Įkraunama...
Įkraunama...

Mikroschema

man tai kaip Bites į namus vetas atvažiuoja-ir paskiepija ir sučipuoja, bet čipuoju tik tuos kurie į užsienį išvyksta. Kiti taturuojami. Aišku tatoo kokybė labai nuo meistro priklauso, porai savo šunų esu darius iš naujo tatoo, bet vat kur Vilniuje pas mus Auronė daro-visą gyvenimą matosi be problemų
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2010 12 28, 21:34)
Tatuiruotem nusivyliau,  verysad.gif nes ju visai nesimato suniukui vos metu sulaukus, dariau ir i kirksni ir i ausi, sorry, bet tas pats šš....Pas mus matyt klube aparatas labai prastas verysad.gif Parsivežiau suniuka is Lenkijos veislyno tai ausy tatuiruote is tolo matyti, kartais juokauju kur mano U11 biggrin.gif
Darau viska kaip jau cia veliau parase, bet vet. klinikoje pas mus priziurinti pastovų veterinara. Bet dokus atvezu is vakaro, kad nereiketu daug laiko mazyliams vet. klinikoj praleist. Kai atvaziuoju visi dokai, EU vet.knygutes buna uzpildytos, darau skiepa 2men. ,dedu cipus ir isimu EU vet. knygute. tai uztrunka max pusvalandi . Esu sučipavus tris vadas, kol kas problemų neturejau. Seimininkus ispeju del perregistravimo . Bet jei neperregistruotu ir pasimestu suniukas - rastu mane, o as jau kaip nors rasciau seimininkus. g.gif

Ačiū.
O kaip su mokesčiais?
Na man kolkas su tatuiruotėmis bėdų nebuvo- dariau vienai vadai į kirkšnį, kitoms- į ausis-vieną kitą gal sunkiau įžiūrėti, bet įmanoma. O beje, geriausia tatuiruotė- mano kalės iš Baltarusijos. Ten, matyt, irgi moka jas gerai padaryti. mirksiukas.gif Nepaisant to saviems šunims sudėjau ir mikročipus- man taip ramiau, o ir keliauti ar dalyvauti kur nors- jokių problemų.

Beje, rašė kažkas apie mikročipo iškritimą. Teko bendrauti su Amerikoje gyvenančiais, ten vetai turi specialius klijus- įveda čipą su jais, kad neiškristų. Tuo pačiu klausimu diskutavom su mūsų veterinare- ji sakė, kad gali išokti ką tik įvestas mikročipas per susidariusią skylutę ir jei vetas nepastebės- čipo nebus. Todėl ji įveda čipą ir laiko šunį, glosto, stebi kelias minutes, atseit, tada ta angelė užsidaro ir jau nėra pavojaus, kad iššoks.Apie klijus ji negirdėjo, bet sutiko, kad galbūt ir patogus daiktas.
Papildyta:
QUOTE(zay @ 2010 12 28, 21:41)
Aišku tatoo kokybė labai nuo meistro priklauso, porai savo šunų esu darius iš naujo tatoo, bet vat kur Vilniuje pas mus Auronė daro-visą gyvenimą matosi be problemų

Būtent. Audronės tatuiruotės puikiausios, o darytos kito žmogaus kitame klube- visaip yra...
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2010 12 28, 22:41)
man tai kaip Bites į namus vetas atvažiuoja-ir paskiepija ir sučipuoja, bet čipuoju tik tuos kurie į užsienį išvyksta. Kiti taturuojami. Aišku tatoo kokybė labai nuo meistro priklauso, porai savo šunų esu darius iš naujo tatoo, bet vat kur Vilniuje pas mus Auronė daro-visą gyvenimą matosi be problemų

Musu pirmininke manau kokia 20ar daugiau metu daro, bet... manau nuo techniniu priemonių priklauso g.gif

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2010 12 28, 22:49)
Ačiū.
O kaip su mokesčiais?Beje, rašė kažkas apie mikročipo iškritimą.

