejau spf nedidelis lyg 12 ar 15. Spalvu neapziurejau, bet is interneto ziurint ne kazka
Taigi siam momentui esu apsistojau ties Dior ta naujaja su serumu. 020 tamsuma, 010 lyg sviesokoka bet gal pritiktu, jei netycia patamseciau bronzatas yra.
Gal kuri dar minciu kokiu turetumet?