Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Labas rytas

Raimuk, iš kur pas tave tiek stiprybės su tokiu asilu ramiai bendraut?

Linausiau, aš su tavim-ėdu ir storėju. doh.gif

Laumėne, griežtas papeikimas.

WW, parodyk naujus batus ir kūdinančius kedus. bigsmile.gif

Aš šiandien einu antakių tvarkytis. unsure.gif Tikiuos, nepadarys ryškių. Vargstu aš su slavėm. hihihi.gif Nagus kai nulakuoja. biggrin.gif Būnu fifa. hihihi.gif Bet dirba mergiotės puikiai, tai atleidžiu aš joms tą ryškumą. irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif ...
Skaitau, mintyse komentuoju, ner noro rasyt...
Gyvenam rutina, noooriu atostogu , tikru , isvaziuot bile kur......
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 18, 09:45)
man reikia greiciau masina nusipirkt

sorry už trigrašį Jūsų temoje blush2.gif
Šiai dienai WV, audi kainos labai užkeltos. Santykį kokybė-kaina šiai dienai atitinka Opel arba Škoda, prancūzų arba italų gamitojų automobilių nesiūlau pirkti tik dėl remontų. Nemėgsta Lt autoservisai prancūzų, todėl remontas kainuos 2 k. brangiau nei Opelio, o, kad remontuoti teks bet kurį automobilį tai 100 proc. Todėl jei domina biudžetinis automobilis šiai dienai patarčiau pirkti kokią Opel Atrą 1999-2003 m, bet reiktų ieškotį dyzelinio variantos su 1,7 varikliu, jie vokiški, turėsi mažiau bėdų nei su 2,0 Isuzu varikliu, nors nei tas, nei anas nėra kaprizingi, kėbulai jų jau seniai cinktuoti ir tikrai nepūna kaip buvo ankščiau. Draugiškas patarimas, nors pasikartosiu, nepirk prancūzo, italo, japono, ne mūsų kišenėms tas mašinas išlaikyti, nors kainos tikrai vyliojančios perkant. Neklausyk tokių "Vat aš turiu Peugeot ir labai patenkintas, jokių bėdų", visos jos geros kol negenda, išlenda koks remontas ir tada kodėl Wv suremontuoti kainuoja 300 Lt, o Peugeot 1300 lt už tuos pačius darbus?
Jei mašina reikalinga ilgesnėms kelionėms tada tik dyzeliuką, jei tik po 10 km per dieną nuvažiuoti tai ieškok benzino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anaf: 18 kovo 2014 - 10:58
as irgi tokios nuomones, turim audi, nepigus remontai, nors vaziuoja gerai, nebyra greitai, bet visgi per kisene pasijaute, man siuo metu ji per brangi butu islaikyti...jei pirkciau dabar sau, tai ziureciau tik i opel astra arba opel vectra, nors opel niekada neturejau...Turejusi renault, tai irgi pasakysiu, i prancuza daugiau nesesiu schmoll.gif
Atsakyti
o pas mus vien tik audi smile.gif anytos audi, VT audi ,kuria as vazinejau,pries tai pardavem audi neviena biggrin.gif man patinka audi,pripratau.gerai vaziuoja. o remontas nera jau toks brangus,kaip pvz peugeot biggrin.gif noreciau dabar A3. 4 duru aisku. bet.... o gal vistik issipyldys mano svajone lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 03 17, 23:52)
O manes kazkaip nestebinu,esu nemazai puikiu anytu pavyzdziu macius (as ir greiciausiainereali busiu lotuliukas.gif )

Ir aš nemažai nuostabių anytų pažįstų mirksiukas.gif dar gi man atrodo ir nuo marčios priklauso, jei ateina į naują šeimą su meile ir nusiteikusi draugiškai, tai tikėtina, kad ir anyta taip pat draugiškai elgsis mirksiukas.gif
Aš ir nekukliai apie save galvoju, kad būsiu faina anyta lotuliukas.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 18, 10:55)
Bailiukee kai pirksi mašina, sutark prieš perkant į servisą vešti kad viska ištikrintu.

