QUOTE(Upjora @ 2014 03 18, 22:30)
Rašiau Pūkiams, tai atrašė, kad mažąjį šiandien išpjovė. Nebuvo jokių komplikacijų. Taip ir toliau linkime be komplikacijų ir kuo greičiau atsigaut.
----
Mašinos nevairuoju, įtariu, kad jau ir nebevairuosiu. O vat dviratį dievinu, išsitraukiau šiandien savąjį. Nuėmiau Staskos sostą, užtenka man ją kaip princesę vežiot, laikas savu transportu jai keliaut.
linkiu ir as!!
----
prazuciau as be sios transporto priemones, visa ''ziema'' pravazinejau
QUOTE(Gija* @ 2014 03 19, 16:31)
nu ka, nuo rytojaus griezta dieta
sekmes
QUOTE(Spindi* @ 2014 03 18, 21:50)
Bet pasiutau, kai jis pasiėmė vaiką iš daržo ir kai paskambinau kada atveš jis pasakė, kad vaikas miegos pas jį, pamiršo mane įspėyi. Gal aš verta žinoti apie mano vaiko buvimo vietą per naktį?
QUOTE(Spindi* @ 2014 03 20, 00:13)
O mano VT pradėjo dirbti, išsikraustė kažkur(nežinau ar vienas ar su drauge kokia), sugalvojo vaiką per naktį pasiimt, šiandien Spindžius pasakoja, kad tetis gyvena kitur. Pasidomėjus kur mano vaikas būna vt man atšovė, kad čia ne mano reikalas ir, kad nuo šiol mes vaiką auginsim per pusę

būtumėt girdėjusios kiek aš rėkiau. Nu visai sublūdo
uzjauciu, Spindi, mano VT bent jau toli nuo musu.
ves jis tave is kantrybes, manipuliuos ir issidirbines. net nezinau kas geriau, ar nekreipt demesio, ar darytis vaiko lankymo grafika. bet kokiu atveju, kaip manai, ar ilgai jis ta vaika per puse augintu?