Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(myglle @ 2015 02 24, 19:09)
Kurio pudros is Bourjois tinka misriai- riebiai odai? Aciu

bourjois 123 tinka riebiai odai.
Papildyta:
QUOTE(Dinulkas @ 2015 02 24, 16:54)
Ar gerai maskuoja?

nuotrauka palyginti kaip maskuoja radau internete pas blogere.
maskuoja tikrai neblogai, aisku nera kaukes efekto.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumessluota88: 24 vasario 2015 - 18:52
Į kreminių pudrų temą yra vienas produkas kuris man labai pasiteisino.
Mano bėda jog esu labai šviesios odos ir dauguma kreminių pudrų man per tamsios.
Nusibodo jas pastoviai tarpusavyje makaluoti ir kaskart bandyti išgauti tinkamą atspalvį.
Daugumos tarkim spalva tinkama tiesiog šiek tiek pašviesinti reikėjo. Taigi mano atradimas yra
Manic Panic Dreamtone
user posted image

http://www.amazon.co...n...2911&sr=1-8

Taip kad per tamsios bus sunaudotos

Gal kas turit patirties su kuo nuimti kreminiu pudrų perdėtą rožinį atspalvi. smile.gif
Čia kita kreminių pudrų stalčiaus dalis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedrynai: 25 vasario 2015 - 13:23
QUOTE(laumessluota88 @ 2015 02 24, 18:51)
nuotrauka palyginti kaip maskuoja radau internete pas blogere.
maskuoja tikrai neblogai, aisku nera kaukes efekto.

O čia tikrai serum versija, ne paprasta healthy mix?

Man Bourjois Helathy Mix serum tikrai taip nemaskuoja. Sulygina kiek spalvą, bet iki vidutinio maskavimo jai toli. Ant odos gražiai atrodo, naudoju šiltuoju metų laiku, kai reikia kiek geresnio vaizdo, nei visai be nieko. Žodžiu atlieka drėkiklio su spalva funkciją. Ilgai nesilaiko, bet nuo veido dingsta tvarkingai, neatsiskiria nuo odos. Kai man tokios funkcijos daikto reikia pakankamai retai ir nesinori jo marinuoti spintoje - tinka ir bourjois. Bet jei tokio tipo pudros reikėtų kasdien, reguliariai, tai rinkčiausi kitą gamintoją.

QUOTE(vedrynai @ 2015 02 25, 13:22)
Mano bėda jog esu labai šviesios odos ir dauguma kreminių pudrų man per tamsios.

Gal kas turit patirties su kuo nuimti kreminiu pudrų perdėtą rožinį atspalvi. smile.gif
Čia kita kreminių pudrų stalčiaus dalis smile.gif

Tai dabar jau pasakokite, ką iš kreminių pudrų naudojate, kokie poreikiai ir kas tinka.smile.gif Mano problema dėl spalvų ta pati.

Paprasčiausia būtų nepirkti nieko, kas turi rožinį atspalvį.biggrin.gif O gelbėjant turbūt reikėtų maišyti su kažkuo, kas pakankamai šviesu, bet turi stiprų geltoną pigmentą. Ir dar baltos įvarvinti. Neblogas raganavimas...

Ir perskaičiusi krūvą atsiliepimų lygiai taip pat maišymui užsisakiau Face atelier ultra zero, tik dar negavau, tai rezultatų nežinau. Bet tikiuosi, kad pasiteisins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 25 vasario 2015 - 15:56
Bourjois 123 perfect man ant veido atrodo panasiai kaip nuotraukoje ir mano nuoone tai puikiai tinka misriai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 25, 15:56)
Ir perskaičiusi krūvą atsiliepimų lygiai taip pat maišymui užsisakiau Face atelier ultra zero, tik dar negavau, tai rezultatų nežinau. Bet tikiuosi, kad pasiteisins.

Brangoka unsure.gif

Aš savo "vasarinę" kreminę pudrą maišau su tokia pačia tik skirta azijos rinkai. Visai pasiteisino.
Atsakyti
Gal kuri bandėte naująją Dior serum foundation?
https://www.google.l...f...2F;960;1400

Kaip atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 02 25, 18:38)
Brangoka unsure.gif

Aš savo "vasarinę" kreminę pudrą maišau su tokia pačia tik skirta azijos rinkai. Visai pasiteisino.

Mhm, brangokoka. Bet bandymai taupyti šitoje srityje dažniausiai nepasiteisindavo, o dėl šito bent atsiliepimuose rašo, kad, priešingai ne MAC, gerai maišosi su kitais gamintojais. Tai jei reabilituos mano pudras - bus labai geras daiktas.

Maišyti dviejų atspalvių tą pačią pudrą turbūt geriausias variantas dėl formulių. O kokie gamintojai šiuo metu vis dar daro kažką azijatams? Shiseido koks?

QUOTE(dewofsoul @ 2015 02 26, 11:01)
Gal kuri bandėte naująją Dior serum foundation?

Kaip atsiliepimai? smile.gif

Tik pažiūrėjau, kad ji, kaip suprantu, su pipete. ohmy.gif Šiais laikais...
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie "MAC Pro Longwear" pagrindą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 26, 11:58)
Maišyti dviejų atspalvių tą pačią pudrą turbūt geriausias variantas dėl formulių. O kokie gamintojai šiuo metu vis dar daro kažką azijatams? Shiseido koks?

Guerlain mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 26, 12:58)
O kokie gamintojai šiuo metu vis dar daro kažką azijatams? Shiseido koks?
Tik pažiūrėjau, kad ji, kaip suprantu, su pipete. ohmy.gif Šiais laikais...

Šiaip jau daug gamintojų kuria kosmetiką ir Azijos rinkai.
O kreminės pudros pakuotėje su pipete dabar madoje biggrin.gif . Greitu metu iš Azijos turėtų ateiti ir mada gaminti kremines pudras (ir kitas kosmetikos priemones) 'pagalvėlėje' ('cushion makeup'). Lancome jau tokią išleido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mieloji*: 28 vasario 2015 - 07:11
QUOTE(*Mieloji* @ 2015 02 28, 07:10)
O kreminės pudros pakuotėje su pipete dabar madoje biggrin.gif

Išlenda tos pipetės vis kartais. Bet šiuo atveju svarbiau higiena. unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėte PUPA Antitraccia Foundation? bigsmile.gif

user posted image

Kaip atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliancy: 12 kovo 2015 - 10:55