Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 16, 17:27)
rytoj vaziuojam su anyta pas advokate,pasakysim kad jie rinktu visus popierius, nes jis nesiruosia.o as laukti nematau ko.aisku tai kainuos, bet kito kelio nera...
jia turi daug issimoketinai pasiemes daiktu, kompa sau ir siaip visokiu. dar uz masina yra paskola pasiemes..tai va reikia is banko visu pazymu. o jis ju ir nerenka. .. jis viska sau pasiemes.uz ka moka. beje turiu, nuotraukas kur puikiai matosi jo veidas,kur jis su ta mergele buciuojasi.ar jos tiktu, jei reiktu irodyti neistikimybe ? ir su ta pacia dbr gyvena.
Papildyta:
mano pajamos dabar per menesi 500lt smile.gif net juokinga. o nuo liepos bus 400lt. vaiko tokio mazo neturiu kur padeti, kad pradeciau dirbti

jei neklystu, paduodant skyrybu dokumentus teismui galima kreiptis su prasymu priteisti laikina islaikyma proceso metu, to reiklauk butinai, nes jis gali sumastyti vilkinti procesa, man teko pasikankint ar ne pusantru metu doh.gif jei paskolos jo vardu ir jo pajamu uztenka viska ismoketi paciam, tai taves neturetu kasyti, juolab, kai tu tais daiktais nesinaudoji, pas advokata tavo vietoj eiciu be anytos, tegu ji lauke vezima vezioja, net pacios geriausios vis tiek renkasi savo vaikus. maniske tikrai gera, bet... trisksrt nusispjauk lotuliukas.gif

del pajamu, juokinga ir graudu, pati ta patyriau, ir kol neissiskirsi, tol negalesi pretenduoti net i socialines, jei jo alga pridejus iseina daugiau nei 350lt vienam seimos nariui doh.gif

tik idomu, ka galvoja jo nauja drauge? na kad sitaip tave be nieko zada palikti ( ir po to sako kad tave gerbia lotuliukas.gif veidminis)... jai nei kiek neverda galvoj, kad jei bicas sitoks nejautrus savo buvusiai zmonai, vaiku motinai, tai ir tai panai nekazin kas bus jei pvz apniestes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2014 03 16, 18:44)

tik idomu, ka galvoja jo nauja drauge? na kad sitaip tave be nieko zada palikti ( ir po to sako kad tave gerbia lotuliukas.gif veidminis)... jai nei kiek neverda galvoj, kad jei bicas sitoks nejautrus savo buvusiai zmonai, vaiku motinai, tai ir tai panai nekazin kas bus jei pvz apniestes nestuke.gif

na as ta pati ir pagalvojau... ji jauna,20m paneliuke. tai gal nedasunta. vyresnis vyras,pakabino, masina turi, dar gal pavaidino kad ir pinigu turi...neaisku ka jis ten jai prisuokes.

zinok anyta pati pirma karta nuejo viena pas advokate.pries savo sunu iskele byla biggrin.gif mano mama stebejosi.sako, koks sunus turi buti gyvulys,kad jo mama pries pati savo vaika eitu i teisma. Jam siaip nieko svento nera, nei jis tevo myli, nei mamos. kiek koliojes,kiek visko buve...aj, baisu zinokit. jis sake, visi durni,tik jis prityngas, direktoriu ale. bet dyrba kazko ne direktorium biggrin.gif darbus daznai keisdavo, nes jam atseit niekas nepavadovaus...dbr jau dyrba, nes paskolos ant nosies kabo.nera kur sakotis. siaip geras jis zmogus buvo...bet BUVO...
Papildyta:
zinau, kad mums nepriklauso jokios socialines.iseina mums po 350lt ir dar daugiau.
gerai,kad yra mano tevai, sesuo, anyta...kitaip nezinau ka daryciau,is ko gyvenciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 16, 10:27)
Sveikos  4u.gif  naktis buvo kosmariska. ..nes kaip tycia pries pat nakti sunervavo. Atvaziavo vt brolis is jo ir pranese, kad jis gyvena su kazkokia merga. as numanau su kokia. bet dar dvejojau, galvojau susitikineja ir tiek. bet pasirodo dar ir gyvena. nu pasiutau.melagis appi...ar neissiskyrem, o jis negali matai. kam cia rodytis pries draugus, kad kita turi...dieve dieve. dar sake gerbia mane ir is sirdies raso, kad nori jog viskas graziai baigtusi ir pan. tai cia skaitosi graziai.nu nieko. ta varseli nuskriaustaji kitaip griebsiu. susitarem kad mokes alimentus nuo kokio geguzes men. nes dbr finansiskai zluges, nes butas daug kainavi, depozitai ir tt. kol isbris is skolu, o tas bus geguze.bet dabar jau as nelauksiu ne dieneles.mokes kaip didelis. nemano bedos kaip jam su tais finansais. gyvena su boba.tai tegu vaikus islaiko. jis palikes savo nesiojama kompiuteri mums, tai vat, sakysiu palieki kompa.cia uz menesi alimentu.o uz kita moki lt. na zodziu, sunervino.jau buvau aprimus, ir vel kas islenda.  verysad.gif  ot tas gyvenimas koks ziaurus  verysad.gif  ir ka as blogo tam gyvenime padariau,kad man sitaip, ar zmogu nuzudziau...  verysad.gif

