Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Asmeniškai labiausiai patiko Healthy Mix Serumas. Jis labiau skirtas sausai odai, tačiau manoji mišri ir tiko taip pat puikiai. Patiks, jei mėgstate lengvą dengimą ir skaistinantį efektą.

Kiek labiau maskuoja Healthy Mix pudra, taip pat labai puiki. Happy light taipogi patiko, tačiau deja tokiai šviesiai odai kaip mano neradau tinkamo atspalvio - jie kur kas tamsesni nei Healthy Mix serijos..

Jei norisi platesnės apžvalgos, tinklaraštyje turiu įrašus apie visas tris pudras. Sėkmės renkantis!

QUOTE(ritinelis1 @ 2015 01 11, 18:41)
Gal yra naudojanciu sia nauja pudra ir palygintu su kitomis bourjois pudromis, pvz healthy mix foundation ar bourjois healthy mix serum? Aciu
user posted image
Atsakyti
sveikos, turiu klausimu pudru zinovems/naudotojoms:

gal kas naudojat lumene long wear blur pudra??? kokie atsiliepimai.. ?

naudojau clinique even better - bet kazkaip pradejo grauzt gabaliukais oda, ypac ten kur pazeista (po pilingo) - seip gerai maskuodavo ir nekimsdavo poru - tuo dziaugiuos, bet vat uzsiparinau del to grauzimo - joje yra kazkokiu specifiniu ingridientu kurie sviesina as taip suprantu, koreguoja pigmentacija, gal del to man taip veikia:hm

gal yra kazkokia pudra siam gyvenime kuri butu svelni, nekemsa ir nekelia jokiu reakciju ant odos??? jautriaodes probleminiaodes gal kazka parekomenduotu??

nemaskuot negaliu, nes atrodo neestetiskai:((( blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal kas gali pasidalinti ispudziais apie Inglot YSM pudra? user posted image
Renkuosi tarp jos ir Max factor facefinity, kuria patartumet ?
user posted image

Maniske oda misri, svarbiausia, kad poru labai nekimstu, nes Lancome teint idole 24 hr poras taip uzkimso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 06 vasario 2015 - 22:42
Gal galite rekomenduoti pudra misriai - riebiai oda su Lift efektu?
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2015 02 06, 11:03)
gal yra kazkokia pudra siam gyvenime kuri butu svelni, nekemsa ir nekelia jokiu reakciju ant odos??? jautriaodes probleminiaodes gal kazka parekomenduotu??

Kai oda buvo sujautrėjusi po rūgštinių veido valymų, naudojau Pharmaceris F pudrą. Gerai maskuodavo, negrauždavo, nekimšdavo porų. Tik ji tiršta, sunki ir daug jos užtepus gali gautis kaukės efektas. Bet tepasi lengvai. Rinkausi atspalvį 01 Ivory. Labai šviesus, bet yra ir tamsesnių atspalvių. smile.gif
Atsakyti
aciu. kur ja galima isisgyti??

QUOTE(Magnetine @ 2015 02 08, 22:24)
Kai oda buvo sujautrėjusi po rūgštinių veido valymų, naudojau Pharmaceris F pudrą. Gerai maskuodavo, negrauždavo, nekimšdavo porų. Tik ji tiršta, sunki ir daug jos užtepus gali gautis kaukės efektas. Bet tepasi lengvai. Rinkausi atspalvį 01 Ivory. Labai šviesus, bet yra ir tamsesnių atspalvių. smile.gif

Atsakyti
Beveik baigiu "Guerlain Parure Extreme" kreminę pudrą - tikrai patinka ir tinka mišriai odai, spalva prisitaiko, veidas pakankamai gaivus ir atrodo natūraliai. Pudra neblogai išlieka. thumbup.gif

Dar šiuo metu naudoju "Rimmel Stay Matte" kreminę pudrą ir labai dovanotam arkliui į dantis nežiūriu cool.gif . Sakyčiau, tikrai pamaskuoja, išlieka. Naudoju pačią šviesiausią spalvą, bet pastebėjau, kad po kurio laiko pudra tarsi oksiduojasi - šiek tiek patamsėja ant odos, todėl bronzantu perbraukiu ir kaklą, ausis.
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2015 02 05, 00:26)
Jau kuris laikas naudoju Make Up For Ever Face and Body pudrą. Man ji tobula, visiškai nesimato ant odos, nepadaro kaukės efekto, nesijaučia ant veido yra labai lengva, drėgna, puikiai tinka sausesniam veidui. Sulaukiu daug pagyrimų odai. Spalvą idealiai atitaikiau 20nr.

Aš irgi naudojome šį pagrindą makiažo kursuose. Pirmas įspūdis buvo geras, bet paskui parduotuvėje bandžiau išsirinkti spalvą ir neradau idealiai tinkančios mano šviesiai odai. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 vasario 2015 - 13:51
QUOTE(AGAMENONA @ 2015 02 09, 10:18)
aciu. kur ja galima isisgyti??

Pharmaceris F kreminė pudra parduodama Eurovaistinėje. Galima ir per www.pigu.lt nusipirkti.
Nėra garantijos, kad bet kurioje Eurovaistinėje bus. Aš pirkau jos internetiniame tinklapyje www.eurovaistine.lt. Apie 50 Lt kainavo.

Tik ta pudra sunki, tiršta, todėl reikia kuo plonesniu sluoksniu tepti, kad nebūtų kaukės efekto. Užtepus daugiau, ji užmaskuoja spuogus puikiai, tik tada jau matosi pudra ant veido. Bet kiekviena gali naudoti taip, kaip priimtiniau. smile.gif
Skaičiau atsiliepimą, kad ta pudra dingsta nuo veido dienos eigoje. Man taip nebuvo. Laikėsi puikiai. Jeigu jau nesilaikys, galima bandyti labai plonai tepti kokio nors kremo. Aš Avene Cleanace K tepdavau. Nors ir be jo laikydavosi Pharmaceris F pudra užtikrintai. Va su Chanel Mat Lumiere buvo kitokia situacija. Jei pamiršdavau Cleanance K, tada subėgdavo, susigerdavo ta Mat Lumiere. unsure.gif
Atsakyti
aciu - taip, nusipirkau pharmaceris - pabandziau - nu sunki ant veido;( tikiuosi nekims poru...
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2015 02 11, 18:50)
aciu - taip, nusipirkau pharmaceris - pabandziau - nu sunki ant veido;( tikiuosi nekims poru...

Tikriausiai nekimš. mirksiukas.gif Man to nedaro, nors būdavo, kad storu sluoksniu patepdavau PharmacerisF pudrą, nes buvo ką maskuoti. Ne visos sunkios, tirštos pudros kemša poras. Dar sunkesnė yra Vichy Dermablend, bet merginos atsiliepimuose porų kimšimu nesiskundžia. Žinoma, čia individualus dalykas ir nu gali atsitikti, kad vis dėlto kimš. Bet tikimybė nedidelė. smile.gif
Plonai tepant neturėtų padaryti kaukės ant veido. Bet reikės tepti tikrai plonai. smile.gif
Atsakyti
Nesenai įsigyjau va tokią
user posted image

Pirmas įspūdis - labai geras ax.gif
Maloniai dengiasi, išsisklaido, tinka ir sausesniai odai mirksiukas.gif
Rašo kad turėtų laikyti 14h, reikės išbandyti 4u.gif
Atsakyti
mano favoritas Rimmel Wake me up. Tinka sausai odai, graziai dengiasi. Maskuoja vidutiniskai. Bet tai tikrai geriausia kremine pudra kuria turejau is pigesniu variantu.
Atsakyti