Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Sveikos 4u.gif naktis buvo kosmariska. ..nes kaip tycia pries pat nakti sunervavo. Atvaziavo vt brolis is jo ir pranese, kad jis gyvena su kazkokia merga. as numanau su kokia. bet dar dvejojau, galvojau susitikineja ir tiek. bet pasirodo dar ir gyvena. nu pasiutau.melagis appi...ar neissiskyrem, o jis negali matai. kam cia rodytis pries draugus, kad kita turi...dieve dieve. dar sake gerbia mane ir is sirdies raso, kad nori jog viskas graziai baigtusi ir pan. tai cia skaitosi graziai.nu nieko. ta varseli nuskriaustaji kitaip griebsiu. susitarem kad mokes alimentus nuo kokio geguzes men. nes dbr finansiskai zluges, nes butas daug kainavi, depozitai ir tt. kol isbris is skolu, o tas bus geguze.bet dabar jau as nelauksiu ne dieneles.mokes kaip didelis. nemano bedos kaip jam su tais finansais. gyvena su boba.tai tegu vaikus islaiko. jis palikes savo nesiojama kompiuteri mums, tai vat, sakysiu palieki kompa.cia uz menesi alimentu.o uz kita moki lt. na zodziu, sunervino.jau buvau aprimus, ir vel kas islenda. verysad.gif ot tas gyvenimas koks ziaurus verysad.gif ir ka as blogo tam gyvenime padariau,kad man sitaip, ar zmogu nuzudziau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2014 03 15, 19:32)
Su  mamutais išnyko? g.gif aš jau ne kartą sakius esu, kad dabartiniai santykiai kažkokie iškreipti. Tyros meilės nebėra... Tokios kaip pas mano senelius buvo pavyzdžiui. rolleyes.gif

Sugrįžimas, tai kas sudužo manai įmanoma sutaisyti? Atleisk už nuomonę, bet manau, kad čia tik savęs apgaudinėjimas ax.gif

Erotica, laikykis 4u.gif

gal. bet turiu pabandyti...

QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 16, 09:27)
Sveikos  4u.gif  naktis buvo kosmariska. ..nes kaip tycia pries pat nakti sunervavo. Atvaziavo vt brolis is jo ir pranese, kad jis gyvena su kazkokia merga. as numanau su kokia. bet dar dvejojau, galvojau susitikineja ir tiek. bet pasirodo dar ir gyvena. nu pasiutau.melagis appi...ar neissiskyrem, o jis negali matai. kam cia rodytis pries draugus, kad kita turi...dieve dieve. dar sake gerbia mane ir is sirdies raso, kad nori jog viskas graziai baigtusi ir pan. tai cia skaitosi graziai.nu nieko. ta varseli nuskriaustaji kitaip griebsiu. susitarem kad mokes alimentus nuo kokio geguzes men. nes dbr finansiskai zluges, nes butas daug kainavi, depozitai ir tt. kol isbris is skolu, o tas bus geguze.bet dabar jau as nelauksiu ne dieneles.mokes kaip didelis. nemano bedos kaip jam su tais finansais. gyvena su boba.tai tegu vaikus islaiko. jis palikes savo nesiojama kompiuteri mums, tai vat, sakysiu palieki kompa.cia uz menesi alimentu.o uz kita moki lt. na zodziu, sunervino.jau buvau aprimus, ir vel kas islenda.  verysad.gif  ot tas gyvenimas koks ziaurus  verysad.gif  ir ka as blogo tam gyvenime padariau,kad man sitaip, ar zmogu nuzudziau...  verysad.gif

alimentus prisiteisti galima už trys metus....po 400 lt vaikui kas mėnesį
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 16, 08:27)
Sveikos  4u.gif  naktis buvo kosmariska. ..

jausmai dar matyt likę, viskas taip greit nenusibraukia. O dėl alimentų, kai skirsies galima prisiteisti ir atbuline data nuo to laiko kai vyras išėjo ir jau neišliko vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 16, 09:27)
Sveikos  4u.gif  naktis buvo kosmariska. ..

