Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Turbut praziurejau visa youtube smile.gif ir nusprendziau pirkti estee lauder light versija. Nes ji lengva, bet tuo paciu laiko gerai blizgesi. Tik problema nezinau kokua spalva uzsisakyti doh.gif. Gyvai paziureti negaliu.. kokia spalva rinktis? As esu turejus dior nude 23 nr, bourjois 53 spalvyte. Kokia man tiktu EL light?
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 12 11, 11:11)
Kokią savaitę naudoju Nars sheer glow, nepatinka. Labai keista, nes dauguma internetinių atsiliepimų - visai priešingi. Kažkada turėjau mažą kiekį pabandymui - irgi kažkaip geresni prisiminimai likę.
Gražiai ji atrodytų tik dengiama labai plonu sluoksniu. Bet tada nemaskuotų. Užtepus kiek daugiau atrodo ne itin gražiai. Išbandžiau visus turimus kreminei pudrai skirtus šepetėlius - niekas netiko, išsiterlioja ji kažkaip, „nelimpa“ prie odos, geriausias variantas - tepti rankomis. Bet ir tai reikia pavargti, kol dryžių nebesimato. Poros mano, sakyčiau, nedidelės ir neryškios. Bet šita jas išryškina net tose veido vietose, kur nežinojau, kad poros apskritai gali matytis. Apie tai, kad negražiausiai dengiasi ant nosies ir aplink ją, net nekalbu.
Turiu vilties, kad ji gal per laiką sutirštės, ar ką tai (dabar labai skysta). Arba dar rasiu būdą, kaip ją normaliai užtepti.

Oda mano sausa, bet gerai drėkinama. Ir labai labai šviesi, todėl šaltuoju sezonu reikia gero maskavimo.
Ir net nebesugalvoju, ką pirkti. Turbūt reikės atsiprašyti Clarins brand'o.

oho, įsidėjau kaip tik ją į krepšelį, bet nusprendžiau čia paskaitinėt, ir žinok dabar. Reiks keliaut į parduotuvę mėginėlio...
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2014 12 22, 22:27)
oho, įsidėjau kaip tik ją į krepšelį, bet nusprendžiau čia paskaitinėt, ir žinok dabar. Reiks keliaut į parduotuvę mėginėlio...

Gal būsite iš tų, kurioms ji labai patiks.smile.gif
Aš dar porą kartų pabandžiau ir padėjau į šalį. Realiai net nelabai yra kur ją dėti. Būčiau bent įsivaizdavusi, kad taip gali būti - irgi būčiau ieškojusi pabandymui.
Tad jei turite galimybę išbandyti parduotuvėje - taip ir padarykite.smile.gif
Atsakyti
Evelinki, pabandyk tikrai. man ji labai gera pavyzdziui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2014 11 04, 23:28)
Gal yra bandziusiu? kokie atsiliepimai CHANEL PERFECTION LUMIÈRE VELVET? g.gif

Aš jau antrą buteliuką naudoju, man ji patinka, nes lengva ir suteikia tokį aksomo efektą. Šiek tiek labiau maskuoja nei aqua vitalumerie, jei lginant su vitalumerie, tai vital man tokia "lipni" labiau, velvet gerokai lengvesne, na no Perfection lumerie man visai netiko...

Reziumuojant - kasdienai, kol kas man ši pudra labai tinka, jei išeigai ieškočiau ko nors labiau makuojančio smile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai merginos apie Max factor facefinity all day flawless 3 in 1 pudra?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2015 01 04, 19:27)
Kokie atsiliepimai merginos apie Max factor facefinity all day flawless 3 in 1 pudra?
user posted image

As ja galeciau lyginti su Revlon, nes taip pat puikiai maskuoja, paslepia visus trukumus ir nelygumus ir labai gerai laiko matiskuma. Gal net geriau uz Revlon ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2015 01 04, 19:27)
http://chicprofile.c...-Foundation.jpg

Mylimiausia pudra, puikus kainos/ kokybės santykis. Tiesa, ji sunki, reikia mažo kiekio ir labai gerai sudrėkinti odą prieš tepant, nes maniškė sausoka smile.gif
Riebesnės odos savininkėms turėtų būti puiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 05 sausio 2015 - 19:45
QUOTE(Estela_ @ 2015 01 05, 19:44)
Mylimiausia pudra, puikus kainos/ kokybės santykis. Tiesa, ji sunki, reikia mažo kiekio ir  labai gerai sudrėkinti odą prieš tepant, nes maniškė sausoka smile.gif
Riebesnės odos savininkėms turėtų būti puiki smile.gif

Aš irgi šią naudoju, bet pastebėjau, kad žiemą šiek tiek pasausina odą ax.gif
gal galite rekomenduoti kažkokią panašią, ne taip sausinančią? 4u.gif
Atsakyti
Dėkui! Mano oda laabai riebi tai reiks išbandyti, svarbiausia, kad nekimštų veido, nors sudėtis jos tikrai gera, tai neturėtų, bandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2015 01 05, 21:16)
Aš irgi šią naudoju, bet pastebėjau, kad žiemą šiek tiek pasausina odą ax.gif 
gal galite rekomenduoti kažkokią panašią, ne taip sausinančią?  4u.gif
Revlon tikrai maziau sausina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 01 06, 21:05)
Revlon  tikrai maziau sausina smile.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti