Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Mano oda gan rieboka, tai isbandziau Bobbi Brown long wear faudation su Spf 15

Pliusai, gan lengvai tepasi, labai gerai maskuoja, man paslepia, net strazdanas- si pudra skirta manau tiems kam reikia stipraus maskavimo, kaip radeliai, kapiliarai, raudonos demes na ji tikrai labai ilgai islaiko ir tikrai nenubega, suteikia matini efekta.

Minusai- kvapas nelebai malonus, primena toki naturalu ranku krema na ir kitas dalykas kaip uzsitepi pacioje pradzioje atrodo veidas fake, oda atrodo labai lipni, bet praejus valandai tas efektas lipnumo ir dirbtinumo dingsta...

http://www.brideinsh...8a63a2d3e_z.jpg
Atsakyti
Gal yra naudojanciu sia nauja pudra ir palygintu su kitomis bourjois pudromis, pvz healthy mix foundation ar bourjois healthy mix serum? Aciu
user posted image
Atsakyti
Noriu paklaust naudojancias Revlon colorstay. Sunaudojau viena buteliuka - pudra patiko, todel nusprendziau uzsisakyti antra tokia pacia. Ir ka jus manot, antram buteliuka spalva tamsesne, net pats atspalvis kitoks! Ar kam teko susidurt? Nes buteliukai identiski, nesuprantu, gal padielka nusipirkau, ar gali taip buti? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Chloe-: 15 sausio 2015 - 20:30
Ziurint is kur pirkote, visaip gali buti :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catalea: 18 sausio 2015 - 22:48
Gavau mėginuką Maybelline Better Skin, patiko, maskavimo mažoka (bet man ir nereikia daug), maloni ant veido ir svarbiausia nėra kaukės efekto. Tačiau traukia odą, nes mano sausa, o ji skirta normaliai, mišriai ir riebiai odai.

user posted image

Gal galit rekomenduoti panašaus poveikio, bet skirtą sausai odai? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite pakomentuoti Kanebo pudrą:

1. Fluid Finish Lasting Velvet SPF15

Mano oda porėta, mėgsta šerpetotis, į rausvumą, jautroka. Ar tiktų man šis Kanebo variantas, o gal ir spalvytę rekomenduotumėte? Galvojau apie Natural Beige.

Jei netinkama, tai ką rekomenduotumėte tokiai odai? smile.gif Ačiū labai.

Naudoju BM Mineralinę šiuo metu, bet pradėjo nebepatikt, išryškėja poros, kažkokia sunki atrodo ant veido, labai matoma, nors tikrai daug nededu jos, nes šiaip nemėgstu smarkaus "špakliaus" smile.gif
Atsakyti
Jie gerai pamenu tai man si kanebo ryskino poras, ir pasausejimus... labai greit veidas blizgedavo ir pati greit gana nuoplaukdavo nuo veido.
jei nemegstat spakliaus, gal vertetu pameginti BB krema, tinted moisturiser ar kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 01 11, 14:53)
Mano oda gan rieboka, tai isbandziau Bobbi Brown long wear faudation su Spf 15

Pliusai, gan lengvai tepasi, labai gerai maskuoja, man paslepia, net strazdanas- si pudra skirta manau tiems kam reikia stipraus maskavimo, kaip radeliai, kapiliarai, raudonos demes na ji tikrai  labai ilgai islaiko ir tikrai nenubega, suteikia matini efekta.

Minusai- kvapas nelebai malonus, primena toki naturalu ranku krema na ir kitas dalykas kaip uzsitepi pacioje pradzioje atrodo veidas fake, oda atrodo labai lipni, bet praejus valandai tas efektas lipnumo ir dirbtinumo dingsta...

http://www.brideinsh...8a63a2d3e_z.jpg

o kur galima jos isigyti? smile.gif ar nesausina, nesubega i rauksles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Chloe-: 21 sausio 2015 - 19:17
QUOTE(Prietarai @ 2015 01 21, 17:02)
Jie gerai pamenu tai man si kanebo ryskino poras, ir pasausejimus... labai greit veidas blizgedavo ir pati greit gana nuoplaukdavo nuo veido.
jei nemegstat spakliaus, gal vertetu pameginti BB krema, tinted moisturiser ar kazka panasaus?

Ačiū, gal iš tiesų reiktų pasidomėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 01 11, 19:41)
Gal yra naudojanciu sia nauja pudra ir palygintu su kitomis bourjois pudromis, pvz healthy mix foundation ar bourjois healthy mix serum? Aciu
user posted image

man healthy mix skysta labiau patiko
Papildyta:
QUOTE(-Chloe- @ 2015 01 15, 21:28)
Noriu paklaust naudojancias Revlon colorstay. Sunaudojau viena buteliuka - pudra patiko, todel nusprendziau uzsisakyti antra tokia pacia. Ir ka jus manot, antram buteliuka spalva tamsesne, net pats atspalvis kitoks! Ar kam teko susidurt? Nes buteliukai identiski, nesuprantu, gal padielka nusipirkau, ar gali taip buti? doh.gif

o negali but , kad skiriasi odos tipui tai skiriais ir spalvos siek tiek?kaip pati konsistencija?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 01 20, 23:16)
Sveikos, gal kas galite pakomentuoti Kanebo pudrą:

1. Fluid Finish Lasting Velvet SPF15

Mano oda porėta, mėgsta šerpetotis, į rausvumą, jautroka. Ar tiktų man šis Kanebo variantas, o gal ir spalvytę rekomenduotumėte? Galvojau apie Natural Beige.

Jei netinkama, tai ką rekomenduotumėte tokiai odai? smile.gif Ačiū labai.

Naudoju BM Mineralinę šiuo metu, bet pradėjo nebepatikt, išryškėja poros, kažkokia sunki atrodo ant veido, labai matoma, nors tikrai daug nededu jos, nes šiaip nemėgstu smarkaus "špakliaus" smile.gif

Mano oda irgi sausa. Si pudra itin ryskino serpetojimus, man ji nepatiko, sukurdavo kaukes efekta. Dabar naudoju Ysl le teint touch eclat
Atsakyti
QUOTE(Pucute @ 2015 01 21, 22:50)
Mano oda irgi sausa. Si pudra itin ryskino serpetojimus, man ji nepatiko, sukurdavo kaukes efekta. Dabar naudoju Ysl le teint touch eclat

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti