Įkraunama...
Įkraunama...

Mikroschema

QUOTE(Rodnega @ 2013 11 29, 20:19)
Aš paėmiau dykai , bet vertinu ir saugau . Tai tikrai ne rodiklis  mirksiukas.gif

tai aisku kad ne suniuko kaina lemia meile jam, as irgi laikiau be dokumentu suniuka, nemokejau uz ji brangiai, bet visus 12 m ji be proto mylejau, rupinausi, o kai paseno gydziau nors zinojau kad nepagis, dejau nemazas sumas, tikejausi... jo netektis vienas baisiausiu dalyku mano gyvenime...
Atsakyti
jums ne rodiklis, o daugumai? kai reikės mokėt - mažiau kas ims. mažiau ims, mažiau daugins, mažiau pames, mažiau atiduos. ir ims tie, kurie tikrai nores, o ne tie kurie ima vaikams ir po to atiduoda, tie kurie ima neaišku kam, kad prie būdos sedėtų, tie kurie ima nepasidomėję, nes jei kas - galėsi grąžint...
Atsakyti
Kol veislynuose bus kosminės kainos , tol ir daugins . Mokesčiai to nepataisys
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 29, 19:00)

Lietuvoje kainos veislynuose tikrai ne kosminės ir kiek teko žiūrinėtis - vienos mažiausių Europoje, lyginant su normaliomis šalimis. Kol bus įmanoma nusipirkt bet kokį šunį už 300, tol tų šunų bus perkama ir parduodama daugiau nei reikia. Reikia kelti kainas, ir ne veislynams, o visiems kitiems. Daugintojams. Prieglaudoms. Privalomas čipavimas, privalomi skiepai, o nesilaikant to - baudos. Bet kad dabar net turguj nesugeba baudų sudėliot už pardavinėjimą neskiepytų gyvūnų. Kol šunys ir katės netaps vertinama preke, tol prieglaudos bus pilnos ir tol daugintojams bus versliukas.
Daugintojai niekada nedings visiškai. Tačiau kai už daugintojo šunį bus mokama 3000lt, gal žmonės susimąstys jog iš veislyno pirkti visgi geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 29 lapkričio 2013 - 19:19
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 29, 20:00)

O prie ko čia veislynai ir jų kainos,nesupratau user posted image
Aš saviškį nusitriedusį ir kirmelėm aptekusį prie konteinerio dėžėj radau.Galvojat,kad jį iš veislyno atvežė? Nemanau.O ar domėjotės kiek procentų veislinių sudaro prieglaudose paliktų?Mažuma.Va tai patarkit,kaip sukontroliuot tuos dvikojus,kad jie savo keturkojų visur nemėtytų,jei jau čipavimai,registravimai jums netinka.Kritikuot mes visi gudrūs.Pasiūlykit protingesnę išeitįax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 11 29, 19:18)
Lietuvoje kainos veislynuose tikrai ne kosminės ir kiek teko žiūrinėtis - vienos mažiausių Europoje, lyginant su normaliomis šalimis. Kol bus įmanoma nusipirkt bet kokį šunį už 300, tol tų šunų bus perkama ir parduodama daugiau nei reikia. Reikia kelti kainas, ir ne veislynams, o visiems kitiems. Daugintojams. Prieglaudoms. Privalomas čipavimas, privalomi skiepai, o nesilaikant to - baudos. Bet kad dabar net turguj nesugeba baudų sudėliot už pardavinėjimą neskiepytų gyvūnų. Kol šunys ir katės netaps vertinama preke, tol prieglaudos bus pilnos ir tol daugintojams bus versliukas.
Daugintojai niekada nedings visiškai. Tačiau kai už daugintojo šunį bus mokama 3000lt, gal žmonės susimąstys jog iš veislyno pirkti visgi geriau.

