QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 16, 15:45)
iseisiu as. issiskirsiu ir iseisiu. noriu masina tik nusipirkti. tikrai cia negyvensiu.o ypac dar iki tiek, kad atvaziuos mano ex su savo nauja seima ir tt. ne ne

as sita tikrai suprantu.tiesiog ne taip paprasta..imi ir iseini.palikti cia nieko nezadu, ka pati viena sunkiai uzdirbau ir nusipirkau. aisku, daiktai lieka daiktai.bet as nezadu nieko palikti.nes man ju reikes.ir tikrai daug vargau,kad juos isigyciau...kaip man issigabenti sitiek daiktu,nuo kauno iki Siauliu ? kolkas neturiu tiek pinigu.noriu siek tiek atsigauti finansiskai.ir noriu issiskirti.va tada bus naujas lapas.kuri dar nezinau kaip pradesiu.
kaip pavydziu toms, kurios jau praejo sita etapa, ir dabar atsigauna.... o manes dar tik viskas laukia
Papildyta:
nezadu jo gailetis, nei kiek. as taip noriu ji suzlugdyti, uz viska, ka padare. ereliu vaidina, susirades jaunesne ir spjoves i seima. atseit vaikus jis myli...o as tuo nebetikiu... bet bijau pradeti kara, kad nepralaimeciau. nes jis tipo pasiprasys advokata,kur visokiu mafuku bylas laimi.turi jis toki pazystama kiek pamenu...o as tokiu pinigu neturiu. na einu pas advokate. ji advokate ir tiek.nei pazystama nei ka. bijau,kas paskui nei tu sutartu 800lt nebegausiu... va ko...
del daiktu, manau geriausia butu stambiuosius daiktus parduoti, na baldus kokius ir tt, palikti tik tai ka keliais reisiais su lengvaja masina galetum susivezti - tos pat kokybes daiktu siauliuose manau pigiau nei kaune juos parduosi nusipirksi, todel nemanau kad reiktu mastyt apie kazkokius pervezimus sutaupysi nemazai pinigu, be to jei moki apsukriai apsipirkineti, gal ir dar pajamu kazkokiu gausi. galu gale - issikraustysi pas savuosius ir kur visa savo manta susikrausi? jei pas juos jau yra baldai ( na lova, spinta, stalas, nemanau kad pirmam issikraustymo etape labai jau svarbu kad pvz modelis koks pasenes, as po siai dienai ant caro riuriko laiku sofos miegu, kol spyruokles sonu nekaso ir nesuksiu sau galvos), tai kam tau ju siame gyvenimo etape reikia?
del vyro pazinciu, kas kad kazkokio pazystamo mafuko advokate, mano ex tevas dirba tam paciam teisme kur as skyriausi, del to mus skyre pati teismo pirmininke (del objektyvumo atseit, bet vis tiek i ex vardu kreipesi) o nuosprendi skelbia ne advokatas o teisejas, tau tereikia gerai pasiruosti, sudaryti poriekiu lentele, nuo siol kaupti visus islaidu cekius, prasyti advokates kad reikalautu israsu is banko apie ex islaidas ir pajamas kokiems metams atgal ir tada jau iki skirybu pabaigos - matysis visi atlyginimai ir t.t. be to, net jei patikes kad jis gauna minimuma, yra priimta, kad net bedarbio, bet fizikai pjegaus vyro pareiga yra islaikyti vaikus - ner pinigu, susirask darba, butent sitai teisja mano ex ir pasake