Iki vaikui sueis 3 metai jis ir tave privalo islaikyt jei teismas priteis, plius dar alimentai. Kadangi su kita gyvena tai skyrybas del jo kaltes nesunku bus irodyt. Nesinervuok dabar, tiesiog pasikonsultuok su advokatu ir surink reikiamus irodymus. Tokioj kaip tavo situacijoj visus teismus tikrai laimesi, ir nors tai skausmo nesumazins, bent nereiks nervuotis ar turesi uz ka vaikus aprengt ir pamaitint smile.gif
Ir apskritai, zinau kad skaudu kai pagalvoji kad jis su kita jau gyvena, bet pagalvok apie tai, kad ta kita - ne isimtis jo gyvenime. Melavo tau, meluoja ir jai. Praeis kiek laiko ir jos vietoj bus kita, po to dar kita.. Jei seima sukurs, vaiku susilauks, vel pas mergas lakstys. Bet tu - buvai, esi ir busi jo vaiku motina, pirmoji moteris, su kuria turejo seima. Taip kad aukstyn nosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BASTET'e @ 2014 03 16, 14:26)
Bet tu - buvai, esi ir busi jo vaiku motina, pirmoji moteris, su kuria turejo seima. Taip kad aukstyn nosi  4u.gif

pakartojai jo zodzius...jis lygiai ta pati sake pries pora savaiciu.
papasakojau siandien vienai seimai situacija,na jie musu draugai.turejau jiems papasakoti,kaip istikro yra,ir kiek laiko jau tai tesiasi,kad is kitu kokiu nesamoniu neisgirstu.liko pakraupe.o ji - debilu debilu isvadino.sako verks kruvinom asarom po kiek laiko,kad paliko nuostabia seima.kurioje buvo sotus visko.du berniukai.viskuom aprupintas,apsokinetas ir tt.as jau nebesuku galvos.bus,kaip bus.nebeturiu jegu mastyti,kaip.
o kas del alimentu.turiu daug pasiulymu.kad is jo islaikyma net sau galiu prisitesti.lankausi pas advokate.na dar tik karta buvau. bet jis pasake,jei dar skereciosiuosi,tada net alimentu 800lt nemokes.tipo ant popieriaus susimazins alga iki minimumo ir tegausiu po 250lt uz vaika. schmoll.gif o to as bijau.bijau ,kad paskui nelikciau prie suskilusios geldos...
Tai va,oras siandien nesuprantamas.tai saule sviecia,tai sninga blink.gif
galvojam vaziuoti iki megos,paslampineti.Akropolis zymiai arciau,bet jau atsibodes.o megoje 100 metu nebuvau lotuliukas.gif noretusi i kaziuko muge,bet oras nenuspejamas...o namie nesinori siandien buti..su anyta vis mastom kur issprukti,ir apsistosim ties mega.
ieskausi pirktis masinos.tevai nupirks.nes be jos,as kaip be ranku.du vaikai. bet nesinori kazkaip pirkti is bele kur.gal kas turit koki varianta.kas ka parduoda, is pazystamu,giminiu ? 4u.gif
Atsakyti
Bailiuke- visi jie gasdina. o kas jiems belieka smile.gif dar tik pradzia, dar tu gasdinimu bus ivairiu, bus grizimu, taikymusi, ir vel isejimu - na cia daug maz visos per tai pereina smile.gif
bet kas man uzstrigo - kad pas anyta lieki gyvent, turedama galimybe pas saviskius glaustis. cia aisku mano tik nuomone, bet kad ir kokia gera anyta, ji vis delto ex mama. dabar, taip, "ant karstuju" mobilizacija, palaikymas, ect - viska gauni is jos. bet veliau - na neisivaizduoju, tarkim ex nauja seima tures, kitus vaikus - atvaziuoja pas savo tevus schmoll.gif na man kazkaip nea. saves niekaip tokioj situacijoj neisivaizduociau. o pas savo artimuosius -visad sava jiems busi, ir kuo didesne distancija nuo ex islaikysi, tuo daugiau nervu issaugosi. juolab kuri laika nedirbi, tai koks skirtumas kur startuot - as bent jau linkciau prie savu....
nes pati oj kaip nenorejau ir planai buvo nuomotis, atskirai vienai su vaikais gyvent. bet kazkaip ikalbejo mane tevai kad "laikinai", o dabar na niekur manes neiskrapstytu biggrin.gif o anyta pradzioj buvo oj kokia mane palaikanti, ir smerke ex. ir ka - sunus yr sunus, marcia buvo viena, bus ir kita.
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 16, 14:17)
o kas del alimentu.turiu daug pasiulymu.kad is jo islaikyma net sau galiu prisitesti.lankausi pas advokate.na dar tik karta buvau. bet jis pasake,jei dar skereciosiuosi,tada net alimentu 800lt nemokes.tipo ant popieriaus susimazins alga iki minimumo ir tegausiu po 250lt uz vaika.  schmoll.gif  o to as bijau.bijau ,kad paskui nelikciau prie suskilusios geldos...

