o man Kanebo patinka, mano oda mišri, į sausumą, ypač žiemos metu. Aš visada oda drėkinu prieš tepant pudrą, tai nepasakyčiau, kad labai išryškina šerpetojančias vietas ir jokio kaukės efekto
Mano oda itin sausa, Kanebo ir man tiko, pvz, Clinique Superbalanced man žymiai labiau ryškino šerpetojančias vietas.
ar kas bandėte Anna lotan BB kremą?
yra kita tema apie BB kremus
Clarins True Radiance, spalvą 103 ivory.
nuotrauka iš čia
Visumoje patinka, iš jos gavau tai, ko tikėjausi (bet negavau) iš Nars sheer glow. Maskuoja labai neblogai, gražiai dengiasi kempinėle arba rankomis, oda atrodo drėgna ir švytinti. Mano oda sausa, bet be išsausėjimų, iš kreminės pudros reikia gero maskavimo ir labai šviesios spalvos.
Pati spalva yra minusas - turiu 103 numerį. Niekaip nesuprantu, ar gera ji, ar ne. Taip ji tikrai neatrodo, bet vis tiek galvočiau, kad galėtų būti kokiu tonu šviesesnė. Ji tamsesnė už Clarins Everlasting 103, lyginant iš atminties sakyčiau, kad atspalvis panašus į Dior Nude 010 Ivory. Renkantis True radiance yra spalva 102.5 porcelain, bet pabijojau pirkti, kiek skaičiau - ji tiesiog geltonesnė už ivory.
Panašu, kad iki šiltojo sezono tiks, rudeniui ieškosiu naujos tobulosios.
nuotrauka iš čia
Visumoje patinka, iš jos gavau tai, ko tikėjausi (bet negavau) iš Nars sheer glow. Maskuoja labai neblogai, gražiai dengiasi kempinėle arba rankomis, oda atrodo drėgna ir švytinti. Mano oda sausa, bet be išsausėjimų, iš kreminės pudros reikia gero maskavimo ir labai šviesios spalvos.
Pati spalva yra minusas - turiu 103 numerį. Niekaip nesuprantu, ar gera ji, ar ne. Taip ji tikrai neatrodo, bet vis tiek galvočiau, kad galėtų būti kokiu tonu šviesesnė. Ji tamsesnė už Clarins Everlasting 103, lyginant iš atminties sakyčiau, kad atspalvis panašus į Dior Nude 010 Ivory. Renkantis True radiance yra spalva 102.5 porcelain, bet pabijojau pirkti, kiek skaičiau - ji tiesiog geltonesnė už ivory.
Panašu, kad iki šiltojo sezono tiks, rudeniui ieškosiu naujos tobulosios.
Mergaites, turiu klausima kodel man uztepus kremine pudra lieka ruozai, sudidaro gumuliukai, kuriuos turiu nurankioti kas cia negerai, ka ne taip darau?
Man taip būdavo kai prieš krempudrą naudodavau ekologiškus veido kremus
O taip nutinka su visomis kreminėmis pudromis ar tik su konkrečia? Gal pasibaigė produkto galiojimo laikas?
Taip gali nutikti po apačia tepant kai kuriuos veido kremus. Pamėginkite prieš naudodama pudros kremo netepti. Arba palaukti bent 15 - 20 min.
Taip gali nutikti po apačia tepant kai kuriuos veido kremus. Pamėginkite prieš naudodama pudros kremo netepti. Arba palaukti bent 15 - 20 min.
QUOTE(Irmama @ 2015 02 03, 12:58)
Mergaites, turiu klausima kodel man uztepus kremine pudra lieka ruozai, sudidaro gumuliukai, kuriuos turiu nurankioti kas cia negerai, ka ne taip darau?
Dekui patariusioms bandysiu nieko netepti
ne, galiojimas geras tik sia savaite, va toki CC kremuka su spalva pirkau, truputi gaila, nes nera pigus, o ir sudetis gera, galvojau bus vau o, bet taciau...
http://www.grozioaka...alva-spf-30.htm
ne, galiojimas geras tik sia savaite, va toki CC kremuka su spalva pirkau, truputi gaila, nes nera pigus, o ir sudetis gera, galvojau bus vau o, bet taciau...
http://www.grozioaka...alva-spf-30.htm
Merginos, gal patartumete koki pudryte (is pigesniu noreciau) kuri nekimstu poru, vidutiniskai maskuotu ir tiktu misriai odai?
QUOTE(guodzik @ 2015 02 04, 10:52)
Merginos, gal patartumete koki pudryte (is pigesniu noreciau) kuri nekimstu poru, vidutiniskai maskuotu ir tiktu misriai odai?
Bourjois 123 Perfect
Jau kuris laikas naudoju Make Up For Ever Face and Body pudrą. Man ji tobula, visiškai nesimato ant odos, nepadaro kaukės efekto, nesijaučia ant veido yra labai lengva, drėgna, puikiai tinka sausesniam veidui. Sulaukiu daug pagyrimų odai. Spalvą idealiai atitaikiau 20nr.