Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Ateinu pagirti Nars Sheer Glow wub.gif Mano oda į mišrumą, šiuo metu yra daugiau išsausėjusių vietų. Labiausiai džiaugiuosi, jog spalvą konsultantė parinko puikiai, ko Lietuvoje nė karto nebuvo ax.gif Dėl išsilaikymo nelabai ką galiu pasakyti, nes prie to pačio pasiėmiau ir Nars kompaktinę pudrą. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 10 15, 21:09)
Ir man atsiųsk  lotuliukas.gif

Gali palygint GA ir Nars?

galim susitarti biggrin.gif

NARS daug labiau maskuoja, ją net kaip maskuoklį naudojau ant galo. Su GA daugiau veidas švyti, ne toks kaukės efektas iš kart, nors NARS labai gerai prisitaiko po kokių 20 min, GA tą padaro vos po kelių. Sagyčiau Silk nėra skalsi, ty greičiau neudojasi nei NARS, atspalviai man patys šviesiausi tinka tik. NARS 100prc nekemša porų, ko dėl GA dar nesu įsitikinusi g.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 21, 08:43)
Žiū, o yra toks dalykas kaip švytinti pudra riebiai/mišriai odai? Galvoju, kad pirma reikia suteikti odai matiniškumą, tik paskui "švytinti" ją visokias highlighteriais - beeet gal? biggrin.gif

visos jos pradeda švytėt po kiek laiko jei turit mišrią/riebią odą biggrin.gif aš visad naudoju pudras 'sheer', tada tepu sausą pudrą ir highliterius, sakyčiau kad visas veidas būna švytintis, o ten kur highliter'is teptas dar labiau švyti (gerąją prasme) biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit pakomentuoti' Bobbi Brown' pudras? Kuri labiausiai maskuojanti, kokiam odos tipui ir pan. Buciau dekinga. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2014 10 21, 15:42)
Ateinu pagirti Nars Sheer Glow  wub.gif Mano oda į mišrumą, šiuo metu yra daugiau išsausėjusių vietų. Labiausiai džiaugiuosi, jog spalvą konsultantė parinko puikiai, ko Lietuvoje nė karto nebuvo  ax.gif Dėl išsilaikymo nelabai ką galiu pasakyti, nes prie to pačio pasiėmiau ir Nars kompaktinę pudrą.  wub.gif

Man taip pat Nars Sheer Glow patiko labai. Vienas mazas minusiukas - mano oda riebi. Netinka tokiam odos tipui. Bet visa kita man labai patiko. Is visu bandytu pudru si graziausiai atrode ant odos wub.gif
Bandziau as ir Nars Sheer Matte - nesusipratimas kazkoks unsure.gif Labai daug silikonu, sunkiai lygiai pasidengia, trumpai matiskuma laiko. Tikejausi, kad bus kazkiek panasi i Glow, tik laikys ilgiau matiskuma. Bet labai nusivyliau produktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2014 10 11, 13:51)
Išbandžiau vakar Estee Lauder Double Wear (iki tol esu naudojusi tik Light, kuri sunkokai ir palyginus trumpai matiškumą laikė- mano oda riebi/mišri).
Kiek gyvenime esu iki šiol išbandžiusi krempudrų, šita tikrai be konkurentų matiškumą laiko puikiausiai. Prabuvau su ja apie 9val., o apie nors kokią riebaliuko užuominą nebuvo nei kalbos, nei žymės biggrin.gif bet tai bene vienintelis pliusas ir pasirodė šios pudros. Ai, dar maskuoja gerai. O nepatiko, kad dengiasi sunkokai, t.y. jau kai "užstingsta", lengvai nebepataisysi, labai matosi ant veido (nors stengiausi tepti itin plonai)- kaip užtinkuotas biggrin.gif Nusivalymas irgi nemenkas iššūkis. Kasdienai tikrai jos nepirkčiau, dieną nenaudočiau, bet vakarui- tobula (ačiū Douglas konsultantėms, kad įdėjo nemažą mėginėlį, tik tam tikrom progom naudojant ilgam užteks smile.gif )

