Įkraunama...
Įkraunama...

Mikroschema

QUOTE(Nolda @ 2013 11 28, 04:35)
Fantazijos biggrin.gif Pasidomėkite, Danijoje tai legalu

doh.gif legalu ir Lt( cia tarp kitko ir uz incesta nebaudziama schmoll.gif !! ) ,ir dar daugelyje saliu mirksiukas.gif ,o tokiu viesnamiu reporteriai ir Danijoj ,ir Vokietijoj per visus kanalus ieskojo,bet tai buvo tik ispusta fantazija,nes tokie ,aciu Dievui,neegzistuoja 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 28, 09:06)
Ta jūsų Danija iš viso iškrypėlių šalis, belieka tik užjausti, kad ten gyvenate...

lotuliukas.gif gal i lietuvius geriau pasiziurekime lotuliukas.gif ...
Danijos istatymai del 13 sunu veisliu yra nehumaniski,todel i ten nesiruosiu daugiau nei kojos kelti,bet siaip tai nuostabi salis,teko ten 4kartus apsilankyti 4u.gif

P.S. Moderatoriai,atsiprasau uz Off Topic ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 28, 10:06)
Ta jūsų Danija iš viso iškrypėlių šalis, belieka tik užjausti, kad ten gyvenate...

Aha, gerai kad Lietuva šventa, tik aš iš Danijos grįžus vis turiu bijot kad ko nei man nei šunims neatsitiktų, ar kaip čia baudos už antsnukį negaut, nes su antsnukiu šunį vedžiot gaunasi nesaugu. biggrin.gif
Ir šunys visi čipuoti Danijoj, kad būtų į temą, ir prieglaudos tuščios, po 3 šunis per rajoną, ir niekas nei nuo tiltų mėto, nei į upę kiša, o žinot kas būtų jei taip darytų? pagal čipą atsektų kieno šuo.
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 11 28, 17:29)
Aha, gerai kad Lietuva šventa, tik aš iš Danijos grįžus vis turiu bijot kad ko nei man nei šunims neatsitiktų, ar kaip čia baudos už antsnukį negaut, nes su antsnukiu šunį vedžiot gaunasi nesaugu.  biggrin.gif
Ir šunys visi čipuoti Danijoj, kad būtų į temą, ir prieglaudos tuščios, po 3 šunis per rajoną, ir niekas nei nuo tiltų mėto, nei į upę kiša, o žinot kas būtų jei taip darytų? pagal čipą atsektų kieno šuo.

Gražu yra gailėti visos planetos ar net visos visatos smile.gif Bet visgi, reikia būti ir egoistų, kad būtum laimingas. Pirmiausia aš gailiu savo konkretaus šuns ir linkiu jam sveikatos, o ne radioaktyvių materialų po oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 28, 20:52)
Pirmiausia aš gailiu savo konkretaus šuns ir linkiu jam sveikatos, o ne radioaktyvių materialų po oda ax.gif

O tai jei sučipavau,tai nei gailiu,nei myliu saviškio,tik trūcinu g.gif? Bet tada turėtų po kelias savaites viešbuty Lietuvoj sėdėt voljere kokiam be to čipo,o dabar važinėja kartu po Europą,kai tik yra galimybė pasiimt.Ir man ramiau,ir, manau, šuniui taip pat smagiau nei dūsaujant šeimininkų laukt...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 11 28, 20:53)
O tai jei sučipavau,tai nei gailiu,nei myliu saviškio,tik trūcinu g.gif? Bet tada turėtų po kelias savaites viešbuty Lietuvoj sėdėt voljere kokiam be to čipo,o dabar važinėja kartu po Europą,kai tik yra galimybė pasiimt.Ir man ramiau,ir, manau, šuniui taip pat smagiau nei dūsaujant šeimininkų laukt...

