Įkraunama...
Įkraunama...

Mikroschema

QUOTE(manjana @ 2007 01 12, 16:26)
Kas kas toksai?  blink.gif  biggrin.gif

QUOTE(Bites @ 2007 01 12, 20:18)
Tikriausiai norėjo parašyti, kad svetimkūnis  lotuliukas.gif .

Aha, svetimkūnis biggrin.gif Sesija va taip pat veikia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 01 15, 15:31)
Aha, svetimkūnis  biggrin.gif  Sesija va taip pat veikia doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reiškia perdaug mokaisi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(IngaU. @ 2007 01 08, 12:27)
Tik va čipuojant registravimų centre, ne visada tai padaroma kokybiškai. Aš jau verčiau sumokėsiu veterinarui ir žinosiu, kad viskas bus gerai.

Tai kad GRC ta procedura irgi daro veterinaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 01 15, 15:34)
Tai kad GRC ta procedura irgi daro veterinaras  biggrin.gif

Taip, bet kažkodėl jiems sunkiai sekasi. Galbūt ten darbuojasi nelabai patyrę veterinarai.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2007 01 15, 13:42)
Taip, bet kažkodėl jiems sunkiai sekasi. Galbūt ten darbuojasi nelabai patyrę veterinarai.

Mano maziukei labai gerai padare, jokiu komplikaciju, jokio diskomforto, nieko.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2007 01 15, 15:42)

Manau jiems sekasi taip pat kaip ir kitiems. Jei kazkas laiko pykti ant kazko tai klaidu galima rasti bet kur biggrin.gif
Net patyres veterinarijos gydytojas gali skaudziai padaryti gyvuneliui, jei seimininkas negales tinkamai palaikyti savo gyvunelio, kad durio metu jis nesimuistytusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 15 sausio 2007 - 14:49
Gal kam teko susidurti su tokiu reiškiniu, kai šuniui mikroschema įdėta vetklinikoje, paskui gyvūnas registruotas gyvūnų registravimo centre, mikroschemos numeris įrašytas į dokumentus, bet per viešą paiešką numerio neranda. Bandžiau aiškintis, moteriškė sako, kad viskas gerai, šunį randa pagal mano pavardę, bet man neramu - jei šuo dings, taigi pavardės neišlos pas vetą? O tada centras pasakys, kad toks mikroschemos numeris nerastas ir šuo niekam nepriklauso... blink.gif

Reg.centro puslapyje yra skiltis "vieša paieška", pasitikrinkit, gal kam nors dar taip yra?

Buvau pas juos prieš Kalėdas, žadėjo pataisyt mano šuns duomenis, bet vis dar neveikia doh.gif
Atsakyti
Aš saviškį irgi GRC čipavau, tas nieko net nepajautė... Nusiskundimų neturim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2008 01 19, 14:41)
Gal kam teko susidurti su tokiu reiškiniu, kai šuniui mikroschema įdėta vetklinikoje, paskui gyvūnas registruotas gyvūnų registravimo centre, mikroschemos numeris įrašytas į dokumentus, bet per viešą paiešką numerio neranda. Bandžiau aiškintis, moteriškė sako, kad viskas gerai, šunį randa pagal mano pavardę, bet man neramu - jei šuo dings, taigi pavardės neišlos pas vetą? O tada centras pasakys, kad toks mikroschemos numeris nerastas ir šuo niekam nepriklauso...  blink.gif

Reg.centro puslapyje yra skiltis "vieša paieška", pasitikrinkit, gal kam nors dar taip yra?

Buvau pas juos prieš Kalėdas, žadėjo pataisyt mano šuns duomenis, bet vis dar neveikia  doh.gif

taip buna del to, kad ataskaita i centrine baze (europet) duodama karta per menesi su visais duomenimis, o ne kaskarta uzregistravus gyvuneli. pabandykit veliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
O jus man paaiskinkit toki dalikeli - pirkau suni is kitos salies, cipuota, dabar Lietuvoje problema - kur pakeisti, kokioje duomenu bazeje seimininko duomeni, nes dabar buvusi veiseja ten figuruoja ne, as, jeigu ras paklydusi tai jai ir pranesines, bet kazi ar kas varginsis i uzsieni duomenis siusti apie dingusi suni blink.gif g.gif
As LKD uzsiregistravus - kelis kartus klausiau ten, myke myke moterele ir nieko nepaaiskino, sako antra karta cipuokit arba tatuiruoki, nu velniam man antra karta suni kankint blink.gif
Papildyta:
Nu va viska GRC isaiskino - jie duomenis sutvarkys thumbup.gif Tik papiktino LKD dezinformacija - jie aiskino, kad jeigu pas juos registruojies i kluba jau niekurkitur nereik registruot suns schmoll.gif doh.gif Reikia butinai GRC registruoti, tai po galais, kam tie klubai jeigu jie informacijos neturi arba ziopliai bele kokie dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2008 01 21, 12:45)
O jus man paaiskinkit toki dalikeli - pirkau suni is kitos salies, cipuota, dabar Lietuvoje problema - kur pakeisti, kokioje duomenu bazeje seimininko duomeni, nes dabar buvusi veiseja ten figuruoja ne, as, jeigu ras paklydusi tai jai ir pranesines, bet kazi ar kas varginsis i uzsieni duomenis siusti apie dingusi suni blink.gif  g.gif

kai randa paklydusi suneli tai veda duomenys i duomenu baze (koda), o musu duomenu baze prijungta prie europet duomenu bazes tai automatiskai rodys seimininka. nueikit i GRC, perasykit suni sau ir pagal naujus duomenys jus suves i musu duomenu baze smile.gif

antra karta nereikia cipuoti, jis turi jau cipa, tiesiog ta cipo nr reikia uzregistruot musu duombazej mirksiukas.gif

nebent jusu suniukas turi toki cipa, kuri nenuskaito musu skeneriai unsure.gif

matau jau jus paskambinot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 21 sausio 2008 - 13:00
mes savaitgali atsivezem namo nauja nari, 2 men. basendzi veisles mergyte. Veiseja jau buvo jas sucipavusi, bet as jo ciupinejant nerandu, gal ieskot nemoku...
reiks ta viesa paieska pasinaudoti, pasitikrinti ar esam mes...
Atsakyti