Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(myglle @ 2014 11 23, 16:45)
O gal tada vietoje EL DW pabandyti Revlon colorstay? Nes jos lyginamos kaip lygevertes? g.gif bet kaip ziurejau internete ,man jos atrodo labai stipriai maskuojancios..... o as tokios nenoriu... mano oda neproblemiska, tik kad riebi... o kuri is clinique sulaiko geriausiai riebaliuka? Bet ir lengvai maskuoja?

as turejus Clinique superbalance, dabar turiu revlon colorstay sausai odai(su vos imaisytu kiekiu riebiai odai, tam, kad spalva patamsint), galiu pasakyt , kad maskuoja labai panasiai, va su revlon riebiai odai, manau butu didesnis maskavimas, nes pacios pudros tekstura kitokia, ji tirstesne ir skleidziasi sunkiau ant odos.

Is clinique man labai patiko even better pudra, nors dabar kol kas esu labai patenkinta revlon(EL man nepatiko taip kaip sita, nuo jos atsirasdavo paserpetejosios vietos ), o dar kaina juokinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 23 lapkričio 2014 - 17:17
Aciu. Dabar butinai pabandysiu revlona colorstay parduotuveje.ziuresiu kaip ji ant rankos sklaidos, ar labai sunki.
O gal kas galetu palygintim: Clinique STAY-MATTE OIL-FREE su clinique ever better?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 11 23, 15:45)
O gal tada vietoje EL DW pabandyti Revlon colorstay? Nes jos lyginamos kaip lygevertes? g.gif bet kaip ziurejau internete ,man jos atrodo labai stipriai maskuojancios..... o as tokios nenoriu... mano oda neproblemiska, tik kad riebi... o kuri is clinique sulaiko geriausiai riebaliuka? Bet ir lengvai maskuoja?

taip revlon stipriai maskuoja,bent man veidas atrodo nenaturaliai,sunkiai,kaip su tinku,labai pastebima,man ji nepatiko.del riebaliuko sulaikymo labiau demesi atkreipkite i prieziuros produkta,gal matizuojanti kremuka ar makiazo baze,mano oda irgi megstanti greitai blizgeti,pudru isbandzius nemazai,bet taip ir neradau kad laikytu matiskuma,manau tiesiog tokia oda,jos funkcijos nepakeisi,turiu dabar geurlain biria matizuojancia,pries tai naudoju decleor matizuojanti fluida ir visvien nieko gero,maximum 3 valandos idealiai issilaiko,veliau kakta ir nosis pradeda blizgeti...jeigu dar netycia susylu,tai ir 2 valandu neissilaiko...liudna,bet susitaikiau ir nebesinervinu,pripratau prie to pastovaus svytincio veido.naudoju matizuojancias serveteles,jeigu tu neturiu po ranka,paprasciausiai lengvai sugeriu popierine nosinaite.
Per daug pastangu ir pinigu ideta i idealios pudros paieskas,nusivyliau ir nusibodo,nerandu tos stebuklingos.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 11 23, 20:21)

Taip sutinku su jumis 100 procentu 4u.gif as turiu ir base, bet ja naudoji tik proginem dienom, nes kiekvienai dienai, manau butu tik odos "dusinimas", naudoju ir serveteles spec. riebalu sugerimui ir visada uztvirtinu makiaza matizuojancia pudra. Bet tas blizgesys..... mane zudo. Aciu uz minti apie matizuojanti fluida! Butinai isbandysiu.
4u.gif
Bet pudra nauja reik kazkaip issirinkti, nes neturiu...
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 11 23, 19:00)
Aciu. Dabar butinai pabandysiu revlona colorstay parduotuveje.ziuresiu kaip ji ant rankos sklaidos, ar labai sunki.
O gal kas galetu palygintim: Clinique STAY-MATTE OIL-FREE su clinique ever better?