Na as gvenu ne bute, nemoku nieko smile.gif

Po to kai sucipuoja ant durio vietos praso palaikyt vatuke ir po keliu minučių patikrina visada
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 12 28, 19:40)
Na jau blink.gif Visą vasarą ieškojom tai šeimininkų tai pasimetusių šuniukų, jau pasakojau ir jūsų temoje, jog tikriausiai koks 90 proc. būtent jūsų mylimos veislės. Dar nesusidūriau su negražinimu schmoll.gif Pati tokį priglaudusi ir gražinusi šeimininkams net ačiū neišgirdau doh.gif Bet net į galvą nebuvo šovę jo pasilikti ar paprašyti atlygio doh.gif Tik pikta buvo, kad reikia gražinti žmonėms kuriems visai nerūpi kur bastosi jų augintinis doh.gif
Tas šuniukus turėjo tatoo, bet ji buvo jau neįskaitoma. Vežėm pas vetą, kad čipo paieškotų, bet jo nebuvo. Gerai, kad turim kitokių galimybių surasti šeimininkus, nes iš tatoo jokios naudos schmoll.gif

va būtent mes visi ir pasitikim žmonių sąžiningumu 4u.gif o kas nesąžiningas, tai su čipu ar be jo vis tiek gali pasisavinti, o va jei kas rado ir norėtų grąžinti, tai čipas tikrai palengvintų tą procesą 4u.gif

o man va dar klausimas iškilo, ar turint čipą reikia tatuiruoti? kažkaip man nelabai norisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2010 12 30, 14:15)
va būtent mes visi ir pasitikim žmonių sąžiningumu  4u.gif o kas nesąžiningas, tai su čipu ar be jo vis tiek gali pasisavinti, o va jei kas rado ir norėtų grąžinti, tai čipas tikrai palengvintų tą procesą  4u.gif

o man va dar klausimas iškilo, ar turint čipą reikia tatuiruoti? kažkaip man nelabai norisi  g.gif

Nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Bites @ 2010 12 30, 15:17)

tai ir gerai, būsim čipuoti - netatuiruoti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kas nesąžiningas, tai su čipu ar be jo vis tiek gali pasisavinti, o va jei kas rado ir norėtų grąžinti, tai čipas tikrai palengvintų tą procesą  4u.gif

kiek teko susidurt uk, nuvedus suni pas veta, visuomet skanuoja cipa, jei suo vogtas tai vistiek kazkada tokiu budu jis atsiras..nes veto paslaugu anksciau ar veliau tikrai prireiks. O as sakyciau cipuot butina, labai naudingas dalykelis. Karta maniske paspruko is galinio kiemo, jai buvo ruja, ir matyt smegenu uztemimas, tai per pusvalandi sulaukem skambucio, njeisivaizduoju kiek butu uztruke susigrazint suni jei ne cipas.
Atsakyti
kas nesąžiningas, tai su čipu ar be jo vis tiek gali pasisavinti, o va jei kas rado ir norėtų grąžinti, tai čipas tikrai palengvintų tą procesą  4u.gif

Nu kodel, koki brangu nediduka suniuka gali bandyt pasisavint, bet tarkim ji aplinkiniais keliais suradus ir nuskenavus mikrochema, imanoma butu atimti/susigrazinti...
Atsakyti
"Mūsų kaime" jei einam ne pas "savo" veterinarą tai neskanuoja net skiepijant ir darant įrašą į skiepų kygelę, bet aišku ir tatuiruotės neieško... Pas gerą veterinarą vaikštot jei kaskart skanuoja, bet tokių vienetai, kiek teko susidurt. Kiek man teko lankytis pas veterinarus, tai savo noru jie skanavo tik kprieš darant genetinius tyrimus, kraują siunčiant į Vokietiją...

Papildyta:
QUOTE(cile @ 2011 01 05, 23:09)
Nu kodel, koki brangu nediduka suniuka gali bandyt pasisavint, bet tarkim ji aplinkiniais keliais suradus ir nuskenavus mikrochema, imanoma butu atimti/susigrazinti...

Va dėl to ir reikalinga mikroschema, mano nuomone, kaip ir tatuiruotė!
Atsakyti
laba diena, gal zinote kaip reikia persirasyti cipa ant savo vardo, nes kai pirkome suniuka jis uzrasytas ant veisejo vardo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erinija @ 2011 04 08, 18:55)
laba diena, gal zinote kaip reikia persirasyti cipa ant savo vardo, nes kai pirkome suniuka jis uzrasytas ant veisejo vardo smile.gif

Turite su šuniuku ir jo dokumentais nueiti į kokią didesnę vet.gydyklą ( kuri turi teisę čipuoti) ir perregistruos. Man sakė, kad perregistravimas kainuoja apie 20 Lt.
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2011 04 08, 19:16)
Man sakė, kad perregistravimas kainuoja apie 20 Lt.

Bet šiaip vien už įrašo padarymą, sakyčiau, brangoka unsure.gif
Gal Kaune kiek mažesni įkainiai?
Atsakyti