doh.gif tik jau nesugalvok jo pagaileti! teisejai ir advokatai nera nevisprociai, kad nepamatytu zenklaus pajamu sumazejimo vos pradejus skyrybu procesa. jo pareiga yra prisideti prie vaiku islaikymo. jei nemokes - kaupsis skola, kuria paskui galima bus per kitas institucijas issiieskoti.

laba diena, brangiosios smile.gif
Atsakyti
ir dar - santuokos nutraukimas del jo kaltes reiskia, kad gero advokato ir tavo salti nervu pagalba galima prisiteisti sau praktiskai viska - tureta seimos masina (net jei ji jo vardu), kompiuteri ir dar ka jus ten turit. plius islaikymas vaikams (dabar iprastas minimumas be spec poreikiu vaikams po 500 lt, plius islaikymas tau, na cia jau sunkiau, bet imanoma. ir tegu mazinasi oficialu atlyginima, tegu bando apeit - istraukus sodros ataskaita pokytis atlyginimu nelabai patiktu teisejams, be to, banke isklotines islaidu galima pasiimt - zodziu, jei reiks konsultacijos, kreipkis, perejau viska, patirties turiu mirksiukas.gif
esme - kuo maziau "kodel man taip atsitiko", "uz ka man", "kaip jis galejo", "o gal pasikeis" - va sita mesk laukan. jis paliko, isejo, likai viena atsakinga uz du vaikus. ir jiems islaikyti, tau pragyventi reikia finansu. tai vienintelis dalykas kuo gali prisidet.
Atsakyti
QUOTE(Indira @ 2014 03 16, 16:26)
bet kas man uzstrigo - kad pas anyta lieki gyvent, turedama galimybe pas saviskius glaustis.

iseisiu as. issiskirsiu ir iseisiu. noriu masina tik nusipirkti. tikrai cia negyvensiu.o ypac dar iki tiek, kad atvaziuos mano ex su savo nauja seima ir tt. ne ne biggrin.gif as sita tikrai suprantu.tiesiog ne taip paprasta..imi ir iseini.palikti cia nieko nezadu, ka pati viena sunkiai uzdirbau ir nusipirkau. aisku, daiktai lieka daiktai.bet as nezadu nieko palikti.nes man ju reikes.ir tikrai daug vargau,kad juos isigyciau...kaip man issigabenti sitiek daiktu,nuo kauno iki Siauliu ? kolkas neturiu tiek pinigu.noriu siek tiek atsigauti finansiskai.ir noriu issiskirti.va tada bus naujas lapas.kuri dar nezinau kaip pradesiu.
kaip pavydziu toms, kurios jau praejo sita etapa, ir dabar atsigauna.... o manes dar tik viskas laukia verysad.gif
Papildyta:
nezadu jo gailetis, nei kiek. as taip noriu ji suzlugdyti, uz viska, ka padare. ereliu vaidina, susirades jaunesne ir spjoves i seima. atseit vaikus jis myli...o as tuo nebetikiu... bet bijau pradeti kara, kad nepralaimeciau. nes jis tipo pasiprasys advokata,kur visokiu mafuku bylas laimi.turi jis toki pazystama kiek pamenu...o as tokiu pinigu neturiu. na einu pas advokate. ji advokate ir tiek.nei pazystama nei ka. bijau,kas paskui nei tu sutartu 800lt nebegausiu... va ko...
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 16, 15:45)
iseisiu as. issiskirsiu ir iseisiu. noriu masina tik nusipirkti. tikrai cia negyvensiu.o ypac dar iki tiek, kad atvaziuos mano ex su savo nauja seima ir tt. ne ne  biggrin.gif  as sita tikrai suprantu.tiesiog ne taip paprasta..imi ir iseini.palikti cia nieko nezadu, ka pati viena sunkiai uzdirbau ir nusipirkau. aisku, daiktai lieka daiktai.bet as nezadu nieko palikti.nes man ju reikes.ir tikrai daug vargau,kad juos isigyciau...kaip man issigabenti sitiek daiktu,nuo kauno iki Siauliu ? kolkas neturiu tiek pinigu.noriu siek tiek atsigauti finansiskai.ir noriu issiskirti.va tada bus naujas lapas.kuri dar nezinau kaip pradesiu.
kaip pavydziu toms, kurios jau praejo sita etapa, ir dabar atsigauna.... o manes dar tik viskas laukia  verysad.gif
Papildyta:
nezadu jo gailetis, nei kiek. as taip noriu ji suzlugdyti, uz viska, ka padare. ereliu vaidina, susirades jaunesne ir spjoves i seima. atseit vaikus jis myli...o as tuo nebetikiu... bet bijau pradeti kara, kad nepralaimeciau. nes jis tipo pasiprasys advokata,kur visokiu mafuku bylas laimi.turi jis toki pazystama kiek pamenu...o as tokiu pinigu neturiu. na einu pas advokate. ji advokate ir tiek.nei pazystama nei ka. bijau,kas paskui nei tu sutartu 800lt nebegausiu... va ko...

