Įkraunama...
Įkraunama...

Mikroschema

QUOTE(Nolda @ 2013 11 29, 00:44)
Vicious Vici ir sausas maistas kenksmingas, ir RAW kenksmingas, ir čipai kenksmingi, ir skiepai, ir vaistai  biggrin.gif
aš tuo tarpu esu labai patenkinta privalomuoju čipavimu, ir daugintojams iš kišenės, ir išmetėjams šunų ne į naudą, ir vagims blogai, ir pasimetėliai namo greičiau grįš, ir labai tikiuosi kad už nesilaikymą baudos bus ir bus didelės smile.gif

cia jau kaip tam anekdote-kenksmingiausias ir pavojingiausias yra pats gyvenimas,nes bet kuriuo atveju baigiasi mirtim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 11 28, 23:44)
daugintojams iš kišenės, ir išmetėjams šunų ne į naudą,  ir labai tikiuosi kad už nesilaikymą baudos bus ir bus didelės smile.gif

Visiems sąžiningėms šunų augintojams ne į naudą schmoll.gif
Žiūrim ką turim? Ogi mokestį po čipavimo ( registraciją ) , kuris pagerina valdininkų, bet ne augintojų gerbūvį . Nes augintojai tik moka pinigus o mainais negauna NIEKO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 29, 12:29)
Visiems sąžiningėms šunų augintojams ne į naudą  schmoll.gif
Žiūrim ką turim? Ogi mokestį po čipavimo ( registraciją ) , kuris pagerina valdininkų, bet ne augintojų gerbūvį . Nes augintojai tik moka pinigus o mainais negauna NIEKO  doh.gif

Bala nemate to mokescio, jei nebebus metomi sunys kur papuole...
Atsakyti
Kad ir kaip myliu gyvūnus, ypač šunis, man atostogos turi būti atostogos, tikrai be rūpesčio keturkojui. Palieku mamai, ir ji laiminga, o ir Goldas prisilaksto kaimelyje iki soties.. Kitas dalykas tas čyps man tokia nesamonė :| či akaune su tuo Vokiečiu aviganiu istorija tik patvirtino tai
Atsakyti
QUOTE(lidija1 @ 2013 11 29, 12:36)
Kad ir kaip myliu gyvūnus, ypač šunis, man atostogos turi būti atostogos, tikrai be rūpesčio keturkojui. Palieku mamai, ir ji laiminga, o ir Goldas prisilaksto kaimelyje iki soties.. Kitas dalykas tas čyps man tokia nesamonė :| či akaune su tuo Vokiečiu aviganiu istorija tik patvirtino tai

Matot, ziurint kaip tos atostogos leidziamos..man tai kaip tik sunu truktu per jas, nes tuo laiku didesne paros dali praleidziu gamtoje, kur sunys labai neblogai papildo kompanija...
O kas del cipo, tai kodel jis nesamone...?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 29, 13:34)

drinks_cheers.gif va del to ir as manau reikalingi tie cipai, be to tai ipareigoja visus moketi uz suneli mokesti , nes dabar vieni moka, kiti ne... as tai specialiai norejau to cipo nes galvoju jei suo pabegtu, pasiklystu tai mane rastu visada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 29, 11:34)

O kokia proga aš turiu už orą mokėti? Labdaros tikslais? Nesu tokia turtinga, kad remčiau ir taip ne vargšus valdininkus
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2013 11 29, 11:43)
drinks_cheers.gif va del to ir as manau reikalingi tie cipai, be to tai ipareigoja visus moketi uz suneli mokesti , nes dabar vieni moka, kiti ne... as tai specialiai norejau to cipo nes galvoju jei suo pabegtu, pasiklystu tai mane rastu visada  ax.gif

Atleiskite, nesupratau. Už ką už ką? Už šunį? blink.gif O be to mokesčio aš jo mylėti jau negalėsiu , šerti, gydyti ? g.gif
Atsakyti
Biškį nesupratau. Čipavimas mokėti mokesčių už šunį nepriverčia. Mokestį mokėti reikia priregistravus šunį atitinkamoj vietovėj. Jei jau taip, tai daug čipuotų šunų yra registruoti kaimuose ir už juos mokesčio mokėti nereikia. Rodnega, neklaidinkit žmonių.
Atsakyti
Man Nuare aiškino, kad čipuojant vykdoma ir registracija. Ir mokėti neprivaloma jei nori baudos gauti bigsmile.gif
Beje, tikrino gatvėje jau ne kartą ir paklausus ar šuo REGISTRUOTAS skenuoja MIKROČIPĄ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 29 lapkričio 2013 - 12:04
Neteisingai Nuare paaiškino, mano visi šunys čipuoti, jokių mokesčių nemoku, juo lab visi pas mane gimę šuniukai iš pradžių čipuojami mano vardu (tai privaloma), tai įsivaizduojat kiek dešimčių šunų yra čipuota ant mano vardo?, po to savininkai, jei prisimena, ar prireikia peregistruoja čipą savo vardu. Čipuojant pas veterinarą, jokia registraciją, pagal kurią skaičiuojami mokesčiai nevykdoma. Ten tik įtraukiamas šuo į šunų duomenų bazę. O vat ten sučipavus, einat ir prisiduodat pagal gyvenamą vietą, vat tada ateina mokestis. Pats čipavimas nieko panašaus neduoda.
O gatvėje tikrina čipą, ne Jūsų registraciją, nuskanavus čipą nesimato mokat mokesčius ar ne biggrin.gif, tiesiog čipai yra privalomi ir tikrina ar yra čipas. Tikrintojai mato TIK brūkšninį kodą, jie net nei jūsų nei šuns duomenų nemato, tai yra tikrinamas "tūpas" čipo buvimo faktas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 29 lapkričio 2013 - 12:11
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 29, 13:48)

Atleiskite, nesupratau. Už ką už ką? Už šunį?  blink.gif  O be to mokesčio aš jo mylėti jau negalėsiu , šerti, gydyti ?  g.gif

jei gyvenat mieste daugiabutyje tai moketi uz suni ar kate yra privaloma smile.gif kaimynai jus gali bet kada apskusti ax.gif as tai irgi nemokejau kol neprireike cipuoti, tuomet tie mokesciai ir skaiciavosi nuo to laiko, o dabar kiek girdejau musu kieme tai yra bjauri kaimyne kuri kabinejasi prie visu sunu savininku ar tie moka mokescius doh.gif dar kele klausima gal ir lifta atskirai suniui skaiciuoti nes tipo ji reikia vedzioti doh.gif
Atsakyti
Tame ir absurdas. Kad turint šunį mokėti PRIVALOMA o už KĄ, tai niekas net nesiruošia aiškinti ir nieko nepadaro
Atsakyti