Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(vile999 @ 2014 11 26, 11:19)
gal labai mazai naudodavot ir ji susendavo g.gif
nes du kart as naudojus, tai man ji skysta iki pad sunaudojimo galo budavo.

nors cia kiek zmoniu tiek nuomoniu, aisku smile.gif

Na, kad ne, kasdien.smile.gif
Čia ne nuomonė, o bloga patirtis.biggrin.gif Net ir su pastovėjusia pudra taip darytis neturėtų - bent su kitomis taip nepasitaikė. Ne vienas toks skundas ir užsienio forumuose kabėjo, ir čia. Iš pradžių gumulai išsisklaidydavo, po to jau net nebe, nors plakdavau kas kartą prieš naudojimą (ir ant buteliuko taip, atrodo, būdavo užrašyta).
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 11 26, 09:31)
Kaip keista, kai taip skirtingai. Man Clarins Everlasting maskuoja tikrai geriau, nei Dior Nude.biggrin.gif Su sausa oda norėtųsi, kad ji būtų drėgnesnė, bet ir dengiasi, ir atrodo gražiai, nesausina. Tik odos tikrai reikia labai gerai sudrėkintos ir paruoštos.
Oksiduojasi su Dioru irgi vienodai (naudojami šviesiausi atspalviai).
Kas Dior Nude užknisdavo - tai, kad ji su laiku susigumuluoja, ir kratyk tą buteliuką nekratęs nuo pat pradžios. Du-tris teko išmesti taip ir nesunaudojus iki galo vien dėl to, kad nebeišeidavo normaliai užtepti. Dabar gal formulę pakeitė, nežinau, bet anksčiau tokia bėda ne man vienai buvo.

Zinau, kad formule keite... as turiu nauja, jokiu gumulu, jokios oksidacijos, zodziu liux visai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai būtų apie givenchy eclat matissime pudrą?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2014 12 03, 21:32)
Kokie atsiliepimai būtų apie givenchy eclat matissime pudrą?

Esu naudojusi. Is esmes patiko. Nera sunki, maskuoja tikrai neblogai,issilaiko taip pat gerai. Mano oda misri. Nebenaudoju,nes atspalviai man netinka,tada maisiau du,buvo ok,bet mintis nuolat pirkt du buteliukus manes finansiskai nesuzavejo smile.gif
Atsakyti
kokias pudras naudoja plonos, raustančios odos savininkės?
kasdienai naudoju lengvas, natūralias priemones, bet reiktų įsigyti proginio makiažo arsenalą smile.gif kad ir kaip gražiai veidas atrodo realybėje su eko kosmetika, nuotraukose efektas nulinis doh.gif kaip nesidažiusi.
Galvoju apie artistry, MUFE kosmetiką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tursi: 06 gruodžio 2014 - 20:25
Gal kas jau turite naujaja DIOR Diorskin Star ? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 12 06, 21:24)
kokias pudras naudoja plonos, raustančios odos savininkės?
kasdienai naudoju lengvas, natūralias priemones, bet reiktų įsigyti proginio makiažo arsenalą smile.gif kad ir kaip gražiai veidas atrodo realybėje su eko kosmetika, nuotraukose efektas nulinis doh.gif kaip nesidažiusi.
Galvoju apie artistry, MUFE kosmetiką g.gif

Pas mane ta pati beda. Plona, kapiliarine, raustanti ir dar ziauriai sausa, tai kremines pudros niekaip neissirenku.....
Butu saunu, kad kas pasidalintu savo patirtimi del pudru 4u.gif
Atsakyti
Kokią savaitę naudoju Nars sheer glow, nepatinka. Labai keista, nes dauguma internetinių atsiliepimų - visai priešingi. Kažkada turėjau mažą kiekį pabandymui - irgi kažkaip geresni prisiminimai likę.
Gražiai ji atrodytų tik dengiama labai plonu sluoksniu. Bet tada nemaskuotų. Užtepus kiek daugiau atrodo ne itin gražiai. Išbandžiau visus turimus kreminei pudrai skirtus šepetėlius - niekas netiko, išsiterlioja ji kažkaip, „nelimpa“ prie odos, geriausias variantas - tepti rankomis. Bet ir tai reikia pavargti, kol dryžių nebesimato. Poros mano, sakyčiau, nedidelės ir neryškios. Bet šita jas išryškina net tose veido vietose, kur nežinojau, kad poros apskritai gali matytis. Apie tai, kad negražiausiai dengiasi ant nosies ir aplink ją, net nekalbu.
Turiu vilties, kad ji gal per laiką sutirštės, ar ką tai (dabar labai skysta). Arba dar rasiu būdą, kaip ją normaliai užtepti.

Oda mano sausa, bet gerai drėkinama. Ir labai labai šviesi, todėl šaltuoju sezonu reikia gero maskavimo.
Ir net nebesugalvoju, ką pirkti. Turbūt reikės atsiprašyti Clarins brand'o.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 12 11, 10:11)
Kokią savaitę naudoju Nars sheer glow, nepatinka. Labai keista, nes dauguma internetinių atsiliepimų - visai priešingi. Kažkada turėjau mažą kiekį pabandymui - irgi kažkaip geresni prisiminimai likę.

Suplakat?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 12 11, 17:43)

Tikrai taip.smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal kam teko naudoti estee lauder perfectionist kremine pudra? smile.gif kokie atsiliepimai? pries tai naudojau EL -DW light, tai tikrai super pudra,taciau man joje nepatinka,kad veidas po jos kaip issausejes buna:(
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 12 11, 09:11)
Kokią savaitę naudoju Nars sheer glow, nepatinka.

lygiai tas pats man buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti