Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2014 10 04, 10:46)
Išsitraukiau savo Chanel Vitalumiere. Šiuo momentu man ji tobula pudra. Veidas švyti, tikras glow. Didelių problemų dabar nėra, tai maskavimo pakanka.
Bet deja, jos belikę labai mažai. Todėl ieškau atitikmens. Gal kuri žino kokia tai būtų kita bigsmile.gif

Pabandykit Giorgio Armani luminous silk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 09 27, 16:34)
sakyciau Revlon. Neblogai islieka ant veido net po visos darbo dienos. Aisku kazkiek riebaliuko islenda, bet atrodo tiesiog sveikai svytinti oda. o siaip reikia gerai idrekint oda, tada tas riebalavimasis kazkiek sumazeja, bent mano atveju suveike smile.gif

o nesausina si pudra odos?
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 10 07, 19:25)
o nesausina si pudra odos?

sausina (mano misri i sausuma ziema)
Atsakyti
Išbandžiau vakar Estee Lauder Double Wear (iki tol esu naudojusi tik Light, kuri sunkokai ir palyginus trumpai matiškumą laikė- mano oda riebi/mišri).
Kiek gyvenime esu iki šiol išbandžiusi krempudrų, šita tikrai be konkurentų matiškumą laiko puikiausiai. Prabuvau su ja apie 9val., o apie nors kokią riebaliuko užuominą nebuvo nei kalbos, nei žymės biggrin.gif bet tai bene vienintelis pliusas ir pasirodė šios pudros. Ai, dar maskuoja gerai. O nepatiko, kad dengiasi sunkokai, t.y. jau kai "užstingsta", lengvai nebepataisysi, labai matosi ant veido (nors stengiausi tepti itin plonai)- kaip užtinkuotas biggrin.gif Nusivalymas irgi nemenkas iššūkis. Kasdienai tikrai jos nepirkčiau, dieną nenaudočiau, bet vakarui- tobula (ačiū Douglas konsultantėms, kad įdėjo nemažą mėginėlį, tik tam tikrom progom naudojant ilgam užteks smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 10 04, 15:04)
Vitalumiere nebegamina? Man atrodo Vitalumiere ir Nars Sheer Glow turėtų būti panašios. Tu lyg bandei abi, galėtum sulyginti?

Eina peklon, radau biggrin.gif blush2.gif
Bet vakar aplink lūpas ir ant smakro spuogelių atsirado, man atrodo nuo jos... unsure.gif
Man jos skirtingos.
Chanel Vitalumiere mažiau maskuoja, skysta ir lengva, mažiukus trūkumus užmaskuos, bet ne šviežias raudonas dėmes. O veidas glow glow, riebiai odai ne schmoll.gif
Nars sheer glow kaip tik šiandien išsitraukiau vėl po vasaros. Tai palyginti galiu drąsiai.
Nars bent jau man veidą beveik matinį padaro, nors galim gal sakyti satininį. Toli gražu nuo Chanel. Ir maskuoja daugiau.
Papildyta:
QUOTE(OneLove @ 2014 10 04, 15:05)
Pabandykit Giorgio Armani luminous silk smile.gif

Labai sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
Keliose blogose radau, kad Loreal Magic Nude liquid powder viens prie vieno lyginama su Armani Maestro. Skitumas kainoje, tipo Armani priklauso Loreal korporacijai ir nusprende pagaminti toki pati produkta tik is masmarketo. Gal kas bande abi ir galetu palyginti?
Atsakyti
O man labiausiai tinka Pupos kremine pudra, nesausina odos ( maniske sausa ir jautri), naturaliai atrodo.
Atsakyti
Paskutine isbandyta kremin pudra buvo Ginenchy eclact mattisime, tai ka galiu pasakyti. Kristianos konsultante ja man ikiso, kaip gerai maskuojancia ir tinkancia misriai odai.
Labiausiai patikes dalykas- kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
maskuoja gerai, jei tepant du sluoksnius, bet bet bet.... sausina odą. Vasarai gal gerai, o ziemai netiks.

Finna, man EL DW visai patiko, ir nesijauciau kaip kauke uzsidejus,aisku, su ja reik nemiegoti o tepti ant veiduko.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 10 11, 17:04)
Nars bent jau man veidą beveik matinį padaro, nors galim gal sakyti satininį. Toli gražu nuo Chanel. Ir maskuoja daugiau.

Labai sudomino bigsmile.gif

oi man Nars labai gerulė su riebia mišria oda rolleyes.gif

Galiu atsiųst tau GA pabandyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 10 15, 21:02)
oi man Nars labai gerulė su riebia mišria oda  rolleyes.gif

Galiu atsiųst tau GA pabandyt wink.gif

Ir man atsiųsk lotuliukas.gif

Gali palygint GA ir Nars?
Atsakyti
Mergaitės,o kur galima gauti mėginėlių,įsigyti Giorgio Armani luminous silk ?
Atsakyti
Žiū, o yra toks dalykas kaip švytinti pudra riebiai/mišriai odai? Galvoju, kad pirma reikia suteikti odai matiniškumą, tik paskui "švytinti" ją visokias highlighteriais - beeet gal? biggrin.gif
Atsakyti