Viskas turi savo kainą, toks gyvenimas... O kas mums konkrečiai atsiperka - renkamės patys. Baisiausia, kai neleidžia rinktis, tada nors užmušk tuos...
Atsakyti
Aš saviškes iš meilės ir čipavau, tiksliau tokias jau gavau - kad vežtis galėčiau, kad pasimetus, pfu pfu, atsirastų, kad jei kas pavogs ir atsiras, nereiktų stovėt ir kukuot už vagies durų, nes įrodymo kad tavo šuo tai nėr wink.gif Kad jos jaučia kažkokį diskomfortą nuo čipo irgi nepasakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 28, 22:00)
Baisiausia, kai neleidžia rinktis

Visada galima rinktis. Jei nepatinka taisyklės, galima nelaikyti šuns. Arba, jei taisyklės nepatinka, galima argumentuotai kreiptis į atitinkamus žmones su siūlymu taisykles pakeisti. Yra ir dar viena alternatyva - jei taisyklės nepatinka, kai kurie jų nepaiso. Kiekvienas renkasi sau ir tik pagal save wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 11 28, 21:25)
Visada galima rinktis. Jei nepatinka taisyklės, galima nelaikyti šuns. Arba, jei taisyklės nepatinka, galima argumentuotai kreiptis į atitinkamus žmones su siūlymu taisykles pakeisti. Yra ir dar viena alternatyva - jei taisyklės nepatinka, kai kurie jų nepaiso. Kiekvienas renkasi sau ir tik pagal save wink.gif

Tai aišku galima, pažeidžiant durną įstatymą, o kas belieka? Tik jau nereikia dėl tų pasiūlymų biggrin.gif Vienas lauke ne karys, kai kiti bukai paklūsta ir daro kas liepta, tada jau kovoti vėlu. Veisėjų šitiek daug per pasaulį, po tiek šunų, o nei vienam buvo nė motais ką į jų "numylėtinius" kiša rolleyes.gif
Atsakyti
gal todėl, kad aš pvz nieko tragiško tame čipe nematau, nieko ypatinga kaip informacijos nešėjyje, bet ir kaip kažkame kas yra kūne-iš vis 0 emocijų kelia. Manau šalia judrios autostrados ir pavojingiau ir kenksmingiau gyvent.
Atsakyti
mergaites o ka rimtai ta mikroschema kenksminga? as savo suniui irgi buvau idejusi, tuomet nieko nekainavo man, tik tiek kad itrauke i registra ir mokescius reikejo moketi uz ji, o kai jo netekau ejau ten pranesti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 28, 23:59)
Tai aišku galima, pažeidžiant durną įstatymą, o kas belieka? Tik jau nereikia dėl tų pasiūlymų biggrin.gif Vienas lauke ne karys, kai kiti bukai paklūsta ir daro kas liepta, tada jau kovoti vėlu. Veisėjų šitiek daug per pasaulį, po tiek šunų, o nei vienam buvo nė motais ką į jų "numylėtinius" kiša rolleyes.gif

O kode jis jau toks "durnas"? Kaip kitaip siulytum sukontroliuot tuos nevidonus, kur sunis ismeta, prie medziu prirakina ir pan..?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 11 28, 23:12)
mergaites o ka rimtai ta mikroschema kenksminga? as savo suniui irgi buvau idejusi, tuomet nieko nekainavo man, tik tiek kad itrauke i registra ir mokescius reikejo moketi uz ji, o kai jo netekau ejau ten pranesti  unsure.gif

Vicious Vici ir sausas maistas kenksmingas, ir RAW kenksmingas, ir čipai kenksmingi, ir skiepai, ir vaistai biggrin.gif
aš tuo tarpu esu labai patenkinta privalomuoju čipavimu, ir daugintojams iš kišenės, ir išmetėjams šunų ne į naudą, ir vagims blogai, ir pasimetėliai namo greičiau grįš, ir labai tikiuosi kad už nesilaikymą baudos bus ir bus didelės smile.gif
Atsakyti