Viena mašina pirkdama variau į servisą patikrinti, tai paskui sėkmingai į tą pati servisą varydavau kas mėnesį remontuoti doh.gif
O kitą pirkau be jokių patikrinimų ir gana neblogai viskas buvo, važinėjau be jokių didelių remontų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 18 kovo 2014 - 12:30
QUOTE(Mort @ 2014 03 18, 10:28)
  dar gi man atrodo ir nuo marčios priklauso, jei ateina į naują šeimą su meile ir nusiteikusi draugiškai, tai tikėtina, kad ir anyta taip pat draugiškai elgsis  mirksiukas.gif
----------------------
Aš ir nekukliai apie save galvoju, kad būsiu faina anyta

Negaliu nesutikt.
---------
Sakai? g.gif Aš apie save nesu tokios geros nuomonės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 03 18, 13:54)
Sakai?  g.gif Aš apie save nesu tokios geros nuomonės.  biggrin.gif

Tu gi būsi uošvė lotuliukas.gif
Atsakyti
...o as beveik pavydziu pvz indams, istekina darzelinio amziaus vaikus biggrin.gif ....Nu ar neprastai butu: skambini uosviams ir sakai, kad marcia reikia is darzelio pasiimti biggrin.gif ...
Cia toks lyrinis nukrypimas...O visai neseniai skaiciau straipsni, kodel mama labiau myli dukros vaikus, nei sunaus...O gi esme viso tame, kad tik mama zino , kad kieno vaikas (cia apie nukrypimus nekalbama), todel ir garantuota, kad dukra augina savo vaikus, o val del marcios....visokiu ju buna...

Upjora, nu kaip "Красотy не зaмажеш"?
Papildyta:
QUOTE(Mort @ 2014 03 18, 14:58)
Tu gi būsi uošvė  lotuliukas.gif

blush2.gif , nu, tai, kad su siuolaikiniais vyriskiais taip gaunasi...kas ka "ima" biggrin.gif

P.S. Pukitukas musiet pjaustomas ??? Kazi kaip sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2014 03 18, 11:58)
Tu gi būsi uošvė  lotuliukas.gif

Bet, įtariu, kad nebūsiu tokia gera, kaip planuoja Mort... g.gif

QUOTE(Klasta @ 2014 03 18, 12:18)
...o as beveik pavydziu pvz indams, istekina darzelinio amziaus vaikus  biggrin.gif ....Nu ar neprastai butu: skambini uosviams ir sakai, kad marcia reikia is darzelio pasiimti  biggrin.gif ...
-----------
Cia toks lyrinis nukrypimas...O visai neseniai skaiciau straipsni, kodel mama labiau myli dukros vaikus, nei sunaus...O gi esme viso tame, kad tik mama zino , kad kieno vaikas (cia apie nukrypimus nekalbama), todel ir garantuota, kad dukra augina savo vaikus,  o val del marcios....visokiu ju buna...
--------------
Upjora, nu kaip "Красотy не зaмажеш"?
Papildyta:
---------------------
P.S. Pukitukas musiet pjaustomas ??? Kazi kaip sekasi ?

Ir man tiktų, tik aš praščiau penktadienį pasiimt iš mokyklos ir sekmadienio vakare man ją grąžint.
--------
Ane? Vadinasi, mano šeimai tas negalioja. verysad.gif
------------
Normaliai gavosi, tik per raudonumą grožio mažai, bet tai, ką matau, patinka.
----------
Ir aš apie juos galvojau. Einu žiūrėt, ar turiu jos tel.nr. g.gif
Atsakyti
Laba,

Noriu į negyvenamą salą, kas kartu..? tease.gif

Gal kas nori į svečius kurią dieną? Kavos išgersim..

Laumėne, kaip tu, dar karantinas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 18 kovo 2014 - 15:27
QUOTE(Flika @ 2014 03 18, 16:26)
Laba,

Noriu į negyvenamą salą, kas kartu..? tease.gif

Gal kas nori į svečius kurią dieną? Kavos išgersim..

Laumėne, kaip tu, dar karantinas?

Kas nutiko?
Atsakyti