Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Quietly @ 2014 08 29, 11:04)
Gal kažkuri iš Borjous tiktų g.gif  healthy mix ar healthy mix serum (itin lengvutė)  mirksiukas.gif
http://www.jessicabe...ndation-vs.html
Aš pati dabar Healthy mix serum naudoju, tai be galo patinka. Veidas ne matinis, o toks natūraliai, bet neperdaug švytintis. Oda atrodo kaip persikėlis  biggrin.gif Maskuoja nesmarkiai, tai jei neturit didelių problemų, kurias maskuot reiktų, tai puikiai tiktų smile.gif o jei kiek labiau norit, tai healthy mix truputuka truputuka rimčiau pamaskuoja  4u.gif

Bandziau Jusu pasiulyta Bourjois Healthy Mix Serum ir kt. sio gamintojo.Nesakau,kad visiskai netiko ar nepatiko...Nu bet vistiek ne tas-su ja neisgauni tokio efekto kaip su mano aprasytaja MaxFactor... g.gif Mano veido oda nera problematiska,nereikia slept jokiu spuogeliu,nelygumu ir pan...Tad man nereikia stipriai maskuojancios krempudros.Noreciau tik lengvos,grazaus svytejimo ir atspalvio priduodancios pudros,kokia ir buvo turetoji smile.gif
Merginos,gal dar turit kuri kokiu pasiulymu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silageeele5 @ 2014 08 29, 22:43)

Max Factor naujiena - Skin luminizer kreminė pudra. Gal ši tiktų? Sprendžiant iš aprašymo ax.gif
user posted image

Pati nebandžiau, tad būtų įdomu sulaukti atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mieloji*: 30 rugpjūčio 2014 - 09:20
QUOTE(Amalija2 @ 2014 08 21, 21:44)
Sveikos merginos  4u.gif
kokią skystą pudrą patartumėt rudeniui-žiemai? Mano oda mišri - kakta labai riebaluojasi, skruostai kiek mažiau, reikia, kad išlaikytų matiškumą ir pamaskuotų.
Dairausi į Cliniąue pudras, kurią patartumėt?  4u.gif Kiek ilgam  Clinique pudros indelio/pakuotės i užtenka naudojant kasdien?  g.gif

As renkuosi Estee Lauder Double Wear - puikiai pamaskuoja, veidas neblizga, vienos pudrytes uztenka man 3-4 menesiam naudojant 5 rytus per savaite ( per iseigines nesidazau ) 4u.gif Esu isbandzius daug pudru, ir is naturalesniu, ir is high end - nieko geriau nesu radus savo odai kolkas smile.gif
Atsakyti
sveikutes merginos smile.gif Gal kuri galetumet rekomenduoti pudra, kuri isliktu visa diena matine (veidas po keliu valandu pradeda blizget, o nuolatinis papudravimas su kompaktine manau tik uzkemsa poras )..niekaip neatrandu tinkamos...
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 09 12, 08:56)
sveikutes merginos smile.gif Gal kuri galetumet rekomenduoti pudra, kuri isliktu visa diena matine (veidas po keliu valandu pradeda blizget, o nuolatinis papudravimas su kompaktine manau tik uzkemsa poras )..niekaip neatrandu tinkamos...

Clarins Everlasting Foundation 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 09 12, 10:50)
Clarins Everlasting Foundation 4u.gif

o jos parduotuvese yra ar tik siustis reikia?atsiprasau uz neismanyma smile.gif
Atsakyti
Man neatrodo, kad su Clarins everlasting oda visą dieną išliks matinė. Aš, būdama sausos odos, ją kartais naudoju (o anksčiau išvis buvo mano nuolatinė). Mano odos atveju jai reikia gerai sudrėkintos odos, bet veidas vis tiek nebūna „plokščias“, t.y. sausai matinis, ypač praėjus kokiai valandai.smile.gif

O yra jos ir mūsų parduotuvėse pasibandymui, tik siųstis, jei lyginsime kainas - gerokai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2014 08 30, 10:19)
QUOTE(Silageeele5 @ 2014 08 29, 22:43)

Max Factor naujiena - Skin luminizer kreminė pudra. Gal ši tiktų? Sprendžiant iš aprašymo ax.gif
user posted image

Pati nebandžiau, tad būtų įdomu sulaukti atsiliepimų smile.gif

Pagaliau isbandziau naujaja Max Factor Skin Luminizer. Siaip visai patiko,bet pagrinde sviesus atspalviai,tinkantys sviesiaodems,o tamsesni tik du,kiek pamenu. Ypatingo svytejimo ji nesuteikia,kaip as tikejausi,o daugiau tokio is saves naturalaus. Su mano ankstesne minetaja Max Factor nepalyginamai skiriasi. Tad visgi po ilgu ieskojimu ir bandymu pasirinkau siahttp://www.beautyaddicts.nl/wp-content/uploads/2012/02/Loreal-Lumi-Magique.jpg
Sulyginus ja su naujaja Luminizer,Lorealio turi daugiau to svytejimo, ir dengiasi kazkaip lengviau,graziau atrodo ant veido smile.gif Tad pagaliau mano ieskojimai baigesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silageeele5 @ 2014 09 13, 23:57)
Pagaliau isbandziau naujaja Max Factor Skin Luminizer. Siaip visai patiko,bet pagrinde sviesus atspalviai,tinkantys sviesiaodems,o tamsesni tik du,kiek pamenu. Ypatingo svytejimo ji nesuteikia,kaip as tikejausi,o daugiau tokio is saves naturalaus. Su mano ankstesne minetaja Max Factor nepalyginamai skiriasi. Tad visgi po ilgu ieskojimu ir bandymu pasirinkau siahttp://www.beautyaddicts.nl/wp-content/uploads/2012/02/Loreal-Lumi-Magique.jpg
Sulyginus ja su naujaja Luminizer,Lorealio turi daugiau to svytejimo, ir dengiasi kazkaip lengviau,graziau atrodo ant veido smile.gif Tad pagaliau mano ieskojimai baigesi   ax.gif

Palyginkite plačiau, kuri - Loreal Lumi Magique ar naujoji MaxFactor geriau maskuoja.. kuri matiškesnė? smile.gif

Turėjau Lumi, man buvo per daug blizganti ant veido...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 14 rugsėjo 2014 - 11:27
Gal galit patarti kokia pudryte tiktu misriai linkusiai i serpetojima odai ir kad pamaskuotu poras ir pogmentines demes? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2014 09 14, 12:27)
Palyginkite plačiau,  kuri  - Loreal Lumi Magique ar naujoji MaxFactor geriau maskuoja.. kuri matiškesnė?  smile.gif

Turėjau Lumi, man buvo per daug blizganti ant veido...

Matiskesne MaxFactor-vienareiksmiskai. O maskuoja panasiai,nors gal sakyciau Lorealio Lumi kiek geriau...Sakot,Jums ji nepatiko,per daug blizgejo? g.gif Man tai patinka svytejimo ir skaistumo suteikiancios krempudros. Veidas su ja visada atrodo svieziai,gaiviai.Butent todel ir rinkausi sia Lorealio Lumi smile.gif Bent jau patiko pratestavimas.Tikiuosi,pradejus naudoti taip pat nenusivilsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 09 12, 08:56)

Chanel mat lumiere... bet jei veido oda riebi, tai mano manymu neįmanoma, kad išlaikytų visą dieną, vis tiek reikės pasitaisyti makiažą. Aš kol kas chanel patenkinta.
Atsakyti