Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(BASTET'e @ 2014 03 18, 16:15)
Kas nutiko?

g.gif Ar kad svečių noriu, ar kad salon traukia..?!
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 18, 17:34)
g.gif  Ar kad svečių noriu, ar kad salon traukia..?!

Aš vakar soliariume buvau, tai įsivaizdavau, kad negyvenamoj saloj esu, saulė šildo, vėjelis pučia smile.gif į svečius noriu pas kaunietės!!! Ką darom?

Laba diena, gražuolės wub.gif

Papildyta:
Upjora smile.gif lieknėjimo batus pagooglink Reebok easytone smile.gif o "batai" - conversai smile.gif balti, nes kitų spalvų Lietuvoj nebėra...
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 03 18, 12:07)
Raimuk, iš kur pas tave tiek stiprybės su tokiu asilu ramiai bendraut?

tai kad neturiu schmoll.gif cia paskutini karta kai isvede mane is kantrybes, tai stogas kilnojosi, koki as jam veja keliau, bet kad jokios naudos. yra protingas posakis - duok durniui kelia. daviau cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Gija* @ 2014 03 18, 10:32)
Labas rytas  4u.gif  Susaldziau vaika, nerandu vietos visa ryta  doh.gif  vakar pries miega sugalvojau atidaryti langa, kad prasivedintu kitam kambari, kur miega dickis ir uzmirsau...Aisku uz lango nera lauko, dar yra balkonas, kuris yra istiklintas, bet vistiek salta, vakare dickis sako einu as mama miegoti, atsibuciavom pries miega, nuejo pats vienas, uzsidare duris, uzsigesino sviesa, atsigule...ryte ateinu zadinti, o boze kaip salta  doh.gif  doh.gif  doh.gif  langa uzdariau, nu vaikas ismiegojo visa nakti prie atidaryto lango, nu kai plastikinis langas, tai atsivertes i virsu...bet visa laime, kad prirengusi buvau, kaldra uzsimaukslines iki virsaus, sako mama man salta buvo miegoti, sakau tai ko neatejai? nu zodziu, motina gera esu  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai bijau kad sloga, gerkle neprasidetu, siaubiakas  verysad.gif

pakaitink jam kojas vandenyje su druska si vakara pries miega, ir i pasildyta lova iskart miegot 4u.gif labai padeda.
Atsakyti
Sveikutės.
Dėl mašinos, tai aš irgi Audi A4 vairuoju, bet labai jau norėčiau BMW smile.gif bet kolkas kol rieda šita( nors esu žiauriai jau nudrožusi), butas man pirmiau. Tada apie mašinas galvosiu.

Tikiuosi Pūkučių šeimyna tuoj atsigaus 4u.gif

Anyta aš būsiu nekokia lotuliukas.gif labai jau reikli esu blush2.gif

Dėl VT, tai aš irgi kaip Raimukas nebereaguoju. Nusibodo man jau, šiandien bjauriai išvadino, o aš apsimečiau, kad negavau žinutės. Bet pasiutau, kai jis pasiėmė vaiką iš daržo ir kai paskambinau kada atveš jis pasakė, kad vaikas miegos pas jį, pamiršo mane įspėyi. Gal aš verta žinoti apie mano vaiko buvimo vietą per naktį? g.gif
Atsakyti
Rašiau Pūkiams, tai atrašė, kad mažąjį šiandien išpjovė. Nebuvo jokių komplikacijų. Taip ir toliau linkime be komplikacijų ir kuo greičiau atsigaut. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mašinos nevairuoju, įtariu, kad jau ir nebevairuosiu. O vat dviratį dievinu, išsitraukiau šiandien savąjį. Nuėmiau Staskos sostą, užtenka man ją kaip princesę vežiot, laikas savu transportu jai keliaut.
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 18, 15:26)

Laumėne, kaip tu, dar karantinas?

oi ne, jau išlindau iš jo aną savaitę cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 03 18, 16:42)
į svečius noriu pas kaunietės!!! Ką darom?

ką darom, laukiam mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nesakysiu ką albume pamačiau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 18, 17:34)
g.gif  Ar kad svečių noriu, ar kad salon traukia..?!

kad nori į negyvenamą salą bet kartu ir viena nenori būt, nori svečių smile.gif tai kaip čia g.gif
o jei labai nori svečių tai paskelbk atvirų durų dieną ir pamatysi kaip tu jų greit nebenoresi biggrin.gif
Wonder Woman važiuok Kaunan greičiau, čia pas Fliką laisvas plotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 03 18, 20:30)
Rašiau Pūkiams, tai atrašė, kad  mažąjį šiandien išpjovė. Nebuvo jokių komplikacijų. Taip ir toliau linkime be komplikacijų ir kuo greičiau atsigaut.  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Sveikatėlės Pūkiukams 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as tik ka is advokates. sake, ji popierius surink gali. bet tai uzims dar koki minimum menesi laiko.nes kol laiskus issiuntines ir pan. sake dar pabandyti per sia sav, gal patys susirinksim, bus greiciau. o jei ne, tada ji surinks. bankai dirba ir sestadieniais , tad jis gali nuvaziuoti ir gryzes po komandiruotes.

siandien grazi diena. saule sviecia. bet i lauka neeinam. nes mazius tik po skiepu. bijau rizikuoti, tie orai tokie apgaulingi. as vakar turejau temp.visa kuna skaudejo...galvojau numirsiu istikro. o va siandien kaip niekur nieko, sveika. nei temp, nei skauda ka...nesuprasi kas cia buvo. jau galvojau gripas uzpils.

reikia man vel i kirpykla. sviesinuos plaukus. noriu atgauti savo sena spalva. sviesia. smile.gif bet tam reikia kantrybes smile.gif

kas ka gero veikia? matyt dirba visos, as cia dykaduoniauju biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, padave cia man darbo, uztai neateinu i SM...
Per pietus nulekiau i akropli, saldainiu papirkau su 25 proc. akcija...gryzusi su saldainiai, radau paste meniu, kuri dietologas sudare....nu ka, nuo rytojaus griezta dieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 03 19, 15:31)
sveikos, padave cia man darbo, uztai neateinu i SM...
Per pietus nulekiau i akropli, saldainiu papirkau su 25 proc. akcija...gryzusi su saldainiai, radau paste meniu, kuri dietologas sudare....nu ka, nuo rytojaus griezta dieta  4u.gif

dieta tai dieta smile.gif bet va ka su saldainiais daryt lotuliukas.gif siandien turi visus suvalgyt, nes nuo ryt - griežta dieta biggrin.gif
Bailiukee bandom dirbt.. bandom.. as viena valanda temiegojus, tai nelabai kokia darbininkė iš manes šiandien doh.gif
Atsakyti