prisiruošiau Neon antrą žiedynstiebį nufotkint.
Tik neramu man, nes kažkaip atrodo, kad svogūnas liūdi:(
pamirkiau dezinfekcijoje, tikiuosi viskas bus OK.
Tiesa, nulaužiau vieną žiedą, vėpla:(
Liko 6
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 13, 17:11)
atnaujino asortimentą, o aš visus turiu, jau šįmet turbūt daugiau nebus cibulių užsakymo
http://www.e-seklos....svoguneliai?p=2
http://www.e-seklos....svoguneliai?p=2
Na su sėklom manau nutrauksiu kol kas draugystes. Kad dar kainuotų kaip akcijiniai Ermitaže tai tiek jau to o dabar po 20 lietuviškų dar atsiuntimas Va įspūdžiai.
Pernai:
Red Nyph (žiedas jau šių metų)
vietoj red lion neaiškus kažkoks (na šiemet gal dar parodys žiedelį tikiuosi), o Red Nyph atsiuntė vietoj Pink Nyph šito va grožio
Šiemet:
... (jau treti metai nepavyksta nupirkti šitam grožiui tam tikri sentimentai...)
Lady Jane
ryškiai koks iš sėklų augintas hibridas
E sėkloms
QUOTE(kypshas @ 2014 03 13, 19:31)
Panašu, kad nei vienas svogūnas neatitinka pavadinimo
Red Nymph panašus į Adele
Lady Jane į Splash arba Exzotic Peacock ( garai neįžiūrau)
Aš dabar irgi laukiu dviejų pažystant. Įtariu, kad bus lenkiški, Tai tikrai netikiu, kad atitiks veislę.
Ir aš įtariu, kad jie augina svogūnus iš sėklų.
Mano amariliai miega ir nesiruošia keltis Kietas streikas Paskundžiu,gal susiges ir atsimins savo priedermę
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 13, 18:11)
gražuolis
Čia pernykštis, šiemet lyg dar nieko nerodo
QUOTE(taburete @ 2014 03 13, 20:29)
prisiruošiau Neon antrą žiedynstiebį nufotkint.
Liko 6
Liko 6
Man Neon kažkas tokio tikrai nuostabaus grožio, vienas mylimiausių
Kur tą kašuką siūsi
------------------
Kaip matau Kypshui nelabai pasisekė, liūdnokas rezultatas. Ką jau padarysi, toks hobis, kartais jautiesi lyg loterijoj laimėjęs, o kartais
Šiandien teko būti ŽS klausiau ar/ kada turės amarilių, sakė, Kaune Savanorių prospekte yra kažkokia balta palapinė, esą ten platus asortimentas, kituose parduotuvių taškuose nepristatoma, nes mažas perkamumas.
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 19:51)
Šiandien teko būti ŽS klausiau ar/ kada turės amarilių, sakė, Kaune Savanorių prospekte yra kažkokia balta palapinė, esą ten platus asortimentas, kituose parduotuvių taškuose nepristatoma, nes mažas perkamumas.
Gal tame turgelyje prie poliklinikos
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 12, 21:35)
Nuostabus
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 12, 21:58)
Mielas mažiukas
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 14:12)
O kas šita?
QUOTE(taburete @ 2014 03 13, 18:29)
Tikrai gražuolis
QUOTE(kypshas @ 2014 03 13, 18:31)
Na su sėklom manau nutrauksiu kol kas draugystes. Kad dar kainuotų kaip akcijiniai Ermitaže tai tiek jau to o dabar po 20 lietuviškų dar atsiuntimas Va įspūdžiai.
E sėkloms
E sėkloms
Užuojauta
Nors negaliu sakyti, kad bjaurūs pražydo .
Bet , kad gauni ne tą ko nori, tai užknisa
Įdomu, kaip man bus, galėsiu tyrimą daryti, nes stiebų kyla tikrai daug
Kaunietės panos, ar dabar tame "sklepuke" Kaune buvot kuri nors? Na, kur pirkot ir pasirinkimas buvo. Savaitgalį planuoju būt Kaune, norisi kažką nusipirkt... Tai gal pasidalinsit taškais
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 13, 08:09)
Seni žmonės sako: laužosi kaip prancūzka bulka
AHA, tokia aš ir esu: menkutė, laibutė, traputė kaip prancūziška bulkutė - 53 kg viso.
Lutpedele, tave konsultantė pasiuntė paukščiukų lesinti. tai ir eik...
Kai undinėlė paprašė raganos kojų, toji pareikalavo gražiausio, ką undinėlė turėjo - jos balso. Ir aš noriu, GIZZI5, gražiausio ką tu turi - tavo avataro.
QUOTE(Steputė @ 2014 03 13, 22:00)
AHA, tokia aš ir esu: menkutė, laibutė, traputė kaip prancūziška bulkutė - 53 kg viso.
ok ok einu.
Mano konsultantė bent stengiasi patarti O ką pati patarsi GIZZ5? Va ir gumbų siūlo ir bučius siunčia, o tamsta kaip Marytė Melninkaitė nepasiduodi, o gal nežinai?
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 19:51)
Ta balta palapinė stovi prie PC "Savas". Ten mašinų stovėjimo aikštelė: Kovo 11-oisos ir Savanorių kampas. Lutpede, jums tai nuo darbo nelabai toli Aš ryt važiuosiu į Žaliakalnio turgų, ten netoliese yra taip pat ŽS parduotuvytė, pažiūrėsiu gal ko įdomaus bus. Bet Aleksote manau buvo geriausias pasirinkimas
Taburete, ar ta pintinė su obuoliais ten prie meilenio nuolatos stovi?
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 13, 22:26)
Ta balta palapinė stovi prie PC "Savas". Ten mašinų stovėjimo aikštelė: Kovo 11-oisos ir Savanorių kampas.
Gal užlėksiu rytoj pasidairyti