Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Ivetra @ 2014 09 29, 13:06)
Nesu kreminių pudrų žinovė ir tikrai neturiu beveik jokios patirties..

Su kuo dengiate pudra?
Atsakyti
QUOTE(Attic @ 2014 09 29, 17:54)
Su kuo dengiate pudra?

Šiandien dengiau ir su spec šepetėliu, ir su pirštais, ir su drėgna kempinėle doh.gif
Atsakyti
As bandyciau nusveist oda, gerai idrekinti kauke oda is vakaro, o ryte dengti pudra plonu sluoksniu. Jei efektas netenkina pasilikciau vakarui, kai reik didesnio maskavimo, arba i ispardavykla.
Jei oda dehidratuota, o jus norit matinio efekto, tuomet reiktu rinktis normaliai odai skirta pudra ir ja fiksuot matizuojancia sausa, kitaip bet kokiu atveju isryskes issausejimai.
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 09 12, 08:56)
sveikutes merginos smile.gif Gal kuri galetumet rekomenduoti pudra, kuri isliktu visa diena matine (veidas po keliu valandu pradeda blizget, o nuolatinis papudravimas su kompaktine manau tik uzkemsa poras )..niekaip neatrandu tinkamos...

Mano oda riebi/mišri. Didžiausias reikalavimas- kad užsitepus išsilaikytų bent keletą valandų, kad veidas neblizgėtų kaip aliejum išteptas, kad pamaskuotų šiek tiek. Daugybę krempudrų išbandžius, mano odai labiausiai tiko ir reikalavimus atitiko: Chanel Mat Lumiere, Clinique Anti-blemish Solutions, Clarins Ever Matte, EL DW Light (šita iš visų paminėtų mažiausiai matiškumą išlaiko), MAC Studio Fix (bet man ji siaubingai kimšo poras). Jei norite pigesnės- labai nebloga Bourjois 123 Perfect.
Dar Revlon Colorstay labai daug kas giria riebiai odai, bet pati nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2014 09 30, 14:24)
Mano oda riebi/mišri. Didžiausias reikalavimas- kad užsitepus išsilaikytų bent keletą valandų, kad veidas neblizgėtų kaip aliejum išteptas, kad pamaskuotų šiek tiek. Daugybę krempudrų išbandžius, mano odai labiausiai tiko ir reikalavimus atitiko: Chanel Mat Lumiere, Clinique Anti-blemish Solutions, Clarins Ever Matte, EL DW Light (šita iš visų paminėtų mažiausiai matiškumą išlaiko), MAC Studio Fix (bet man ji siaubingai kimšo poras). Jei norite pigesnės- labai nebloga Bourjois 123 Perfect.
Dar Revlon Colorstay labai daug kas giria riebiai odai, bet pati nebandžiau.

Visas kurias isvardinot nelaiko man matiskumo isvis, nebent Chanel mat Lumiere ilgiausiai. CIA matyt kiekvienam skirtingai:) as dar siulyciau pabandyti EL DW bet ne light versija:)
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2014 09 30, 17:47)
Visas kurias isvardinot nelaiko man matiskumo isvis, nebent Chanel mat Lumiere ilgiausiai. CIA matyt kiekvienam skirtingai:) as dar siulyciau pabandyti EL DW bet ne light versija:)

Turbūt, kad kiekvienai skirtingai drinks_cheers.gif Nes ir ta riebi/mišri oda protarpiais būna visokia- ir dehidratuota, ir labiau sudrėkinta, ir išberta, ir t.t., nuo to irgi dengimasis ir laikymasis priklauso. O man irgi Chanel Mat Lumiere, žiūrint bendrai (nes irgi visokių dienų būna smile.gif ), bene ilgiausiai išlaiko matiškumą.
Atsakyti
Aš irgi ieškau geros pudros, kad laikytų matiškumą. Man ypatingai blizga T zona, nosies srityje labai kemšasi poros, kakta kartais būna paberta. Norėtųsi kartu ir lengvos, ir maskuojančios krempudros. Turbūt taip nebūna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milgė @ 2014 10 03, 11:10)
Aš irgi ieškau geros pudros, kad laikytų matiškumą. Man ypatingai blizga T zona, nosies srityje labai kemšasi poros, kakta kartais būna paberta. Norėtųsi kartu ir lengvos, ir maskuojančios krempudros. Turbūt taip nebūna? biggrin.gif

Man puikiai tinka Bourjois 123 Perfect, tiesa, nepavadinciau savo T zonos labai blizgia, tik riebesne nei kitos veido dalys. Bet ji tikrai lengva ir puikiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 10 03, 12:57)
Man puikiai tinka Bourjois 123 Perfect, tiesa, nepavadinciau savo T zonos labai blizgia, tik riebesne nei kitos veido dalys. Bet ji tikrai lengva ir puikiai atrodo.

Dėkui, bandysiu. Naudojau iki šiol Exuviace pudrą, bet kad labai sužavėjo, nepasakyčiau - asmeniškai man trūko maskavimo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif o as pasidziaugsiu..nusipirkau Maybelline Fit me smile.gif nu labai graziai man dengia ir maskuoja..dar uzfiksuoju presuota stay matt smile.gif ir galu gale nusipirkau sepetuka smile.gif zymiai graziau pasidengia nei kempinele ar pirstais smile.gif
issilaiko pudryte visa diena smile.gif aisku po pietu pasipudruoju pakartotinai T zona:)
Atsakyti
Išsitraukiau savo Chanel Vitalumiere. Šiuo momentu man ji tobula pudra. Veidas švyti, tikras glow. Didelių problemų dabar nėra, tai maskavimo pakanka.
Bet deja, jos belikę labai mažai. Todėl ieškau atitikmens. Gal kuri žino kokia tai būtų kita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 10 04, 10:46)
Išsitraukiau savo Chanel Vitalumiere. Šiuo momentu man ji tobula pudra. Veidas švyti, tikras glow. Didelių problemų dabar nėra, tai maskavimo pakanka.
Bet deja, jos belikę labai mažai. Todėl ieškau atitikmens. Gal kuri žino kokia tai būtų kita bigsmile.gif

Vitalumiere nebegamina? Man atrodo Vitalumiere ir Nars Sheer Glow turėtų būti panašios. Tu lyg bandei abi, galėtum sulyginti?
Atsakyti