Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

kokia pudra skysta rekomeduotumete pas mane misri oda, kakta riebi, o visa kita linke sauseti; naudojau maybelline netiko, naudojau rimmel netiko-labi noreciau sulaukti merginos patarimu siuo klausimu, is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri rekomenduotumėte? Kokia pudra būtų panaši į YSL - Teint Touche Eclat? Reikėtų drėkinančios.... Oda sausa.

Būčiau be galo dėkinga! 4u.gif
Atsakyti
nusprendziau pabandyt daugelio isgirtas Revlon colorstay sausai/normaliai sviesesne spalva pirkau-ziemai, o riebiai , misriai tamsesne-vasarai.
na nepataikiau su spalva(bent jau ziemai), nusprendziau pagal komentarus, kad visos labai baltaveides smile.gif
bet pamaisyt teks su vasarine spalvyte ax.gif
atsiliepimai tikrai pirmai dienai neblogi, tepasi puikiai, nera kaukes efekto, kakta kaip ne keista blizget eme tik po geru 5val(bet ten pas mane riebi labai oda, tai visai nekeista), o va ar neatsiras veliau issausejimai dar klausimas, labai noreciau, kad neatsirastu, tada pudra ivertinciau gan aukstu balu smile.gif bet tai bus matyt ateityje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 16 lapkričio 2014 - 17:10
QUOTE(georgiana @ 2014 11 16, 12:56)
kokia pudra skysta rekomeduotumete pas mane misri oda, kakta riebi, o visa kita linke sauseti; naudojau maybelline netiko, naudojau rimmel netiko-labi noreciau sulaukti merginos patarimu siuo klausimu, is anksto dekoju 4u.gif

Jeigu galit kur nors gauti pameginti Clinique Even Better. Mano pacios oda misri, kartais nusauseja. Tai si pudra labai gerai sudrekina, jei yra isausejimu, pleiskanojanciu vietu ju visai neisryskina. Vasari nelabai patiko, bet dabar visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 11 16, 17:10)
nusprendziau pabandyt daugelio isgirtas Revlon colorstay sausai/normaliai sviesesne spalva pirkau-ziemai, o riebiai , misriai tamsesne-vasarai.
na nepataikiau su spalva(bent jau ziemai), nusprendziau pagal komentarus, kad visos labai baltaveides smile.gif
bet pamaisyt teks su vasarine spalvyte ax.gif
atsiliepimai tikrai pirmai dienai neblogi, tepasi puikiai, nera kaukes efekto, kakta kaip ne keista blizget eme tik po geru 5val(bet ten pas mane riebi labai oda, tai visai nekeista), o va ar neatsiras veliau issausejimai dar klausimas, labai noreciau, kad neatsirastu, tada pudra ivertinciau gan aukstu balu smile.gif bet tai bus matyt ateityje

ar maskuoja jos abi vienodai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 11 16, 18:30)
Jeigu galit kur nors gauti pameginti Clinique Even Better. Mano pacios oda misri, kartais nusauseja. Tai si pudra labai gerai sudrekina, jei yra isausejimu, pleiskanojanciu vietu ju visai neisryskina. Vasari nelabai patiko, bet dabar visai nieko smile.gif

aciu labai pameginsiu ebay pasidairyti 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,gal kas pakomentuosit Dior Airflash? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 11 16, 23:08)
ar maskuoja jos abi vienodai?  smile.gif

man labiau patinka sausai/normaliai odai , nes ji tokia skystesne, bet puikiai dengia ir mano odai maskavimo pilnai pakanka, oda tikrai ne is idealiuju. Dabar naudoju pamaisyta, nes neatitaikiau spalvos, tad dengimas gal kiek dar didesnisn nei vien sausai odai.
Atsakyti
mergaites o gal kuri bandete si skysta kremuka-
"Maybelline Dream Satin Liquid 48 Sun Beige" kaip tepasi , kokie pastebejimai; Aciuks uz atsakyma
Atsakyti
.... vakar netycia sudauziau savo ilgai naudota ir myleta Clinique Superbalanced pudra. Man ji patiko,bet buvo jau truputi ir pabodusi. Dabar taip staigiai reikia kazka pirkti, bet nezinau ka.esu pasimetusi. Mano oda misri,manau labiau i riebuma. Es pasimetusi, renkuosi tarp EL DW Light, Clarins ever mat, Nars Sheer Mat . Nenoriu stipraus smaskavimo, man uztenka ir vidutinisko.man svarbiau, kad neislistu greitai riebumas,kad islaikytu geriau. Ka jus patartumet? O gal kokia kita? Gal as ka praleidau? Jei nieko neissirinksiu , teks grysti prie clinique superbalanced
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 11 23, 03:12)
.... vakar netycia sudauziau savo ilgai naudota ir myleta Clinique Superbalanced pudra. Man ji patiko,bet buvo jau truputi ir pabodusi. Dabar taip staigiai reikia kazka pirkti, bet nezinau ka.esu pasimetusi. Mano oda misri,manau labiau i riebuma. Es pasimetusi, renkuosi tarp EL DW Light,  Clarins ever mat, Nars Sheer Mat . Nenoriu stipraus smaskavimo, man uztenka ir vidutinisko.man svarbiau, kad neislistu greitai riebumas,kad islaikytu geriau. Ka jus patartumet? O gal kokia kita? Gal as ka praleidau? Jei nieko neissirinksiu , teks grysti prie clinique superbalanced

imkite EL DW . plonu sluoksniu nebus kaukes efekto, bet issilaiko visa diena(nereik zilgcioti i veidrotdi kad islys blizgesys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Seida @ 2014 11 23, 09:56)
imkite EL DW . plonu sluoksniu nebus kaukes efekto, bet issilaiko visa diena(nereik zilgcioti i veidrotdi kad islys blizgesys wink.gif

O gal tada vietoje EL DW pabandyti Revlon colorstay? Nes jos lyginamos kaip lygevertes? g.gif bet kaip ziurejau internete ,man jos atrodo labai stipriai maskuojancios..... o as tokios nenoriu... mano oda neproblemiska, tik kad riebi... o kuri is clinique sulaiko geriausiai riebaliuka? Bet ir lengvai maskuoja?
Atsakyti