QUOTE(Flika @ 2014 03 11, 15:58)
Sveikos,
Na, Jūs elgiatės kaip Jums atrodo, aš elgiuos kaip man atrodo tinkama

man irgi reikia pailsėti kartais ir ramiai išeiti atsipalaiduoti. Ir žinau kaip yra sunku, nes aš iš tų mamų, kuri turi turėti vaiką akyse, tai mano pasisėdėjimas kavinėje tolygus nubėgtam kokiam maždaug kilometrui

man ir draugės sako leisk jam, bet jis toks per drąsus, gali visus kalbinti, nuklysti ir t.t.
Sveikos! Taip nusigandau, kai WW sakė matė mane, o aš nesisveikinau

galvoju kur galėjau, gal sumaišė ką nors, tada įsiskaičius supratau kur čia ŠO pakastas
Kad betingiu aš prie to kompo litanijas rašyti , paskaitinėju ir užtenka.. sekasi puikiai lyg ir...
Einu į salę rytais prieš darbą, dirbu, vakare tik už vaiko ir namo. Draugas dabar grįžęs senas, tai savaitgalį pabaliavojom, vakarus su draugais praleidžiam, Spindžiui linksma, kai svečių yra, visi bevaikiai, tai džiaugiasi tuo Spinduliuku
Miego trūkumas, tai šiandien planuoju dešimtą jau miegoti, kad ryt žvali į salę atsikelčiau...
Draugas, jei pamenat, kurį turėjau atsipeikėjo, kad nepamiršta vis manęs. Prieš tai dieną į darbą kažkoks vyras atnešė gėlių puokštę ir paprašė barmenių perduoti man.
Kvepia pavasariu
Visos žiūriu vaduojasi nuo ligų, dėlko labai džiaugiuosi.
Apie Upjoros FERMĄ tai juokiausi iki ašarų
Aš labai tikiuosi, kad viskas susitvarkys Eroticai, kada vyras grįšta?
WW, tai ką darysi kai išeisi iš ten? nieko nepasakoji apie darbą, tai nelabai suprantu situaciją
Pūkitai, tiek beliko, išsioperuosit ir galėsit visą vasarą vien viešumoj sėdėti
Naujokėms labukas
Bėje, vos nepamiršau, Puupi, BEGALO tau pavydžiu juodu pavydu naujų namų

žiauriai ir aš norėčiau...bet iki lapkričio aš įsipareigojusi čia, o po to...norėčiau paskolos turbūt...

bet kolkas dar labai bijausi jos, žiūrėsim kaip aš čia įsigyvensiu...