Pakomentuosiu ir aš šiek tiek. Mano oda mišri (T-zona rieboka linkusi blizgėti, skruostai sausoki, aplink nosį pasiplėtusios poros). Išbandžiau Clinique - even better, stay matte. Man jos abi pasirodė panašios, matiškumo nelaikydavo ilgai. Nors visų labai giriama EL DW - labai pagirti negalėčiau + labai maskuojanti schmoll.gif . Žodžiu ilgai ieškojau kas tiktų. Naudojau MAC studio fix (didžiausias pliusas spalva, toliau matiškumo išlaikymas ir laimei nekimšo porų, kaip daugumai) vistiek nesijaučiau patenkinta. Ir atėjo ta diena kai rinkoje pasirodė naujovė - YSL FUSHION INK, lengvutė , net nesijaučia, kad būtų tepta pudra ant veido, o tiesiog serumas. Išlaiko matiškumą (nors po 5 val, gal papudruot papildomai reiktų). Labai natūraliai atrodo. Minusas vienas - jos kaina 48 Eurai už 25Ml doh.gif
Kiek žinau YSL ir Loreal yra vieno gamintojo ir Loreal turi Nude magique Eau du teint, tekstūra jos labai panaši, tačiau asmeniškai nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 11 23, )

Turejau tik meginuka stay matte clinique, tai man sausino skruostus, kur buvo dehidratave odos plotai.
su even better to nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(rentabili @ 2014 11 23, 21:21)
taip revlon stipriai maskuoja,bent man veidas atrodo nenaturaliai
o

O kuria naudojot riebiai odai ar normaliai/ sausai?
Nes ju maskavimas labai akiriasi
Atsakyti
As pvz. galiu biskiuka kitaip pakomentuot EL DW - man ji buvo vidutiniskai maskuojanti, atrodo pakankamai neblogai ant veido... Mano oda misri, tai neblizga veidukas man su ja mirksiukas.gif man asmeniskai buvo svarbu, kad gerai laikosi ir nenusitrina per diena ax.gif vienintelis minusas - nuotraukose atrodo nekazka, nes veidas isbales nuo blykstes, naturalioj sviesoj kaip ir nieko...
MAC studio fix kazko man nelimpa vis tik, maskavimo man mazai ax.gif - labai vidutinis, sausina man oda g.gif veidas toks atrodo negyvas man su ja nzn ax.gif ir pakemsa tikrai doh.gif nekartociau schmoll.gif
Revlon colorstay esu turejus sausai odai - maskavimo mazoka man buvo ax.gif bet buvau prasovus su spalva, tai labai nepratestavau, dabar laukiu misriai odai, bandysiu susidraugauti ax.gif
Clinique even better - nesuzavejo visiskai, net nesubaigiau, nes kazkaip net nzn, nei maskavimas grazus ir veidas kazkox taukuotas likdavo biggrin.gif
Baigiu subaigt dabar Dior Nude - sakyciau visai nebloga, graziai pamaskuoja, nenusitrina greit, tokia visai smagi, tik nzn ar labai sausai odai tiktu, manau sausintu g.gif kazkaip su spalva tik gal man sunkiau... pataikyt rolleyes.gif
Clarins everlasting - man visiskas nesusipratimas buvo doh.gif visu pirma spalva labai oksiduojasi ant odos ir patamseja gerokai doh.gif ir siaip sausina, negraziai dengiasi, nemaskuoja nzn ax.gif
Noreciau pratestuoti Laura Mercier silk creme, Armani lasting silk ir YSL youth liberation ax.gif bet vis paziuriu ir nenusprendziu, kuria... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 11 24, 22:56)
Turejau tik meginuka stay matte clinique, tai man sausino skruostus, kur buvo dehidratave odos plotai.
su even better to nebuvo.
Papildyta:
O kuria naudojot riebiai odai ar normaliai/ sausai?
Nes ju maskavimas labai akiriasi

turejau misriai,riebiai.
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2014 11 25, 19:45)