as taip taip suprantu, slepe jis ta fakta, kad su kita gyvena, tam kad neskaudint, neastrint situacijos. dauguma taip elgias, ir nera cia ko stebetis. skiriates judu, bet gal issliks jis geru tevu. del jo finansines situacijos, tai nera ko jo gailetis - tau dar nusimato maziausiai metai sedejimo namie. anyta pas tave tai tikrai nuostabi smile.gif
Atsakyti
bet iseiti gyventi su zmogum, kuri pazysta vos menesi... nesuprasiu niekada.kas tos mergeles galvoje dedasi.ko jis jai prisuoke. na nesvarbu, ka jau cia gilinsies.o kad ja tiek laiko tik pazysta , galiu 100proc garantuoti.nees zinau,kur jie susipazino ir kada.tada prasidejo zinutes i jo tel ir pan. ir ji naujoke cia.taip kad... na zodziu.sunku man. bet turiu laikytis.kazkaip vyti mintis apie ji i sali..kas buvo, prazuvo..
o del to ar bus geras tevas...nezinau. gal. bet jei taip del alimentu tamposi.nors prasau nedidziausios sumos,kiek galeciau prasyti. 400lt vaikui. oj,kaip pavargau.o dar tik pradzia.ir kaip visa tai pereiti,ta etapa.kaip perejote jus,kurios ejote tuo keliu ? ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 17, 00:45)
bet iseiti gyventi su zmogum, kuri pazysta vos menesi... nesuprasiu niekada.kas tos mergeles galvoje dedasi.ko jis jai prisuoke. na nesvarbu, ka jau cia gilinsies.o kad ja tiek laiko tik pazysta , galiu 100proc garantuoti.nees zinau,kur jie susipazino ir kada.tada prasidejo zinutes i jo tel ir pan. ir ji naujoke cia.taip kad... na zodziu.sunku man. bet turiu laikytis.kazkaip vyti mintis apie ji i sali..kas buvo, prazuvo..
o del to ar bus geras tevas...nezinau. gal. bet jei taip del alimentu tamposi.nors prasau nedidziausios sumos,kiek galeciau prasyti. 400lt vaikui. oj,kaip pavargau.o dar tik pradzia.ir kaip visa tai pereiti,ta etapa.kaip perejote jus,kurios ejote tuo keliu ? ?  g.gif

daugiau kaip 3 metai praejo, ir as juo vis dar einu. nezinau kiek rimtai dabar VT uzplauke, laikas parodys. tiek to gerio, kad alimentai priteisti, 400lt tik, bet vis pinigai. jei ir nemokes, tai pas anstoliu, nors ir su jais prasidejus reikalu atsiranda, o maniskis dar ir uzsienyje ir dirba nelegaliai.
Bailiuke, patarimai tokie kad kuo maziau i asmeniskumus ir bandyti islaikyti blaivu bei salta prota. alimentus teisies ne del kersto, o del vaiku islaislaikymo. taretes nuo geguzes, bet persigalvojai - vakai nelauks, ir tiek. tikrai gali buti sakojimosi, grasinimu, spaudimo, vilkinimo, nervu tampymo. sekmes 4u.gif