Turėjau šią pudrą. Iš pradžių labai nepatiko ji man. Kol neatradau vienos gudrybės. Šiaip prieš skystų pudrų naudojimą nenaudodavau jokių veido kremų, nes oda pakankamai riebi. O prieš EL DW pasitepdavau maitinančiu kremu, o po 10 min jau pudrą tepdavau. Pirštais. Nu tobulybė wub.gif wub.gif Veidas fantastiškai atrodydavo. O kai šią pabaigiau, iš SM forumietės nusipirkau kitą buteliuką, ir rezultatas labai nuvylė. O žinot kodėl? Pirmoji buvo be SPF 10, o antroji su.
Atsakyti
QUOTE(irmulix @ 2014 10 31, 09:23)
Turėjau šią pudrą. Iš pradžių labai nepatiko ji man. Kol neatradau vienos gudrybės. Šiaip prieš skystų pudrų naudojimą nenaudodavau jokių veido kremų, nes oda pakankamai riebi. O prieš EL DW pasitepdavau maitinančiu kremu, o po 10 min jau pudrą tepdavau. Pirštais. Nu tobulybė  wub.gif  wub.gif  Veidas fantastiškai atrodydavo. O kai šią pabaigiau, iš SM forumietės nusipirkau kitą buteliuką, ir rezultatas labai nuvylė. O žinot kodėl? Pirmoji buvo be SPF 10, o antroji su.

o geras! as anksciau irgi labai megau EL DW, bet ilgainiui man ji pradejo nebepatikti. Gal isties kas skirtumas buvo del SPF g.gif
dabar labai patinka Clarins Everlasting, kartoju jau daug kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2014 10 11, 12:51)
Išbandžiau vakar Estee Lauder Double Wear (iki tol esu naudojusi tik Light, kuri sunkokai ir palyginus trumpai matiškumą laikė- mano oda riebi/mišri).
Kiek gyvenime esu iki šiol išbandžiusi krempudrų, šita tikrai be konkurentų matiškumą laiko puikiausiai. Prabuvau su ja apie 9val., o apie nors kokią riebaliuko užuominą nebuvo nei kalbos, nei žymės biggrin.gif bet tai bene vienintelis pliusas ir pasirodė šios pudros. Ai, dar maskuoja gerai. O nepatiko, kad dengiasi sunkokai, t.y. jau kai "užstingsta", lengvai nebepataisysi, labai matosi ant veido (nors stengiausi tepti itin plonai)- kaip užtinkuotas biggrin.gif Nusivalymas irgi nemenkas iššūkis. Kasdienai tikrai jos nepirkčiau, dieną nenaudočiau, bet vakarui- tobula (ačiū Douglas konsultantėms, kad įdėjo nemažą mėginėlį, tik tam tikrom progom naudojant ilgam užteks smile.gif )

Man labai patiko ši. Nors mano oda linkus sausėt, bet šerpetojimų T zonoj nesukėlė, veidas atrodo tobulai, net MB Išgyrė, koks geras "marmalas" smile.gif turėjau mėginuką fresco spalvos. ( jei teisingai parašiau).
Atsakyti
Gal yra bandziusiu? kokie atsiliepimai CHANEL PERFECTION LUMIÈRE VELVET? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 04 lapkričio 2014 - 21:28
QUOTE(A_lika27 @ 2014 10 13, 23:35)
Keliose blogose radau, kad Loreal Magic Nude liquid powder viens prie vieno lyginama su Armani Maestro. Skitumas kainoje, tipo Armani priklauso Loreal korporacijai ir nusprende pagaminti toki pati produkta tik is masmarketo. Gal kas bande abi ir galetu palyginti?

O LT juk nėra prekyboj šitos g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2014 11 04, 21:28)
Gal yra bandziusiu? kokie atsiliepimai CHANEL PERFECTION LUMIÈRE VELVET? g.gif

bandziau. mano oda misri/riebi. Jeigu veidas lygus, be sausesnes odos ruozu tai guls tolygiai, rezultatas toks velvetinis, svelnus veidukas. Jeigu yra sausesniu vietu tai pudra isryskins juos. Laikydavo iki 4val.,paskui plaukdavo nuo veido savo keliais.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 11 10, 21:54)
bandziau. mano oda misri/riebi. Jeigu veidas lygus, be sausesnes odos ruozu tai guls tolygiai, rezultatas toks velvetinis, svelnus veidukas. Jeigu yra sausesniu vietu tai pudra isryskins juos. Laikydavo iki 4val.,paskui plaukdavo nuo veido savo keliais.

Mano patirtis panasi. Oda misri, bet i sausuma. Bet ir sausesnes vietos ne kaip atrode, ir poras isryskino baisiai. Be pudros atrodau geriau nei su ja.
Atsakyti
kas bandet Revlon sausai odai, ar ji maskuoja tiek pat kiek riebiai? Dar girdejau, kad atspalviai nesutampa, tai sausai odai jie tamsesni ar sviesesni, nei riebiai?
Dar klausimas, merginos, parekomenduokit, dar labai gerai maskuojancia pudra kaip revlon colorstay. Bandziau EL DW bet man ji pasirode visai kitokios konsistencijos, nors teigiama, kad jos identiskos g.gif
Atsakyti