Sveikos merginos
kokią skystą pudrą patartumėt rudeniui-žiemai? Mano oda mišri - kakta labai riebaluojasi, skruostai kiek mažiau, reikia, kad išlaikytų matiškumą ir pamaskuotų.
Dairausi į Cliniąue pudras, kurią patartumėt? Kiek ilgam Clinique pudros indelio/pakuotės i užtenka naudojant kasdien?
Norejau pagirti 2 pudrytes, kurios man labiausiai maskuoja, nesudaro kaukes efekto ir labai graziai duoda matini efekta. Tai Vichy Normateint ir Mary Kay skystas pagrindas (turiu ir mišriai ir sausai, pagal sezona). Nerealios
Mergaitės,o galite pasidalinti kur Lietuvoje perkate ar iš kur siunčiatės Givenchy teint couture?
QUOTE(SensualitY @ 2014 08 23, 21:48)
Mergaitės,o galite pasidalinti kur Lietuvoje perkate ar iš kur siunčiatės Givenchy teint couture?
Yra Kristianoje O jei ne Lietuvoje,tai nebent per tarpininkes siustis, tiesiogiai nelabai
Ačiū labai Nes nei Dougle nei Sarmoj neradau,o apie Kristę pamiršau. Dėkoju
Merginos, norėjau paklausti, ar žiemai tinkama YSL Le Teint Touch Eclat pudra?
renkuosi pudryte, oda su spuogeliais, misri, matosi issausejimai, tubut dehidratavusi kazkiek.. noretusi, kad pudra bent kazkiek maskuotu spuogelius ir po ju likusias demeles, laikytu matiskuma, neatrodytu kaip stora kauke. Galvoju kazka is situ: clinique Even Better Makeup SPF 15 arba clinique Superbalanced Makeup arba Max Factor
Face Finity 3 in1
Skysta pudra
gal bandziusios sias pudras pasakytumete savo nuomone, kuri labiau apsimoka?
Face Finity 3 in1
Skysta pudra
QUOTE(welniūkštė @ 2014 08 28, 21:47)
renkuosi pudryte, oda su spuogeliais, misri, matosi issausejimai, tubut dehidratavusi kazkiek.. noretusi, kad pudra bent kazkiek maskuotu spuogelius ir po ju likusias demeles, laikytu matiskuma, neatrodytu kaip stora kauke. Galvoju kazka is situ: clinique Even Better Makeup SPF 15 arba clinique Superbalanced Makeup arba Max Factor
Face Finity 3 in1
Skysta pudra
Face Finity 3 in1
Skysta pudra
As taip pat su panasia oda renkuosi kremine pudra. Kaip tik vakar isbandziau Clinique Superbalanced Makeup. Konsultante isiule, nors norejau imti kazkuria kita is Clinique. Turiu pasakyti,kad man tai siaubinga ji. Veidas po keliu valandu pasidare visas demetas, vakare net spuogeliu ant veido atsirado. Gerai, kad tik meginuka turiu. Aplamai, nusivyliau brangiomis pudromis. Bandziau daug - Chanel Aqua, Estee Lauder Invisible Makeup, Lancome Teint Miracle, Shiseido Sheer and Perfect, Make up Forever Lift Liquid - nei viena neverta tos kainos. Su visom veidas atrodo prastai. Tiesa, gal Shiseido Sheer and Perfect labiau patiko, bet iki galo dar nesu tikra. Jau baigiu prarasti vilti atrasti kazka gero. Ko gero, teks dairytis i pigesnes. Su jom kazkaip problemu neturejau
Merginos,noreciau patarimo Gal esat kazkada naudoje ir zinot,kuri krempudra labiausia atitiktu sia- MaxFactor Sheer Radiance,Foundation Shimmering bronze? http://ecx.images-am...21fgMgaxJsL.jpg
Labai ieskau kazko panasaus is parduotuvinio varianto,bet kazkaip vis nerandu.Noreciau isgauti lengva,naturalu,svytinti (ne matini!) veido efekta.Su ja veidas visada atrodo sviezias,pailsejes Butent toki efekta dave kazkada naudota si krempudra.
Labai lauksiu atsiliepimu
Labai ieskau kazko panasaus is parduotuvinio varianto,bet kazkaip vis nerandu.Noreciau isgauti lengva,naturalu,svytinti (ne matini!) veido efekta.Su ja veidas visada atrodo sviezias,pailsejes Butent toki efekta dave kazkada naudota si krempudra.
QUOTE(Silageeele5 @ 2014 08 29, 00:14)
Merginos,noreciau patarimo Gal esat kazkada naudoje ir zinot,kuri krempudra labiausia atitiktu sia- MaxFactor Sheer Radiance,Foundation Shimmering bronze? http://ecx.images-am...21fgMgaxJsL.jpg
Gal kažkuri iš Borjous tiktų healthy mix ar healthy mix serum (itin lengvutė)
http://www.jessicabe...ndation-vs.html
Aš pati dabar Healthy mix serum naudoju, tai be galo patinka. Veidas ne matinis, o toks natūraliai, bet neperdaug švytintis. Oda atrodo kaip persikėlis Maskuoja nesmarkiai, tai jei neturit didelių problemų, kurias maskuot reiktų, tai puikiai tiktų o jei kiek labiau norit, tai healthy mix truputuka truputuka rimčiau pamaskuoja
QUOTE(Quietly @ 2014 08 29, 11:04)
Gal kažkuri iš Borjous tiktų healthy mix ar healthy mix serum (itin lengvutė)
Aš pati dabar Healthy mix serum naudoju, tai be galo patinka. Veidas ne matinis, o toks natūraliai, bet neperdaug švytintis. Oda atrodo kaip persikėlis Maskuoja nesmarkiai, tai jei neturit didelių problemų, kurias maskuot reiktų, tai puikiai tiktų o jei kiek labiau norit, tai healthy mix truputuka truputuka rimčiau pamaskuoja
Labai daug mergaiciu gyre Borjous Helathy Mix, bet man su tokia oda kaip welniukste aprase, ji visiskai netiko, matesi issausejimai, negraziai denge. Bet cia turbut labai individualu
QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 29, 16:30)
Labai daug mergaiciu gyre Borjous Helathy Mix, bet man su tokia oda kaip welniukste aprase, ji visiskai netiko, matesi issausejimai, negraziai denge. Bet cia turbut labai individualu
Su pudrom visada labai individualu