Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

prisiruošiau Neon antrą žiedynstiebį nufotkint.
Tik neramu man, nes kažkaip atrodo, kad svogūnas liūdi:(
pamirkiau dezinfekcijoje, tikiuosi viskas bus OK.
Tiesa, nulaužiau vieną žiedą, vėpla:(
Liko 6 smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 13 kovo 2014 - 18:30
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 13, 17:11)
atnaujino asortimentą, o aš visus turiu, jau šįmet turbūt daugiau nebus cibulių užsakymo verysad.gif

http://www.e-seklos....svoguneliai?p=2

Na su sėklom manau nutrauksiu kol kas draugystes. Kad dar kainuotų kaip akcijiniai Ermitaže tai tiek jau to o dabar po 20 lietuviškų dar atsiuntimas dry.gif Va įspūdžiai.
Pernai:
Red Nyph (žiedas jau šių metų)

user posted image

vietoj red lion neaiškus kažkoks (na šiemet gal dar parodys žiedelį tikiuosi), o Red Nyph atsiuntė vietoj Pink Nyph šito va grožio user posted image

Šiemet:
... (jau treti metai nepavyksta nupirkti šitam grožiui tam tikri sentimentai...)
Lady Jane
user posted image
ryškiai koks iš sėklų augintas hibridas
user posted image
aggressive.gif
E sėkloms banned2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kypshas: 13 kovo 2014 - 18:33
QUOTE(kypshas @ 2014 03 13, 19:31)

Panašu, kad nei vienas svogūnas neatitinka pavadinimo
Red Nymph panašus į Adele
Lady Jane į Splash arba Exzotic Peacock ( garai neįžiūrau)
Aš dabar irgi laukiu dviejų pažystant. Įtariu, kad bus lenkiški, Tai tikrai netikiu, kad atitiks veislę.
Ir aš įtariu, kad jie augina svogūnus iš sėklų. devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 kovo 2014 - 18:46
Mano amariliai miega ir nesiruošia keltis doh.gif Kietas streikas schmoll.gif Paskundžiu,gal susiges ir atsimins savo priedermę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 13, 18:11)
gražuolis wub.gif

Čia pernykštis, šiemet lyg dar nieko nerodo

QUOTE(taburete @ 2014 03 13, 20:29)
Tik neramu man, nes kažkaip atrodo, kad svogūnas liūdi:(
pamirkiau dezinfekcijoje, tikiuosi viskas bus OK.
Tiesa, nulaužiau vieną žiedą, vėpla:(
Liko 6 smile.gif

Man Neon kažkas tokio bigsmile.gif tikrai nuostabaus grožio, vienas mylimiausių wub.gif wub.gif wub.gif
Kur tą kašuką siūsi biggrin.gif
------------------
Kaip matau Kypshui nelabai pasisekė, liūdnokas rezultatas. Ką jau padarysi, toks hobis, kartais jautiesi lyg loterijoj laimėjęs, o kartaisuser posted image
Šiandien teko būti ŽS klausiau ar/ kada turės amarilių, sakė, Kaune Savanorių prospekte yra kažkokia balta palapinė, esą ten platus asortimentas, kituose parduotuvių taškuose nepristatoma, nes mažas perkamumas.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 19:51)

Šiandien teko būti ŽS klausiau ar/ kada turės amarilių, sakė, Kaune Savanorių prospekte yra kažkokia balta palapinė, esą ten platus asortimentas, kituose parduotuvių taškuose nepristatoma, nes mažas perkamumas.

Gal tame turgelyje prie poliklinikos
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 12, 21:35)
Pražydo ir neišlaikius šukuosenos nusivertė

Nuostabus wub.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 12, 21:58)
Pražydo ir mano neaiškusis Mini Red  smile.gif
Žiedeliai nedidukai, 6 ir 7 cm skersmens.

Mielas mažiukas biggrin.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 14:12)
Neeeeee pilnavidurė EXOTICA čia
user posted image

O kas šita?

QUOTE(taburete @ 2014 03 13, 18:29)

Tikrai gražuolis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(kypshas @ 2014 03 13, 18:31)
Na su sėklom manau nutrauksiu kol kas draugystes. Kad dar kainuotų kaip akcijiniai Ermitaže tai tiek jau to o dabar po 20 lietuviškų dar atsiuntimas dry.gif  Va įspūdžiai.

E sėkloms  banned2.gif

Užuojauta 4u.gif
Nors negaliu sakyti, kad bjaurūs pražydo ax.gif biggrin.gif .
Bet , kad gauni ne tą ko nori, tai užknisa drinks_cheers.gif

Įdomu, kaip man bus, galėsiu tyrimą daryti, nes stiebų kyla tikrai daug
Atsakyti
Kaunietės panos, ar dabar tame "sklepuke" Kaune buvot kuri nors? Na, kur pirkot ir pasirinkimas buvo. Savaitgalį planuoju būt Kaune, norisi kažką nusipirkt... Tai gal pasidalinsit taškais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 13, 08:09)
Seni žmonės sako: laužosi kaip prancūzka bulka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

AHA, tokia aš ir esu: menkutė, laibutė, traputė kaip prancūziška bulkutė - 53 kg viso. blush2.gif
Lutpedele, tave konsultantė pasiuntė paukščiukų lesinti. tai ir eik... nail.gif

Kai undinėlė paprašė raganos kojų, toji pareikalavo gražiausio, ką undinėlė turėjo - jos balso. Ir aš noriu, GIZZI5, gražiausio ką tu turi - tavo avataro. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 03 13, 22:00)
AHA, tokia aš ir esu: menkutė, laibutė, traputė kaip prancūziška bulkutė - 53 kg viso.  blush2.gif
Lutpedele, tave konsultantė pasiuntė paukščiukų lesinti. tai ir eik...  nail.gif

ok ok einu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano konsultantė bent stengiasi patarti good.gif O ką pati patarsi GIZZ5? nail.gif Va ir gumbų siūlo ir bučius siunčia, o tamsta kaip Marytė Melninkaitė nepasiduodi, o gal nežinai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 kovo 2014 - 21:27
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 19:51)

Ta balta palapinė stovi prie PC "Savas". Ten mašinų stovėjimo aikštelė: Kovo 11-oisos ir Savanorių kampas. Lutpede, jums tai nuo darbo nelabai toli smile.gif Aš ryt važiuosiu į Žaliakalnio turgų, ten netoliese yra taip pat ŽS parduotuvytė, pažiūrėsiu gal ko įdomaus bus. Bet Aleksote manau buvo geriausias pasirinkimas smile.gif
Taburete, ar ta pintinė su obuoliais ten prie meilenio nuolatos stovi?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 13, 22:26)
Ta balta palapinė stovi prie PC "Savas". Ten mašinų stovėjimo aikštelė: Kovo 11-oisos ir Savanorių kampas.

Gal užlėksiu rytoj pasidairyti mirksiukas.gif
Atsakyti