del daiktu, manau geriausia butu stambiuosius daiktus parduoti, na baldus kokius ir tt, palikti tik tai ka keliais reisiais su lengvaja masina galetum susivezti - tos pat kokybes daiktu siauliuose manau pigiau nei kaune juos parduosi nusipirksi, todel nemanau kad reiktu mastyt apie kazkokius pervezimus sutaupysi nemazai pinigu, be to jei moki apsukriai apsipirkineti, gal ir dar pajamu kazkokiu gausi. galu gale - issikraustysi pas savuosius ir kur visa savo manta susikrausi? jei pas juos jau yra baldai ( na lova, spinta, stalas, nemanau kad pirmam issikraustymo etape labai jau svarbu kad pvz modelis koks pasenes, as po siai dienai ant caro riuriko laiku sofos miegu, kol spyruokles sonu nekaso ir nesuksiu sau galvos), tai kam tau ju siame gyvenimo etape reikia?

del vyro pazinciu, kas kad kazkokio pazystamo mafuko advokate, mano ex tevas dirba tam paciam teisme kur as skyriausi, del to mus skyre pati teismo pirmininke (del objektyvumo atseit, bet vis tiek i ex vardu kreipesi) o nuosprendi skelbia ne advokatas o teisejas, tau tereikia gerai pasiruosti, sudaryti poriekiu lentele, nuo siol kaupti visus islaidu cekius, prasyti advokates kad reikalautu israsu is banko apie ex islaidas ir pajamas kokiems metams atgal ir tada jau iki skirybu pabaigos - matysis visi atlyginimai ir t.t. be to, net jei patikes kad jis gauna minimuma, yra priimta, kad net bedarbio, bet fizikai pjegaus vyro pareiga yra islaikyti vaikus - ner pinigu, susirask darba, butent sitai teisja mano ex ir pasake lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena hi.gif

Skaitau skaitau ir neturiu ką pasakyt. blush2.gif Neteko skirtis.

O kur nuotraukos iš susitikimo?

Atsakyti
rytoj vaziuojam su anyta pas advokate,pasakysim kad jie rinktu visus popierius, nes jis nesiruosia.o as laukti nematau ko.aisku tai kainuos, bet kito kelio nera...
jia turi daug issimoketinai pasiemes daiktu, kompa sau ir siaip visokiu. dar uz masina yra paskola pasiemes..tai va reikia is banko visu pazymu. o jis ju ir nerenka. .. jis viska sau pasiemes.uz ka moka. beje turiu, nuotraukas kur puikiai matosi jo veidas,kur jis su ta mergele buciuojasi.ar jos tiktu, jei reiktu irodyti neistikimybe ? ir su ta pacia dbr gyvena.
Papildyta:
mano pajamos dabar per menesi 500lt smile.gif net juokinga. o nuo liepos bus 400lt. vaiko tokio mazo neturiu kur padeti, kad pradeciau dirbti
Atsakyti