Baigiu subaigt dabar Dior Nude - sakyciau visai nebloga, graziai pamaskuoja, nenusitrina greit, tokia visai smagi, tik nzn ar labai sausai odai tiktu, manau sausintu  g.gif kazkaip su spalva tik gal man sunkiau... pataikyt  rolleyes.gif
Clarins everlasting - man visiskas nesusipratimas buvo  doh.gif visu pirma spalva labai oksiduojasi ant odos ir patamseja gerokai  doh.gif ir siaip sausina, negraziai dengiasi, nemaskuoja nzn  ax.gif

dek Clarins tai drinks_cheers.gif 100proc

O Dior nude tai faina, bet man greit blizgesys islysdavo, bet tikrai nesausindavo, nes naudojau ziema ir kaip buvo labai matomu dehidratuotu odos lopineliu, tai net gal sakyciau padrekindavo
Papildyta:
QUOTE(rentabili @ 2014 11 25, 21:04)
turejau misriai,riebiai.

nu taip siai butent odai gali but , kad maskavimas didelis, nes ir konsistencija palyginus su sausai/normaliai skiriasi.
Atsakyti
Teko ir man išbandyti Revlon Colorstay normaliai/sausai odai. Nepatiko. Tiršta, sunkiai pasiskirsto, pati irgi "sunki", t. y. ir jaučiama, ir matoma ant odos. Turi labai smulkių švytinčių dalelių, bet veidas vis tiek atrodo "negyvas". Maskuoja labai gerai, net maskuoklio neprireikė. Gerai sulaiko odos blizgesį. Neįsivaizduoju sausiaodžių naudojančių ją unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mieloji*: 26 lapkričio 2014 - 01:54
QUOTE(Evelinna @ 2014 11 25, 18:45)
Baigiu subaigt dabar Dior Nude - sakyciau visai nebloga, graziai pamaskuoja, nenusitrina greit, tokia visai smagi, tik nzn ar labai sausai odai tiktu, manau sausintu  g.gif kazkaip su spalva tik gal man sunkiau... pataikyt  rolleyes.gif
Clarins everlasting - man visiskas nesusipratimas buvo  doh.gif visu pirma spalva labai oksiduojasi ant odos ir patamseja gerokai  doh.gif ir siaip sausina, negraziai dengiasi, nemaskuoja nzn  ax.gif

Kaip keista, kai taip skirtingai. Man Clarins Everlasting maskuoja tikrai geriau, nei Dior Nude.biggrin.gif Su sausa oda norėtųsi, kad ji būtų drėgnesnė, bet ir dengiasi, ir atrodo gražiai, nesausina. Tik odos tikrai reikia labai gerai sudrėkintos ir paruoštos.
Oksiduojasi su Dioru irgi vienodai (naudojami šviesiausi atspalviai).
Kas Dior Nude užknisdavo - tai, kad ji su laiku susigumuluoja, ir kratyk tą buteliuką nekratęs nuo pat pradžios. Du-tris teko išmesti taip ir nesunaudojus iki galo vien dėl to, kad nebeišeidavo normaliai užtepti. Dabar gal formulę pakeitė, nežinau, bet anksčiau tokia bėda ne man vienai buvo.
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2014 11 26, 02:52)
Teko ir man išbandyti Revlon Colorstay normaliai/sausai odai. Nepatiko. Tiršta, sunkiai pasiskirsto, pati irgi "sunki", t. y. ir jaučiama, ir matoma ant odos. Turi labai smulkių švytinčių dalelių, bet veidas vis tiek atrodo "negyvas". Maskuoja labai gerai, net maskuoklio neprireikė. Gerai sulaiko odos blizgesį. Neįsivaizduoju sausiaodžių naudojančių ją unsure.gif

iskilo toks klausimas, kokia jums pudra yra skysta?
Papildyta:
QUOTE(zomša @ 2014 11 26, 09:31)

Kas Dior Nude užknisdavo - tai, kad ji su laiku susigumuluoja, ir kratyk tą buteliuką nekratęs nuo pat pradžios. Du-tris teko išmesti taip ir nesunaudojus iki galo vien dėl to, kad nebeišeidavo normaliai užtepti. Dabar gal formulę pakeitė, nežinau, bet anksčiau tokia bėda ne man vienai buvo.

gal labai mazai naudodavot ir ji susendavo g.gif
nes du kart as naudojus, tai man ji skysta iki pad sunaudojimo galo budavo.

nors cia kiek zmoniu tiek nuomoniu, aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 26 lapkričio 2014 - 11:16