Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Steputė @ 2014 03 13, 01:08)
Įjungiam moterišką logiką - pagal tave, kas tinka šuniui, bus gerai ir Steputei?  nail.gif

irnesakyk.gif aš tau draugiškai, o tu, save su šuniu lygini.
Moteriška logika, pati sugalvoja, pati įsižeidžia.
Nebesilaužyk, jei žinai ką protingo apie mane dominantį klausimą- sakyk, jei ne sugalvokim ką nors naujo bigsmile.gif - nuobodu.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 08:53)

Nebesilaužyk, jei žinai ką protingo apie mane dominantį klausimą- sakyk, jei ne sugalvokim  ką nors naujo bigsmile.gif - nuobodu.

Seni žmonės sako: laužosi kaip prancūzka bulka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nuklausiau per TV, kad Ermitaže 15-16 d. nuolaidos augalams ir ne tik. Gal ką įdomaus pasiūlys
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 13, 14:32)
nuklausiau per TV, kad Ermitaže 15-16 d. nuolaidos augalams ir ne tik.  Gal ką įdomaus pasiūlys

Gal ir bus kas mandresnio smile.gif ko tai labai išranki pasidariau. Mano draugė buvo Megos senukuose, sakė pilna amarilių, irgi akcija 13.99 dauguma raudonai žydinčių, tai nesudomino.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 13:31)
ko tai labai išranki pasidariau

tai, kad dažniausiai tik raudoni ir bebūna, šiais metais prasta pasiūla visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 12, 22:35)
Pražydo ir neišlaikius šukuosenos nusivertė

Puiki šukuosena, visai kaip mano lotuliukas.gif man tas margumas koks gražus, žiūriu ir galvoju g.gif o jau ir sugalvojau naujadarą "pilnavidūrė Exotica" biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 12, 22:40)
Taip kaip pas visas ir nereikia, rodyk taip, kaip pas tave mirksiukas.gif

Tai kad fotkinu, fotkinu, o kai peržiūriu fotkes graudu pasidaro, bu nepatinka atliktas darbas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 13, 16:11)
Puiki šukuosena, visai kaip mano  lotuliukas.gif man tas margumas koks gražus, žiūriu ir galvoju g.gif  o jau ir sugalvojau naujadarą "pilnavidūrė Exotica"  biggrin.gif  wub.gif
Papildyta:

Tai kad fotkinu, fotkinu, o kai peržiūriu fotkes graudu pasidaro, bu nepatinka atliktas darbas  schmoll.gif

Neeeeee pilnavidurė EXOTICA čia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 15:12)

blush2.gif ... thumbup.gif gerulė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 13, 15:11)
Tai kad fotkinu, fotkinu, o kai peržiūriu fotkes graudu pasidaro, bu nepatinka atliktas darbas  schmoll.gif

Kame problema, kad nepavyksta? g.gif
Su kuo fotografuoji? Jei su fotoaparatu, tai paprasčiausia nemokančiam nusistatyti ant Auto rėžimo. Pastatai šviesoje ir fotkini
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 kovo 2014 - 14:59
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 13, 15:51)
Kame problema, kad nepavyksta? g.gif
Su kuo fotografuoji? Jei su fotoaparatu, tai  paprasčiausia nemokančiam nusistatyti ant Auto rėžimo. Pastatai šviesoje ir fotkini
o
Su fotiku tai visais rezimais bandziau. Ir sviesiam ir tamsiam fone. Ismokau i tema foto ikelt, tai ir fotkint pramoksiu kazkada mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 13, 16:11)
o
Su fotiku tai visais rezimais bandziau. Ir sviesiam ir tamsiam fone. Ismokau i tema foto ikelt, tai ir fotkint pramoksiu kazkada  mirksiukas.gif  4u.gif

Jei nefotografuosi, tai ir neišmoksi. Fotkink ir jei ką galėsiu per AŽ padėti
Atsakyti
atnaujino asortimentą, o aš visus turiu, jau šįmet turbūt daugiau nebus cibulių užsakymo verysad.gif

http://www.e-seklos....svoguneliai?p=2
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 14:12)

gražuolis wub.gif
Atsakyti