Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(Mort @ 2014 03 11, 23:06)

*Sugrįžimas*, o čia ne per staigiai tu svorį meti? per dvi savaites, kaip ir daugokai atrodo... turėtum beveik nieko nevalgyti  g.gif 

per staigiai, ale nieko negaliu pakist. stresas savo daro, negaliu normaliai maitintis. be to, nes pinigų išvis nėra....
QUOTE(Spindi* @ 2014 03 12, 20:14)
Aš ne jus senom norėjau pavadint, o save malatke blush2.gif  lotuliukas.gif

nu nu, nesiteisink, viską mes suprataom....

aš mergytės, penktad į sauną vaikštau su draugėm, praleist draudžiama. ten prie lieknėjimo programos priklauso...o ir oda kokioooo švelnumo pasidarė....mmmm...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 03 11, 22:46)
Sveikite  4u.gif  jus skiepą darėte? Pneumo?  g.gif

O dėl to nepatikimo, tai jis anksčiau buvo tokioj pačioj pozicijoj kaip aš, gerai sutarėme, esame net porą kartų buvę bare kartu. Taip jis lindo paskutinį kartą. Aš jam buvau pasakiusi griežtą ne. Paskui paauštino jį pareigose ir prasidėjo teroras. Dar ne tokių dalykų iš jo esu girdėjusi, bet pirmą dieną darbe? Dar net 9 ryto nebuvo...

Jo, skiepą darėm. Nu tipo dar per mažai laiko jo poveikiui, tai matysim. Sesė saviškiui adenoidus išoperavo, o aš - skiepijau. Tai dabar žiūrėsim ar padėjo kažkuriai biggrin.gif
O kaip šiandien tavo vadovas? Kabinėjasi toliau?

Aš VT paprašiau, kad svarstykles man atiduotu, nes ten mano buvo užgyventos iš seniau. Tai neduoda biggrin.gif Bet aš dar vis sportuoju cool.gif Mėnesis jau, tai jaučiasi kažkiek ir matosi. Tik va viską gadina sėdėjimas su maže namie doh.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu iš gausaus kauniečių būrio jau nebedaug meetinsis g.gif

O aš paskutiniu metu taip atsipalaidavau, kad va ką numečiau, tai ir sugrįžo viskas cry.gif cry.gif reikia greit susiimti ir 8 kg numesti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 12 kovo 2014 - 20:22
QUOTE(Spindi* @ 2014 03 12, 20:14)
Aš ne jus senom norėjau pavadint, o save malatke blush2.gif  lotuliukas.gif

Jau cia tik nevaidink jauniausios ir graziausios tongue.gif
Kaip zinia, cia visos tik fainos ir jaunos renkasi flirt.gif

Siandien toki pavasari pajauciau wub.gif vienas vyriskis geliu i darba atnese, sake su pavasariu smile.gif na jis tiesiog darbinis kolega, bet kaip malonu netiketai ir be progos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 03 12, 20:17)
Šiandien labai susipykom  unsure.gif  kaip laužia vaikinas "viercha"  g.gif  čia mano vienos toks, ar čia penkiamečių krizė?  g.gif

as pastebejau ant savo vaiko, kaip as su ja, ta atgal gaunu. nesakau kad ant galvos uzsileist, bet turi buti ne tik grieztumas ir kontrole, bet ir meile, demesys, svelnumas, zaismingumas. nezinau ar ji paaugo, ar mano auklejimo taktika ir ramesnis balso tonas dave rezultatu.

gal kokia knyga apie paaugusiu vaiku auklejima padetu? 4u.gif

QUOTE(Spindi* @ 2014 03 12, 21:51)
Visai norėčiau žinok tongue.gif  smile.gif  Kada Raimukas planuojasi grįšti?

na, dabar kai darba pakeiciau, tai nezinau kaip cia su tom atostogom bus. dar nedristu klausti blush2.gif nors gerai butu, pasiplanuociau. siaip, tai rugpjuti butu gerai. ner cia ko manes laukti biggrin.gif duodu leidima, galit orgnizuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2014 03 12, 21:13)
Sveikos 4u.gif
Jo, skiepą darėm. Nu tipo dar per mažai laiko jo poveikiui, tai matysim. Sesė saviškiui adenoidus išoperavo, o aš - skiepijau. Tai dabar žiūrėsim ar padėjo kažkuriai biggrin.gif
O kaip šiandien tavo vadovas? Kabinėjasi toliau?

Aš VT paprašiau, kad svarstykles man atiduotu, nes ten mano buvo užgyventos iš seniau. Tai neduoda biggrin.gif Bet aš dar vis sportuoju cool.gif Mėnesis jau, tai jaučiasi kažkiek ir matosi. Tik va viską gadina sėdėjimas su maže namie doh.gif

Nu man skiepais labai patinka mirksiukas.gif dėl "vadovo", tai nebuvau darbe vakar. Šiandien jau darbe esu - žiūrėsim, nors nemanau, kad kažkas pasikeis -- nebent pablogės doh.gif
Atsakyti
Julioske, sveikinimai sitiek numetus svorio 4u.gif
As laukiu meniu, sakiau atsiduosiu i profesionalu rankas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 03 13, 08:25)
Julioske, sveikinimai sitiek numetus svorio  4u.gif
As laukiu meniu, sakiau atsiduosiu i profesionalu rankas  4u.gif

Man reikia kažkaip smegenis pirmiau sureguliuot, tada ir laikytis dietos geriau seksis. Dabar tai vakare sausainiukai su arbatyte, ar šiaip vakare prisivalgau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 13, 08:45)
Man reikia kažkaip smegenis pirmiau sureguliuot, tada ir laikytis dietos geriau seksis. Dabar tai vakare sausainiukai su arbatyte, ar šiaip vakare prisivalgau  doh.gif

Pas mane irgi lygiai ta pats doh.gif mieliniai blynai padarė savo doh.gif O ir motyvacija (valia) dingo kažkur g.gif Klausyk gal tūsinasi taviškė su maniške? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 03 13, 10:09)
Pas mane irgi lygiai ta pats  doh.gif  mieliniai blynai padarė savo  doh.gif  O ir motyvacija (valia) dingo kažkur  g.gif  Klausyk gal tūsinasi taviškė su maniške?  g.gif

reikia man ją susirasti ir kuo greičiau unsure.gif jei taviškę ir užtiksiu, tai išsiūsiu per greitų siuntų tarnybą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 13, 10:32)
reikia man ją susirasti ir kuo greičiau  unsure.gif  jei taviškę ir užtiksiu, tai išsiūsiu per greitų siuntų tarnybą  mirksiukas.gif

bigsmile.gif tu tikra draugė bigsmile.gif taip ir padaryk thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

Aš spjoviau į dietas (kol kas) ir atidarėm šašlykų sezoną šiandien..Super vištytė thumbup.gif Tik su naujais prieskoniais dariau, nepastebėjau, kad jie "Mexico", mama aprasojusi valgė lotuliukas.gif Man pats tas, Flikiui ir tiko..

Laumėne, jei rasi kur ir manąją motyvaciją, pargink namolio.. smile.gif
Gražaus ketvirtadienio..
Atsakyti