Planuoju pirkti Rimmel Lasting Finish 25 hours pudrą ( ne nude, o pilno maskavimo). Gal yra bandžiusių? Domintų atsiliepimai
QUOTE(Amalija2 @ 2015 02 06, 23:41)
Sveikos
gal kas gali pasidalinti ispudziais apie Inglot YSM pudra?
Renkuosi tarp jos ir Max factor facefinity, kuria patartumet ?
Maniske oda misri, svarbiausia, kad poru labai nekimstu, nes Lancome teint idole 24 hr poras taip uzkimso
gal kas gali pasidalinti ispudziais apie Inglot YSM pudra?
Renkuosi tarp jos ir Max factor facefinity, kuria patartumet ?
Maniske oda misri, svarbiausia, kad poru labai nekimstu, nes Lancome teint idole 24 hr poras taip uzkimso
Naudoju Inglot šią pudra makiažams daryti, kai noriu gerai užmaskuoti ir kad išsilaikytų visą dieną. Šiaip sakyčiau ji gan sunkoka ir kasdieniam naudojimui nepatarčiau. Einant į klubą, vakarėlį ar šventę super bet jei nori kas dienai siulyčiau ko nors lengvesnio.
Su pudrom tikra mistika.. Buvau pamegus ELDW ir kai pasibaige isitraukiau savaja revlon colorstay. Nusipirkau dabar chanel matt lumiere ir ELDW tai tarkim su chaneliu veidukas nelabai laikosi darbe, bet prie ivairaus apsvietimo oda dailiai atrodo. O va ELDW lyginant su Revlonu irgi kazkaip nebetaip graziai atrodo ir ne taip gerai isilaike.. Revlono pudrytes siunciates ? ka mes dar turim ? yra jau mac ir bobi brown vilniuje ?
Man is pigesniu Revlon ColorStay irgi labai nebloga pudra - gerai labai issilaiko, visa diena be priekaistu, ant odos graziai visai atrodo, bet nepatinka tuo kad labai sunkiai is sepeteliu issiplauna, toks jausmas kazkokiu tirstu vazeliniu apeina sepeteliai ir tenka gerokai pavargt kad juos svariai isplaut.
Siaip naudojus esu ilgai ELDW, bet ilgainiui joje kazkas pradejo nepatikt, gal sudeti pakoregavo, nereali pudra yra Clarins Everlasting, naudoju jau kelis metus non stop, priekaistu jai neturiu, bet jau norisi ismeginti kazka naujo.
dabar labai ieskau gerai issilaikancios pudros, kad graziai atrodytu ant veido ir nuotraukose ir kad turetu sculpting ar lifting efekta sioki toki
Siaip naudojus esu ilgai ELDW, bet ilgainiui joje kazkas pradejo nepatikt, gal sudeti pakoregavo, nereali pudra yra Clarins Everlasting, naudoju jau kelis metus non stop, priekaistu jai neturiu, bet jau norisi ismeginti kazka naujo.
dabar labai ieskau gerai issilaikancios pudros, kad graziai atrodytu ant veido ir nuotraukose ir kad turetu sculpting ar lifting efekta sioki toki
QUOTE(Balalaika. @ 2015 02 04, 20:26)
Jau kuris laikas naudoju Make Up For Ever Face and Body pudrą. Man ji tobula, visiškai nesimato ant odos, nepadaro kaukės efekto, nesijaučia ant veido yra labai lengva, drėgna, puikiai tinka sausesniam veidui. Sulaukiu daug pagyrimų odai. Spalvą idealiai atitaikiau 20nr.
O kaip maskuoja,labai ar ne?
O jums Revlon ColorStay neatrodo pasikeitusi? Anksciau skystesne kazkokia buvo, dabar nauja pradarai - vos eina iskrapstyt is buteliuko, kazkokia tirsta, gal pakeista formule, nes nebesuprantu?
Uzsisakiau revloncolorstay is lietuvisko tinklapio. Turejau anksciau tikra is jav, tad jei kuo skirsis tikrai pastebesiu vargas su tom pudrom
QUOTE(Female @ 2015 02 14, 12:39)
Jei rasit ka verto demesio parasykite AZ
QUOTE(Plunksnuota @ 2015 02 21, 16:18)
O kaip maskuoja,labai ar ne?
Maskavimas, mano nuomone,silpnas, bet apsktitai man paciai si pudra tikrai labai gera
Mano favorite
Puiki pudryte, puikiai pasiskirsto, veidas spindi, splava tolygi.Sausai veido odai turbut geriausias pasirinkimas.
Puiki pudryte, puikiai pasiskirsto, veidas spindi, splava tolygi.Sausai veido odai turbut geriausias pasirinkimas.
QUOTE(laumessluota88 @ 2015 02 24, 13:58)
Mano favorite
Ar gerai maskuoja?
Kurio pudros is Bourjois tinka misriai- riebiai odai? Aciu