[quote=raimukas84,2014 05 03, 03:06]
sveika

pasisakysiu ir as
*jei vyras nekalba, vengia temos apie bendra ateiti, tai reiskia, kad jis to neplanuoja ir nenori.
*manes nestebina, kad bijai skirtis, kai yra du vaikai, vienas ju kudykis ir dar visa namo prieziura. nesistebiu, kad ir su vyru sutarimas toks - pagyvenki iki pavasario, nes tai ne ta situacija kad tau jo gaila, myli, o jis tik naudojasi tavimi. situacija tokia, kad tau reik pagalbos buityje. taip, jam labai patogu ir jis niekur nebega, nes nera kur, nera pas ka, kol kas! kazi ar liktu gyventi su tavimi ir padeti, jei butu rimta drauge salia ir galimybe issikraustyti, o tai gali atsitikti bet kada, nesulaukus ne pavasario, ar dar blogiau - prasidedant salciams. nedeciau i tai vilciu ir lai tai lieka planu B nei planu A.
planas A yra apsispresti ka darysi toliau, nes nelabai man tikisi kad is
nieko nejauciu ir nesiruosiu tau jausti pasikeis i
myliu, noriu, negaliu, tuo labiau kai jam dabar tu esi tiesiog patogi ir kuo toliau, tuo maziau jo akimis savigarbos ir patrauklumo tavyje lieka. nezinau kokia situacija del namo, yra galimybe/noras ji parduoti, gal isnomuoti keletui metu? nes darbas, du vaikai ir namas - ne juokai vienai paciai. tikrai, kaip merginos rase, jau geriau vaikams demesio skirti.
*dar gerai pasidomeciau del turo dalybu skyrybu metu, ar tikrai VT negauna dalies turto, net jei jis perasytas ar uzrasytas tik tau, nes jei jis igytas santuokos metu, kiek pamenu priklauso abiems sutuoktiniams. jei taip, gal patyliukias nama parduoti dar neissiskyrus. nezinau as visu silpnybiu, tik bandau patarti, usbegti uz akiu
* as pati is tu moteru, kaip ir Flika, kuri po skyrybu gyvena geriau nei kad su vyru kartu. gaila istikruju kad taip yra, bet tokia ta tiesa. neagituoju skyrybu, esu uz pilna seima, bet juk svarbausia buti laimingiems, net jei tai reiskia skyrybas. atsigavau, tapau stipresne, daugiau savigarbos, savivertes.
atsigausi ir tu, patikek
matau cia pas merginas diskusija uzvire

as manau kad siuo atveju partneriai pamirsta savo mintimis ir rupesciais pasidalinti garsiai ir vienas su kitu. moterys varo ant vyru, vyrai ant moteru. visi mes darome klaidu, bunam per mazai savikritiski, nenorim girdeti ka kitas kalba ir t.t. ir t.t.
Papildyta:
Sveikos vėl, prieš kelias dienas telefone prieš miegą buvau surašius ilgiausią laiškutį čia, bet kai jau atejo laikas spausti send staiga telefonas issikrove ir pakrovus visas laiskas buvo dinges... dabar buvo tas pats nutike su kompu, tik gerai, kad nebuvau daug parasius, o kompe vistik issisaugo tekstas... taigi, kazkokios priesu pinkles
Is tiesu sis komentaras kaip pirstu i aki. Prisiskaicius jusu laiskuciu ir padrasinanciu minciu nuvaziavau pas savo tevus ir viska pasipasakojau (jie aisku zinojo situacija, bet vis tik stebedami paskutiniu metu musu reikalus is sono galvojo, kad pas mus viskas eina geryn) deja, santykiu nera ir kontstatuota is jo puses, kad nebus (gaila, as neturejau galimybes pasirinkti - aisku neatmetamas variantas, kad ir pati buciau pasisakius taip pat, bet niekam neidomu). Taigi, viska su tevais aptariau ir nutarem, kad jie man pades ruostis skyryboms, nieko taip staiga neskubinsiu, bet jau rimtai tam ruosiuosi... Netikiu as juo, zinau, kad isduos mane antra karta ir iseis apie mus negalvodamas , o tik kai paciam bus palanku... Manau, manes dar laukia isbandymas pries ziema ir nuojauta kuzda, kad teks vienai paciai tvarkytis... Kasdien sau kartoju jusu zodzius , kad be jo jausiuosi geriau... kol kas tai tik zodziai, bet tikiuosi ikveps stiprybes. Nutariau, kad kol jis namie darbuojasi, man padeda ir kitos neturi tai tegu buna, vis laiko islosiu, o o kai susiras kita , neverksiu (bent prie jo) o tik pamojuosiu iseinanciam