Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(virgaxxx @ 2014 03 15, 02:44)
As turiu sia pudra ir niekaip negaliu uzbaigti,man ji neprilipo ax.gif Pastebejau,kad kimso poras.Priskiriu prie lengvu krempudru,nera sunki.Jeigu naudojat double wear,tai si bus lengva.

Jei kimso poras, tai nelabai gal noriu unsure.gif o Dior Nude nebandete? Noretusi, kad ne tik maskuotu, bet ir odos nesausintu, netrauktu g.gif
Vis dar neatradau tokios, kuri tiktu misriai jautriai odai, naturaliai atrodytu, bet neislystu blizgesys dienos begyje ir oda butu drekinama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2014 03 15, 01:40)
Gal sia bandete?
user posted image
Futuristas buvo vienas megstamiausiu, bet sake, kad nebegamina  unsure.gif O dabar turimas Double wear patinka, tik toks jau per sunkus man pavasariui  g.gif ir siaip su drekinamuoju kremu maisau, nes kai pirma karta gryna uztepiau, pradejo traukti oda  doh.gif

Chanel vitalumiere aqua labiau patiko. Abi to paties "stiliaus". Bet EL nesuteikia tokio sviezumo veidui kaip Chanel.
Atsakyti

QUOTE(iener @ 2014 03 15, 00:59)
Bourjois visi numeriai i gelsvuma, jei tinka, tuomet EL ziurekit su raide W, sviesiausias 1w1. 

1C1 bus ruzavas.

Aciu uz patarima, reikes pabandyti ta 1W1 (tik bijau kad jis per tamsus gali buti)... O siaip taip, nors ir balta oda mano visiskai, bet su gelsvumu lengvu. unsure.gif Kaip butu idomu isgirsti, kas yra bande ta 1C1 (jeigu butu neutrali, ne rozine, sueitu irgi man mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(krema @ 2014 03 15, 14:59)
Aciu uz patarima, reikes pabandyti ta 1W1 (tik bijau kad jis per tamsus gali buti)... O siaip taip, nors ir balta oda mano visiskai, bet su gelsvumu lengvu. unsure.gif Kaip butu idomu isgirsti, kas yra bande ta 1C1 (jeigu butu neutrali, ne rozine, sueitu irgi man  mirksiukas.gif )

neutrali 1N1
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 03 15, 17:04)
neutrali 1N1

user posted image
va radau pav. is eiles 1C1, 1N1 ir 1W1. Manau 2 ir 3 variantas man jau tikrai butu per tamsus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 03 15, 12:36)
Chanel vitalumiere aqua labiau patiko. Abi to paties "stiliaus". Bet EL nesuteikia tokio sviezumo veidui kaip Chanel.

O bet tačiau Vitalumiere aqua sausina smile.gif

Iš lengvų dabar testuoju Givenchy Teint Couture, įspūdis kolkas geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 03 15, 15:47)
O bet tačiau Vitalumiere aqua sausina smile.gif

Iš lengvų dabar testuoju Givenchy Teint Couture, įspūdis kolkas geras smile.gif

Cia jau kaip kam, as ja naudojau ziema, ir dziaugiausi drekinimu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(krema @ 2014 03 15, 15:10)
user posted image
va radau pav. is eiles 1C1, 1N1 ir 1W1. Manau 2 ir 3 variantas man jau tikrai butu per tamsus...  g.gif

Net is buteliuku matyti, kad 1c1 akivaizdziai ruzava lyginant su kitom.

Ziurint kiek gelsva oda, bet ant manes net visi (N) neutralus atspalviai atrodo ruzavi lyginant su kaklo oda.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 03 11, 10:48)
Del pudros atsplavio, ne karta girdejau, kad abejojant geriau imti sviesesne  4u.gif Pati naudoju Bourjois 123 nr 52, tai man labai gerai tinka.

Pakometuokite daugiau sia pudra, o gal galite palyginti su HM? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2014 03 15, 11:59)
Jei kimso poras, tai nelabai gal noriu  unsure.gif o Dior Nude nebandete? Noretusi, kad ne tik maskuotu, bet ir odos nesausintu, netrauktu  g.gif
Vis dar neatradau tokios, kuri tiktu misriai jautriai odai, naturaliai atrodytu, bet neislystu blizgesys dienos begyje ir oda butu drekinama  doh.gif

Pabandykit Givenchy Teint Couture. Poru tikrai nekemsa.
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2014 03 15, 22:20)
Pabandykit Givenchy Teint Couture. Poru tikrai nekemsa.

Nebandziau dar sitos, reikes pasidometi bigsmile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Net is buteliuku matyti, kad 1c1 akivaizdziai ruzava lyginant su kitom.

Ziurint kiek gelsva oda, bet ant manes net visi (N) neutralus atspalviai atrodo ruzavi lyginant su kaklo oda.

Matau, kad 1C1 ruzaviausia is visu, bet ir balciausia... o mano oda dabar tokia balta, kad jau ten ta gelsvuma ar kita atspalvi sunkiai ir beizvelgiu biggrin.gif , vasara labiau matosi. Douglase bandziau 1W1 ant rankos, tai taip is pirmo poziurio pasirode labai panasi i 51nr Bourjois Healthy mix. Tai vadinas bus per tamsi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krema: 16 kovo 2014 - 21:59
QUOTE(krema @ 2014 03 16, 21:59)
Matau, kad 1C1 ruzaviausia is visu, bet ir balciausia... o mano oda dabar tokia balta, kad jau ten ta gelsvuma ar kita atspalvi sunkiai ir beizvelgiu  biggrin.gif , vasara labiau matosi. Douglase bandziau 1W1 ant rankos, tai taip is pirmo poziurio pasirode labai panasi i 51nr Bourjois Healthy mix.  Tai vadinas bus per tamsi. g.gif

Siulau butinai pasibandyti ja ant veido pries perkant, Douglas duoda meginuka.
As isparduotuvej nusipirkau 15 ml guerlaino pudros, neutralaus atspalvio, pasidaziau, pamaciau veidrodyje parseli ir apsidziaugiau, kad ne pilna pakuote uz pilna kaina is Kristes lotuliukas.gif
Atsakyti