Įkraunama...
Įkraunama...

Mikroschema

QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 12, 15:06)
Sitos zinios is tinklapio www.registracija.lt
O man vis tiek neaiskus klausimas del to kad mes nuomojames buta, tai kaip tada?

To tinklapio šeimininkai - GRC - jau seniai neteko teisės registruoti gyvūnus Vilniuje. Taisyklės irgi seniai ne tos, kurias jie pateikia. Pasiteiraukit apie registravimą artimiausioje vet. klinikoje. Bus žymiai paprasčiau.
Kažkur forume turėtų būti tema apie gyvūnų registravimą (šita tema juk tik apie čipavimą, o tai ne visai tas pats).
Atsakyti
Gal šitose temose bus daugiau apie registravimą:

Ar mokame po 10 Lt/mėn už augintinius?
Kaimynų parašai, ir problemos su kaimynais
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2011 12 12, 16:11)
Man atrodo jei viską darytumėt paprasčiau-be įvairių įstatymų studijavimo biggrin.gif-būtų kaip visiems, nueitumėt su šunimi pas veterinarą su dokumentais ir sučipuotų be visų galvosūkių biggrin.gif

Dekui, as esu taisykliu zmogus. Ir siaip pries ka nors darydama stengiuosi smulkiai issiaiskinti blush2.gif
O man cipavimas ir suns registravimas neatsiejama viena nuo kito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 13, 18:58)
Dekui, as esu taisykliu zmogus. Ir siaip pries ka nors darydama stengiuosi smulkiai issiaiskinti blush2.gif

Tai paskaitykite ne pasenusias taisykles, o pvz. http://www_vetmed_lt...aus-mieste.html - čia išdėstyta trumpai ir aiškiai.
O man cipavimas ir suns registravimas neatsiejama viena nuo kito ax.gif

Tai ne tas pats. Kaip ne kiekvienas brendis yra konjakas, taip ir ne kiekvienas čipuotas gyvūnas yra registruotas.
Atsakyti
Kas nori tik susičipuoti gyvūną, jo neregistruojant (bent kol kas), ar turi planų važiuoti į užsienį, tai dabar puiki proga tą padaryti. Vaidos vet. klinikoje čipavimui taikoma 30% nuolaida. Tai čipo įvedimas kainuoja tik 70lt.

http://www.vetklinik...esio/d,detalus/
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2011 12 13, 20:05)
Tai paskaitykite ne pasenusias taisykles, o pvz.  http://www_vetmed_lt...aus-mieste.html - čia išdėstyta trumpai ir aiškiai.

Tai ne tas pats. Kaip ne kiekvienas brendis yra konjakas, taip ir ne kiekvienas čipuotas gyvūnas yra registruotas.

As nesakau, kad tai tas pats ax.gif Bet kam tada cipuoti jei nesiruosi registruoti? g.gif Del to man jie neatsiejami vienas nuo kito mirksiukas.gif Zinau, kad ideda cipa, bet neuzregistruoja.
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 14, 22:53)
As nesakau, kad tai tas pats ax.gif Bet kam tada cipuoti jei nesiruosi registruoti? g.gif Del to man jie neatsiejami vienas nuo kito mirksiukas.gif Zinau, kad ideda cipa, bet neuzregistruoja.

Nes čipuoti reikia - tatuiruotės šiuo metu gimusiems šuniukams nebegalioja. Arba tam, kad įleistų į parodą - kai kuriose parodose tikrinami čipai (o tatuiruotės dažnai nebeiskaitomos būna). Arba kad į Latvijos pajūrį su šunimi važiuot galėtum.
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 14, 21:53)
Bet kam tada cipuoti jei nesiruosi registruoti? g.gif

Kvaila sklausimas. Tam, kad suniui dingus ir ji kazkam atradus, butu galima rasti jo seimininkus. Tam, kad butu galima keliauti i uzsieni.
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 14, 22:53)

O registruot tik tam reikia kad mokesčius neaišku kam neaišku dėl ko mokėtumėt. Gyvenantiems nuosavame name tai net neprivaloma. O čipuot tam reikia kad tai privalima ir tam kad dingusį jūsų šunį rastų. Registravimas tame nelabai dalyvauja, jis tik dėl to kad iš jūsų pinigus imtų
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2011 12 14, 21:55)
Nes čipuoti reikia

Vilniaus mieste ir registruot privaloma.
QUOTE(tati @ 2011 12 14, 21:59)
Kvailas klausimas.

O kas čia kvailo?
QUOTE(zay @ 2011 12 14, 22:06)
O registruot tik tam reikia kad mokesčius neaišku kam neaišku dėl ko mokėtumėt.

Bet jei jau tokios taisyklės yra, tai gal nepropaguokim jų nesilaikymo?
QUOTE(zay @ 2011 12 14, 22:06)
Gyvenantiems nuosavame name tai net neprivaloma.

Vilniaus m. privaloma, tik nereik mokėt mėn. mokesčio.
Atsakyti
ok, nepropoguokim, bet tylom savo darykim smile.gif.

Atsakyti
QUOTE(tati @ 2011 12 14, 21:59)
Kvaila sklausimas. Tam, kad suniui dingus ir ji kazkam atradus, butu galima rasti jo seimininkus. Tam, kad butu galima keliauti i uzsieni.

Ten buvo retorinis klausimas tongue.gif Puikiai viska suprantu kad cipuoti ir kam registruoti mirksiukas.gif
Atsakyti