Įkraunama...
Įkraunama...

Mikroschema

QUOTE(Iiudna @ 2008 01 22, 10:40)
tai vis gi ko reikia suniuo keliaujant y ussieny, kad viskas butu be priekaistu? ax.gif  vasara yra numatyta kelione.... rolleyes.gif

paziurek cia mirksiukas.gif
http://www.vet.lt/lt...f8a4265a588b224
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 22 sausio 2008 - 14:16
4u.gif sveikutės 4u.gif perskaičiau visą temą,bet vistiek iškilo klausimų ax.gif
ar čipuoti ir gauti pasus-paprastus ir europinius gali ir bedokumenčiai šuniukai g.gif
jei šuniuką perku vienam mieste,o pati gyvenu kitam,ar būtinai turiu čipuoti savo mieste?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2008 02 13, 21:48)
4u.gif  sveikutės  4u.gif  perskaičiau visą temą,bet vistiek iškilo klausimų  ax.gif
ar čipuoti ir gauti pasus-paprastus ir europinius gali ir bedokumenčiai šuniukai g.gif
jei šuniuką perku vienam mieste,o pati gyvenu kitam,ar būtinai turiu čipuoti savo mieste?
ačiū  4u.gif

visus galima čipuoti ir bet kur gali tai padaryti

p.s. tai perskaičius visą tokią informatyvią temą vistiek be dokų pirksi? unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 13, 21:54)
visus galima čipuoti ir bet kur gali tai padaryti

p.s. tai perskaičius visą tokią informatyvią temą vistiek be dokų pirksi? unsure.gif  doh.gif

ačiū mirksiukas.gif

o kitas klausimas dar neaiškus mirksiukas.gif taupoma tai dokumentuotam rolleyes.gif
Atsakyti
Perskaičiau temelę ir galutinai apsisprendžiau čipuoti savo Briuselio grifoną. vis ramiau bus...
Atsakyti
Gal žinote, kas deda mikroschemas Panevėžyje ar Utenoje ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giss: 19 sausio 2009 - 11:45
QUOTE(Debesiene @ 2008 01 22, 09:40)
tai vis gi ko reikia suniuo keliaujant y ussieny, kad viskas butu be priekaistu? ax.gif  vasara yra numatyta kelione.... rolleyes.gif

Manau, dar priklauso į kokią šalį keliausi. smile.gif Aš į Londoną vežiausi savo mažiukę, tai reikėjo kraujo tyrimo, po kurio atsakymo dar turi praeiti puse metų, visš skiepų, paso, kad būtų sučipuotas. smile.gif
Atsakyti
Laba, neketinu keliaut į užseinį, bet nežinau ar čipuot savo šuniuką..?
Jam kolkas 2mėn nėr, tai dar anskti aišku.
kokiso kainso šiuo emtu čipų ir ko reik, akd juos gutum?
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 09 15, 15:57)
kokios kainos šiuo metu čipų ir ko reik

Čia viskas parašyta.
Atsakyti
sveikos.as esu uz cipus ir esu isitikinus kad jie yra butini.pasiskaicius jusu nuomones supratau kad turbut nei viena neesate skride kartu su savo suniuku.tai noreciau informuoti,kad oro uostuose tikrina ar suniui idetas cipas ir tik tokiu atveju jam leidziama skristi smile.gif ir dar noreciau pasidalyti savo praktika,teko vaziuoti i latvia,estija,lenkija tj per sienas vaziuojant nko neprase ,dar estijoj pakalbino suniuka bet vistiek nko neklause apie cipa ir pan bet pro vokietijos siena vaziuojant suniuka net patikrino ar jo neiesko ar nera vogtas,is pradziu issigandau,galvojau suni atims smile.gif bet poto buvau rami nes zn kad yra cipas detas normaliai pas gera vet,uz poros min galejom vaziuot toliau.patarciau,cipuoti visus savo sunis,ir kates kas ten zino,gal jis pasimes,gal kas pavogs,o gal kuria diena uzsimanysit i uzsieni.geriau apsidraust smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sunu myletojos smile.gif

pas mus tai net neiskilo toks klausimas- cipuoti suniuka ar ne. Kadangi esame keliaujantys zmones, o ir musu mazoji nera is tu ramiuju suniuku, kurie parke pasivaiksto, pasisioja ir ramiai pareina pas seimininka, tai butent todel mums ir norejosi kuo greiciau ideti cipa.
Kai ruosemes vaziuoti i Vokietija, vaziavome pas musu mazyles veterinare, ji idejo antspauda, kad suniukas sveikas, ir kad galime veztis i kita sali.
Atsakyti
mano mažius sučipuotas smile.gif
mum tai nekainavo,bet dabar ten kur buvom kainuoja,sakė 100lt..
Atsakyti