Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Steputė @ 2014 03 11, 16:07)
Kitą kartą, kai kelsite nuotraukas, pabandykite pasukti fotoaparatą ant šono - gal tada nuotrauka įsikels normaliai. Aš čia jums kaip blondinė blondinei patariu.  4u.gif Dabar norėdama geriau apžiūrėti ką įkėlėte, turėjau stalinio kompo ekraną ant šono paguldyti.

kalta blush2.gif
dėkui už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,labai grazios jusu gelytes 4u.gif
Gavau dovanu vazoneli su svoguneliais ir stai kas isaugo ,gal zinote kaip tiksliai vadinasi si Amarile-Meilene? Nezinau kaip pavadinti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 03 11, 15:09)
O bet tačiau turiu ką pasakyti šiuo reikalu. didis.gif Avatarą pasikeisi? Ir kašutę gumbų, ne cebulių.  ax.gif

Avatarą pasikeist? user posted image aš tau negraži?
A tiks topinambų gumbai? Šiandie kaip tik prikasiau porą kašukių, pasidalinčiau pirmais vitaminais. Jei tikrai turi ką pasakyt, mane dominančiu klausimu, labai lauksiu instrukcijos kaip/kada perduot per autobusų siuntas gumbų, asmeniškai nuo manęs į Švėkšną user posted image
Padėk 4u.gif

QUOTE(3Catrice @ 2014 03 11, 20:29)
Sveikos,labai grazios jusu gelytes 4u.gif

Sveika 4u.gif sakyčiau palanginis dryžius wub.gif Ką tas pavadinimas pakeis? Daugelis tokius auginame ir džiaugiamės nepaprastu jų grožiu wub.gif Ar kvepia?
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 03 11, 18:29)
Gavau dovanu vazoneli su svoguneliais 

šauni dovana thumbup.gif
geriausia išeitis dėl pavadinimo - pačiai pakrikštyti, kad lengviau būtų atskirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 03 11, 00:06)

Gal ir kitas atvejis, bet man pasirodė panašus, nes nuo kelių lervų svogūnas dažnai nepasikeičia, bet būna tokios, kaip rašėte, tarsi ištrauktos šaknys. Pro tas skylutes lervos išlenda. Suprasti galima tik iš to, kad ilgai neauga lapai, paspaudus svogūną jaučiasi viduj tuštuma. Tik perpjovus matosi kenkėjų labirintas:
https://picasaweb.go...166706830445666
Jei įdomu, tai šitą išgelbėjau, dabar su dviem lapais.

Labai taiklus jūsų nuotraukų galerijos pavadinimas 4u.gif . Ir toks gražiai lietuviškas wub.gif

QUOTE(3Catrice @ 2014 03 11, 18:29)

Gavau dovanu vazoneli su svoguneliais  ir stai kas isaugo ,gal zinote kaip tiksliai vadinasi si Amarile-Meilene? Nezinau kaip pavadinti blush2.gif
[ur

Labai gražu thumbup.gif . Sutinku su GIZZI5 dėl šio meilenio vardo, naudojam šioje temoje smile.gif
Atsakyti
Kiek gražių žiedų puošia temutę thumbup.gif wub.gif 4u.gif Beje GIZZI ačiū už naująją 4u.gif
Skelbiu savo amarilkų naminio žydėjimo rezultatus:
Grand Cru 1 stiebas - 4 žiedai
Caprice 2 stiebai po 4 ir 3 žiedus
Splash 1 stiebas su 4 žiedais
Limona 1 stiebas su 2 žiedais
Avietinis bevardis palanginis 2 stiebai po 4 ir 2 žiedus
Amorice galingo dydžio 2 stiebai su 4 ir kitas dar neišsprogęs
Picotee 2 stiebai su 3 žiedais ir kitas dar auga ir stiebiasi
Palanginis puošeiva 2 stiebai su 3 žiedais ir ir kitas auga ir stiebiasi
Raudonas kolibris 1 stiebas su 2 žiedais
Baltas kolibris 1 stiebas - 3 žiedai
Pilni namai žiedų wub.gif wub.gif wub.gif
Dar trys palanginiai puošeivos su snapeliais, o pirkti neaiškiais vardais įtariu cibisteriai ir pilnaviduriai reanimuojasi kvarcinio smėlio pataluose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 12, 11:05)
Pilni namai žiedų  wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif Še tau kad nori biggrin.gif
O kur nuotraukos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 kovo 2014 - 10:53
Aha, vat man irgi įdomu kur nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 11, 19:27)
Sveika  4u.gif sakyčiau palanginis dryžius wub.gif Ką tas pavadinimas pakeis? Daugelis tokius auginame ir džiaugiamės nepaprastu jų grožiu wub.gif Ar kvepia?

Laba,pakeist pavadinimas nieko nepakeis tiesiog pasmalsavau.Na tebunie palanginis Dryžius biggrin.gif Ryskesniu kvapu nepasizymi..vos vos juntamas arba as del slogos nelabai uzuodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 12, 12:05)
Pilni namai žiedų  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pagyrų puodas topsecret.gif tai gal parodysi, ar tik girsies?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 12, 11:52)

O kur nuotraukos?

drinks_cheers.gif

QUOTE(CherryLips @ 2014 03 12, 11:55)
Aha, vat man irgi įdomu kur nuotraukos  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 12, 10:05)
Skelbiu savo amarilkų naminio žydėjimo rezultatus:

Nu tikrai blink.gif , kur ta Gizzi5 lazdžikė g.gif
Atsakyti