Mūsų ir algos ne kosminės . Vienos mažiausių Europoje . Gyvūnai netampa vertinami dėl sumokėtų pinigų sumos . Tai ne rodiklis
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 29, 19:27)
Mūsų ir algos ne kosminės . Vienos mažiausių Europoje . Gyvūnai netampa vertinami dėl sumokėtų pinigų sumos . Tai ne rodiklis

Tačiau tie, kurie negali pasispausti dėl šuns, laukti ir taupyti, negalės jo įsigyti, ir tai yra gerai. Kas labai norės, ras būdą, kas nelabai norės, atsisakys tos minties. Kam jūs mieliau patikėtųmėt šunį, tam kuris paims, nes pigu, ar tam kuris norės, nepaisant kainos?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 11 29, 16:52)

Taigi,jei visi be išimties būtų registruoti ir už šimtais paliktus,išmestus augintinius būtų nemenkos baudelės,gal ne Nuarui tuos pinigus skirtų,o vedžiojimo aikštelėms įrengti pvz. Dabar krūvos prieglaudų nebesutalpina beglobių...

drinks_cheers.gif Kol nebus griežtesnių taisyklių tol taip ir bus.
Kaip bebūtu aš nesu prieš mokesti,tiesiog norisi žinot kur tie pinigėliai nukeliauja.

QUOTE(Rodnega @ 2013 11 29, 19:27)

Taupyt reik.O jie žmogus nenori taupyt,tai gali keliaut į prieglaudą ir pasiimt mišrūną. Juo labiau,kad jei jau taip nesinori pasakyt kaimynam/giminėm/draugam ar dar kam,kad auginį mišrūną tai prieglaudose yra ne vienas gyvūnas panašus į veislę.
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 11 29, 19:40)
Tačiau tie, kurie negali pasispausti dėl šuns, laukti ir taupyti, negalės jo įsigyti, ir tai yra gerai. Kas labai norės, ras būdą, kas nelabai norės, atsisakys tos minties. Kam jūs mieliau patikėtųmėt šunį, tam kuris paims, nes pigu, ar tam kuris norės, nepaisant kainos?

Aš negalėjau pasispausti bet nei kankinu nei badu marinu . Blogai, kai viskas yra suvedama į pinigus
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 29, 20:00)
Aš negalėjau pasispausti  bet nei kankinu nei badu marinu . Blogai, kai viskas yra suvedama į pinigus

Visada galima pasispausti. O jei negalima, tai gal ir šuns nereikia. Man nereikėjo pasispausti perkant savo dvorniukę. Kuri kainavo tiek, kiek veislinis šuo Lietuvoje, beje, kad jau sakote jog kainos per didelės. Tačiau kai antratiek teko sumokėt veterinarams, aš buvau tam pasiruošusi. Kas būtų buvę, jei tokių pinigų nebūčiau turėjus? Tai gerai, kad aš turėjau, o kiti šunyčiai iš jos vados, kuriuos gal nusipirko žmonės, neturintys iš ko pasispausti, ir neturėję iš ko gydyt?
Antram šuniui spaudžiausi labai, irgi neturėjau iš ko, atidėjom mašinos pirkimą ir neturėjom visiškai jokios, atidėjom buto paieškas, nuo maisto ir nuo to spaudėm, nes man reikėjo, aš miriau kaip man reikėjo abiejų mano šunų, naktim sapnavau smile.gif) Net ir triguba tokia kaina nebūtų manęs sulaikius nuo įsigyjimo, aš savo lovą ir tą būčiau pardavus kad tas šuniukas būtų pas mane. Ir vėl, tik tiek susispaudžiau, tik nusipirkus dar dešimtadalį šuniuko kainos atidaviau vetams wink.gif Tad pinigų norit nenorit, visad visur reikės, mano šuns kaina buvo didelė, man juos išmaitint taip pat kainuoja daug, dresūra vėlgi kainuoja daug, veterinarui atsidėt vėlgi daug, draudimas vėlgi daug, bet man to reikia kaip oro. Šunų nei kankinu nei badu marinu. Bet pati nuo savęs atimu daug, ypač šiuo metu, kai tikrai kiekvienas bent kiek protingesnis būtų pardavęs abu mano šunis, patikėkit, nemeluoju. Bet man jų reikia kaip oro. Ir aš tai įrodžiau tiek sau, tiek kitiems būtent spausdama kiekvieną centą jų įsigyjimui.
Atsakyti
Čia tik filosofija apie tai kas būtu jeigu būtu
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 29, 20:20)
Čia tik filosofija apie tai kas būtu jeigu būtu

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nu man taip buvo, o turbūt niekam kitam taip nebus, kad jau tik filosofija, aš gal išskirtinė smile.gif))))
Atsakyti