merginos, kaip sutiksite svente?
as bandysiu virsuje paremontuoti, rodys daug animaciniu filmu, ora zada nebloga, gal turesiu laiko prieiti, nes reikia ten esancias dvi lovas perkelti i kita vieta (jos isardytos ir sukrautos i kruva kaip tik toje vietoje, kur reikia pradeti remonta

tada pradesiu statyti pertvaras, ju reikia kad viename kambaryje, tiksliau antro auksto hole galima butu grindis pataisyti, matavau, tik puse namo tepasiekiau pamatuoti o nuolydis jau 3cm, tai per visa ilgi bus apie 6

kai islyginsiu grindis, desiu juodgrindes ir tada jau galima bus vedzioti elektra ir galvoti apie sienu apkalima gipsu. mano tikslas siemet pasidaryti ta hola butinai ir butu gerai dar viena kambari salia (planuose tai butu mano kambarys) arba viena kambari priestate. mano mezgimo masina stovi bergzdzia, nes reikia ja sureguliuoti, paciai neisejo, deja, pradejo dar baisiau dirbti, teks meistra kviesti, bet nera prasmes, kol neparengiau sau studijos/kabineto, tai jau norejau pernai padaryti, bet finansai uzsirauke

.... mama sake jei jie susireguliuos savo finansus, gal siemet man prisides prie pirmo auksto grindu betonavimo, tada teks pamirsti apie kitus remontus... ech ir kur tas mano melejonas?
dr toks klausimas toms kuriu vaikai su maniskem to pat amziaus. vaikai jusu neklausia kada atsirasite sau meile? man merginos pradejo auiskinti, kad man reikia atsirasti savo meile, kuri mane buciuotu ir jom saldainius pirktu. anot vyresniosios jis turetu buti elektrikas, kad man nereiktu zmogaus samdyti

ir sumastyk tu man taip