o del tos jo naujosios drauges, tai bala nemate irnesakyk.gif jauna ir naivi ji tiesog. pabure kad neberupi jis tau, imtymiu santykiu nera, nesuprastas, nuskriaustas ir pamirstas jis.
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 16, 15:45)
bet bijau pradeti kara, kad nepralaimeciau. nes jis tipo pasiprasys advokata,kur visokiu mafuku bylas laimi.turi jis toki pazystama kiek pamenu...o as tokiu pinigu neturiu. na einu pas advokate. ji advokate ir tiek.nei pazystama nei ka. bijau,kas paskui nei tu sutartu 800lt nebegausiu... va ko...

Susirink jo neistikimybes irodymus, tai jam nei joks advokatas nepades smile.gif jei masina tau tevai pirks, tai tik nesiregistruok ant saves kol neissiskyrei. Nebijok grasinimu, jie visi taip elgiasi, na bent jau dauguma. As ir sekimo iranga buvau radus biggrin.gif ir vaika grasino atimt, issigandau.. ir be reikalo. O tu nebijok, tegul grasina. Zinau kad baisu pasidaro, bet jokio jis atlyginimo nesusimazins, o jei bandys, tai jo darbdaviui gali pasiulyt VMI atstovus atsiust smile.gif Ir sau islaikyma prisiteisk, ne tik alimentus vaikams.

QUOTE(raimukas84 @ 2014 03 17, 00:14)
o del tos jo naujosios drauges, tai bala nemate irnesakyk.gif jauna ir naivi ji tiesog. pabure kad neberupi jis tau, imtymiu santykiu nera, nesuprastas, nuskriaustas ir pamirstas jis.

lotuliukas.gif va va.. jau sitai tai jie moka.. paverkslent lotuliukas.gif
Atsakyti
raimukas84 bet bent jau ji isbraukete iss savo gyvenimo.na nebe taip tuscia jau....nes pripratai ? ar klystu ? nes vistik 3 metai.daug.liko reikalai susije su alimentais. daugiau nieko asmenisko. o man visdar sunku, kaip ir del zmogaus.uzeina grauziuosi, kuom ji geresne nei as.gi gyvenm, vistiek mylejo...aj, nekalbu apie tai. bet visdar apnyksta tokios mintys. nes dar nei menuo nepraejo. nors zinojau, kad jis kurvininkas paskutini laikotarpi pasidares, bet dar vis neapsipratus buvau..
tai taip, svarbiausia blaivus protas . stengiuosi, kuo toliau vyti - kodel, uz ka ir pan.

siandien sninga.o taip smagu buvo tas pavasaris. 4u.gif siandien pas advokate,ir mazaji pas daktare skiepytis. daug reikalu.
geros dienos visoms :)parasysiu veliau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
as su klausimu Julioskei gal ka zinai del deklaraciju?kada gi cia tie milijonai pasirodys? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ačiū Laumenei ir BASTET'e uz šaunų vakarą, o jau vaikučių gražumas smile.gif Tik sutinku, kita kartą geriau gal kokiam vaikų kambaryje arba gamtoj, nes va be traumų buvo neapseita doh.gif
Bailiukee šaunu kad prisijungei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 03 17, 11:01)
Labas rytas  4u.gif  Ačiū Laumenei ir BASTET'e uz šaunų vakarą, o jau vaikučių gražumas  smile.gif  Tik sutinku, kita kartą geriau gal kokiam vaikų kambaryje arba gamtoj, nes va be traumų buvo neapseita  doh.gif
Bailiukee šaunu kad prisijungei  4u.gif

kita karta, ir as prisijungsiu, manau smile.gif prasiblaskyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš pikta, be nuotaikos, tad eterio neteršiu..Turiu pati nusiraminti..Tik mano ex reiktų gun_bandana.gif bash.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 17, 09:34)
Sveikos,

Aš pikta, be nuotaikos, tad eterio neteršiu..Turiu pati nusiraminti..Tik mano ex reiktų  gun_bandana.gif  bash.gif  gun_rifle.gif

prpsijungiu ir as, susidraskiau nerealiai, einu kavos gun_bandana.gif
Atsakyti